Gość: baisa IP: *.finako.pl 09.01.03, 14:32 witam Planuje dziki i tani wyjazd do Amsterdamu. Bylabym wdzieczna za wszelkie wskazowki i kontakty.MOZE CHCESZ DOLACZYC???termin;od poczatku lutego Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewka Re: Amsterdam-ferie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.01.03, 17:50 A jak jedziesz? Samochodem, koleją? Ja jeżdżę autokarem, jest tanio i spoko. Polecam Ci firmę Wikel www.wikel.prv.pl oni mają linie autokarowe do Holandii. Pojechałabym i ja - Amsterdam jest cool... Odpowiedz Link
Gość: baisa Re: Amsterdam-ferie IP: *.finako.pl 09.01.03, 20:29 Ewko Napisz cos blizej o kosztach podrozowania autokarem.i cos o sobie .ja jestem z Bydgoszczy i od dzisiaj znalazlam tu u mnie na ulicy niejaka Ole , ktora tez jest chetna.czekam na wiadomosc taz ewa Odpowiedz Link
Gość: gosia Re: Amsterdam-ferie IP: nchass* / *.kabel.telenet.be 24.01.03, 09:20 A'dam jest naprawde dziki,jak sie go nie zna uwaga noclegi w samym A'damie sa drogie i trzeba z gory rezerwowac mozna tez wynajac lodz mieszkalna ,ale to sie tylko oplaca jak jest min 5 osob jesli masz pytania o A'damie,chetnie Ci pomoge ,bylam kilka razy Odpowiedz Link