Dodaj do ulubionych

Incekum Beach 30 maja

08.01.07, 12:07
czy ktoś jedzie z dziećmi do tego hotelu 30 maja?

Beata
Obserwuj wątek
    • eluniaa1 Re: Incekum Beach 30 maja 08.01.07, 13:14
      Witaj !!! Ja jadę z dwójką dzieci i z mężem . POzdrawiam
      • beataz4 Re: Incekum Beach 30 maja 08.01.07, 14:03
        Bardzo się cieszę, w ubiegłym roku byliśmy z Tunezji, w hotelu z przeważającą
        liczbą Niemców. Oczywiście nie mam nic przeciwko Niemcom :). Poza tym nie było
        polskich animacji, a tutaj, jak nas zapewniono w biurze podróży, polscy
        animatorzy są już od początku czerwca.

Pozdrawiam

Beata
        • eluniaa1 Re: Incekum Beach 30 maja 08.01.07, 14:12
          Ja też się bardzo ciesze!! Mogę Cię zapewnić że jest tam bardzo fajnie , bo ja
          byłam tam w zeszłym roku . W jakim wieku są twoje dzieci ? , bo jade z trzema
          chłpami 33 l i 7 i 2,5 roku.... i skąd wylatujesz ?? ja z wawy
          • beataz4 Re: Incekum Beach 30 maja 08.01.07, 14:45
            My też lecimy z Warszawy. Moje stadło to: 2 chłopców(40-ek i 7-latek) i córcia
            3 lata.
            Czy w ubiegłym roku byliście tam również w maju/czerwcu? Jeśli tak, będę
            wdzięczna za info, akie tam wtedy są temperatury? Hotel znajduje się, z tego co
            nam powiedziano, w mijscowości Incekum. Czy to prawda, czy to jest duża
            miejscowość?

Pozdrawiam

Beata
            • Gość: eluniaa1 Re: Incekum Beach 30 maja IP: 213.17.170.* 08.01.07, 14:55
              niestety teraz nie mogę nic pisać--praca( , najwcześniej Ci odpisze jutro
              wieczorem - jak komp odbiore z naprawy , albo pojutrze w pracy.,,,,

byłam 24 maja i było strasznie gorąco .......
              dzieci nasze mają identyczny wiek:)))))

papapa pozdrowiam
              • Gość: agakz Re: Incekum Beach 30 maja IP: 213.17.225.* 09.01.07, 18:33
                elunia, miałam pisać na priv ale nie mam czasu, chciałam zapytać o budynki
                hotelowe, bo zwykle zaznaczam w rezerwacji gdzie bym chciała -np blisko basenu
                a daleko od restauracji. Dotychczas brali to pod uwagę i mieliśmy zawsze taki
                pokój jak chcieliśmy. Jaki lepiej brać tutaj? parter/piętro, ktory budynek?
                aga
    • beataz4 Re: Incekum Beach 30 maja 09.01.07, 11:38
      Będę czekała na Twoją odpowiedź, jeszcze mam jedno pytanie - czy jeśli piszą w
      ofercie, że jest w pokoju suszarka do włosów - to czy jest rzeczywiście?
    • Gość: agakz Re: Incekum Beach 30 maja IP: 213.17.225.* 09.01.07, 18:31
      ja lecę z Poznania z 6-letnią córką, męzem i dziadkami;-) Trochę się zaczynam
      bać tych upałów bo ja źle znoszę upały i dlatego zwykle jeździmy w czerwcu a
      nie w lipcu...
      • Gość: maja Re: Incekum Beach 30 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:58
        Witam!!!
        Ja też wybieram się 30 maja z Poznania do hotelu Incekum z rodzinką (z mężem, z
        5-letnią córką Wiktorią i z 8-letnim synkiem Jakubem), więc spotkamy się już
        może na lotnisku a na pewmo na miejscu :)
        Bardzo cieszę się,że będzie "nas więcej" i ,że dzieci będą miały się z kim
        bawić!!!
        • Gość: marzena Re: Incekum Beach 30 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:05
          Mam pytanie z jakiego biura lecicie bo nas tez ten hotel interesuje
          Pozdrawaim
          • beataz4 Re: Incekum Beach 30 maja 17.01.07, 13:36
            My jedziemy ze Scan'a. Rezerwacje zrobiliśmy 5-ego stycznia. Z tego, co widzę w
            tym dużym wątku (lekturę którego serdecznie polecam - bo wiele praktycznych rad)
            kiepsko z miejscami.
            Daj znać, czy udało Ci się zarezerwować i na kiedy. 30 maja byłoby miło.
            Pozdrowienia
            • Gość: eluniaaaa1 Re: Incekum Beach 30 maja IP: *.chello.pl 06.02.07, 07:54
              Witam i pozdrawiam wszystkich ....odświeżam wątek, może się ktoś jeszcze dopisze

.....

moje domowe gg 5754495
              • beataz4 Re: Incekum Beach 30 maja 06.02.07, 10:30
                Mam wrażenie, że wszyscy piszą w tym dużym wątku i pewnie tam trzeba zaglądać.
                Dopisało się tam jeszcze parę osób z Poznania, wyjeżdżających 30-ego maja.
                Pozdrawiam
                Beata
                • Gość: eluniaa1 Re: Incekum Beach 30 maja IP: *.chello.pl 08.02.07, 08:13
                  no własnie wszyscy tam piszą , a ja się tam gubie , trzeba mieć dużo czasu żeby
                  sprawdzić kto się tam dopisał:)))

do wyjazdu już niecałe 4 miechy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka