sylwia4081 12.01.06, 11:22 na wyjazd do Meksyku lub na Dominikanę. Mile widziani faceci "po przejściach", obleśni erotomani wykluczeni. Oferty można kierować na podany e-mail. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssponsorr Re: Szukam sponsora ... 12.01.06, 12:08 Oferty? Dobre :))) Przewidujesz aż taki natłok chętnych? Na Twoją ofertę to ja czekam. Być może :) Zdjęcia, wiek, parę słów o sobie. Może być mailem. Odpowiedz Link
poslonek Re: Szukam sponsora ... 12.01.06, 12:12 ssponsorr napisał: > Oferty? Dobre :))) Przewidujesz aż taki natłok chętnych? > Na Twoją ofertę to ja czekam. Być może :) > Zdjęcia, wiek, parę słów o sobie. Może być mailem. I nie ma, że "głowa boli" :) Odpowiedz Link
sylwia4081 Re: Szukam sponsora ... 12.01.06, 13:02 Nie sądziłam, że ktokolwiek zainteresuje się takim ogłoszeniem, ale widzę, że jednak ktoś ma aż takie poczucie humoru, żeby odpowiadać na podobne anonse. Najpierw ty zaprezentuj zdjecia, podaj wiek etc, bo nie wiem, czy nie jesteś przypadkiem obleśnym erotomanem. Odpowiedz Link
ssponsorr Re: Szukam sponsora ... 12.01.06, 13:23 Widzę, że nie zrozumiałaś. To Ty masz "towar" do sprzedania. Ja tylko kupuję i wymagam jakości adekwatnej do sumy jaką mam zamiar wydać. Znasz powiedzenie: nasz klient nasz pan?:) Odpowiedz Link
5aga5 Re: Szukam sponsora ... 15.01.06, 00:43 Wejdę wam w słowo! a sponsorka może być? Oj Panowie, speszcie się bo miejsc może zabraknąć! ( oprócz tych ,, obleśnych ") Odpowiedz Link
siamlady Re: Szukam sponsora ... 22.01.06, 00:50 Ja tez siukac śponsor na siuper wyjazd, ale bez Oblesnego. W gre wchodzic hotele aman albo oriental mandarin albo ritz w paryziu. Żnać różne ciepłe i zimne miejsca warte grziechu i dlugiego lotu. Moge tez na narty do Aśpen. Lubie siusiowac po bialym śtoku w mojej kurtecćce sianel. Shangri -La Beautiful philippina sweetie, long black hair and tiny nose. Odpowiedz Link