sanyu 03.12.06, 14:59 poszukuję taniego biletu lotniczego do Paryża i miejsca na nocleg w okolicy miasta..daty wstepne to 26.12-06.01. proszę pisać na moj email lub tutaj :) będę wdzięczna:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: Paryż -pomocy!! 03.12.06, 17:10 a nie laska samej w necie poszukac lotow? O tanim noclegu w Paryzu tez juz byly watki na forum Francja. Nie ma to jak dostac wszystko gotowe na tacy, prawda? Odpowiedz Link
sanyu Re: Paryż -pomocy!! 03.12.06, 18:40 masz rację..o wiele wygodniej jest dostać WSZYSTKO na gotowe, a szczególnie pewne informacje o ile ktoś ma możliwość pomóc, Ty się nie wtrącaj jeśli nie masz nic ciekawego do przekazania, ok? jakbyś chciała wiedzieć to owszem przeszukałam wszystkie możliwe wątki i jakoś nic dla siebie nie znalazłam. poza tym chyba lepiej mieć aktualne informacje a nie sprzed pół roku z wątku francja czy jakiekokolwiek innego. oczywiście możesz mieć inne zdanie na ten temat. Odpowiedz Link
ucho.sledzia Paryz za "symboliczna" kwote :). 03.12.06, 21:46 sanyu napisała: "...jakoś nic dla siebie nie znalazłam." Nieporadnie i naiwnie szukasz. Byc moze tez leniwa jestes. I bez wyobrazni. Nie wspominajac brak jakichkolwiek funduszy. Twoj pomysl szukania noclegu na 10 dni za "symboliczna" oplate na forum "Turystyka zorganizowana" pozostaje bez odpowiedzi :). Naiwna jestes bardzo :). Zgadzam sie z opinia Iberii o tobie. Odpowiedz Link
sanyu Re: Paryz za "symboliczna" kwote :). 06.12.06, 00:02 wiesz co ty sie odpi..prz ode mnie delikatnie mówiąc, nie masz pojęcia kim jestem i nie jestes uprawniony/a do wypisywania tego typu opinii na moj temat ani na czyjkolwiek inny. moje pytanie nie ma nic wspólnego z naiwnością i brakiem środków finansowych, z pustym portfelem do tego Paryża nie polecę. tak jak ktoś juz wspomniał nie siedzę dzień i noc w internecie żeby wiedzieć gdzie i jak szukać. wypada mi wyjazd akurat w tym teminie i wczesniej nie mogłam tego zorganizować, to wszystko. Miłego ślęczenia przed ekranem :) Odpowiedz Link
iberia30 Re: Paryż -pomocy!! 04.12.06, 11:50 nie skomentuje twojej wypowiedzi.... Podpowiem tylko, ze dosc tanie hotele ma siec Etap hotel, milego szukania. Odpowiedz Link
Gość: gosc Re: Paryż -pomocy!! IP: *.icpnet.pl 04.12.06, 15:07 kolejny przyklad na pieniactwo Polaków!!! żenada, niedługo to już bedzie wywieszona lista na forum o co można sie zapytac,a o co nie!? tak dla przypomnienia "nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi" pozdrawiam Odpowiedz Link
hara78 Re: Paryż -pomocy!! 05.12.06, 10:11 Wybaczcie iberia i inni.... ale nie każdy siedzi na forum gazety całymi dniami i jest już uzależniony on netu aby wiedzieć gdzie jest coś tam.... jakby wiedziała to by nie musiała szukać no nie? Poza tym mogłeś już dać link niż marnować litery. Odpowiedz Link
iberia30 Re: Paryż -pomocy!! 06.12.06, 19:39 hara78 napisał: > Wybaczcie iberia i inni.... ale nie każdy siedzi na forum gazety skoro trafila tutaj to taka sama droga na forum Francja... >całymi dniami i jest już uzależniony on netu cos sugerujesz????Wez pod uwage, ze dla wielu osob net to NARZEDZIE PRACY i tak akurat jest w moim przypadku. > by wiedzieć gdzie jest coś tam.... jakby wiedział > a to by nie musiała szukać no nie? google nie gryza a troche samodzielnosci nie zaszkodzi. > Poza tym mogłeś już dać link niż marnować litery. do mnie ten tekst? www.google.fr i wklikac Etap Hotel, wielka filozofia. Odpowiedz Link
iberia30 Re: Paryż -pomocy!! 07.12.06, 14:08 sanyu napisała: > lepiej ci?? mam nadzieje, ze to Tobie jest lepiej i ze wreszcie znalazlas to czego szukalas. Odpowiedz Link
Gość: xxx Re: Paryż -pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 19:31 pomyłka , przykro mi .jednak zły wybór na pewno !!!! Odpowiedz Link
Gość: xxx Re: Paryż -pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:40 znalazła , i co pajacu ! cieszy cie to ! sprawia ci przyjemnosc komus dupe truć! i na pewno lepiej jej niż bajera z iberia33 Odpowiedz Link
Gość: Isabelle Re: Paryż -pomocy!! IP: *.fbx.proxad.net 03.12.06, 22:38 Troche za pozno na znalezienie "taniego biletu lotniczego do Paryza" w tym terminie. Jezeli chcesz tanio kupic bilet, to musisz rezerwowac kilka miesiecy wczesniej. Co do noclegow to poszukaj w internecie. Temat ten byl juz poruszany kilkakrotnie. Odpowiedz Link