Gość: PULS IP: *.tnt2.chi15.da.uu.net 26.02.02, 07:07 znikla i jest u Adasia na cenzurowanym. Jego gazeta ,jego cenzura i pies jego morde drapal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PULS Re: ODA DO ZYDOWKI-czyli odaliska IP: *.tnt2.chi15.da.uu.net 26.02.02, 07:11 Gość portalu: PULS napisał(a): > znikla i jest u Adasia na cenzurowanym. > Jego gazeta ,jego cenzura i pies jego morde drapal. Wy zydzi wy zydzi swiat sie wami brzydzi. Podziekujcie heldze za to bo wam nie pomoze NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ODA DO ZYDOWKI-czyli odaliska 26.02.02, 17:42 Gość portalu: PULS napisał(a): > znikla i jest u Adasia na cenzurowanym. > Jego gazeta ,jego cenzura i pies jego morde drapal. Tesknisz za mna, czy co? Nie martw sie, nie zniklam. Na cenzurowanym tez nie jestem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: ODA DO ZYDOWKI-czyli odaliska IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 17:49 _helga napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > znikla i jest u Adasia na cenzurowanym. > > Jego gazeta ,jego cenzura i pies jego morde drapal. > > Tesknisz za mna, czy co? Nie martw sie, nie zniklam. Na cenzurowanym tez nie > jestem:))))) > Przepadam za toba,ty jestes moja inspiracja ,muza,bez ciebie nie poznalbym tak dobrze Zydow,to ty helgo jestes ich glosem wolajacym o pomste na gojach,to przez ciebie swiat jest taki jaki jest a moglby byc lepszy,Masz jak widzisz duzy wplyw nie tylko na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ODA DO ZYDOWKI-czyli odaliska 26.02.02, 18:07 Gość portalu: PULS napisał(a): > _helga napisał(a): > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > znikla i jest u Adasia na cenzurowanym. > > > Jego gazeta ,jego cenzura i pies jego morde drapal. > > > > Tesknisz za mna, czy co? Nie martw sie, nie zniklam. Na cenzurowanym tez n > ie > > jestem:))))) > > > > Przepadam za toba,ty jestes moja inspiracja ,muza,bez ciebie nie poznalbym tak > dobrze Zydow,to ty helgo jestes ich glosem wolajacym o pomste na gojach,to prze > z > ciebie swiat jest taki jaki jest a moglby byc lepszy,Masz jak widzisz duzy wply > w > nie tylko na mnie. A widzisz. Beze mnie juz bys nie byl poeta:))))) Mam nadzieje, ze nie bedzie ci przykro, jak ci powiem, ze nie tylko dla ciebie Muza jestem... Tu sie jeszcze po forum taki poeta geograficzny blaka, ktory mysli, ze Wroclaw to ulica w Chicago i w zwiazku z tym ja rownoczesnie potrafie postowac z Wroclawia oraz Chicago, a jak mam dobry nastroj, to takze z Niemczech. Bo on mysli, ze Niemcy to takze ulica w Chicago i o tym pisze, a ja jestem jego natchnieniem. Ten gosc sie Odessa nazywa albo Ciekawy, to zalezy jaki ma akurat nastroj. I ja jestem takze jego natchnieniem, wiec sie bedziecie musieli jakos podzielic moja skromna osoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: ODA DO ZYDOWKI-czyli odaliska IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 18:34 _helga napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > > > znikla i jest u Adasia na cenzurowanym. > > > > Jego gazeta ,jego cenzura i pies jego morde drapal. > > > > > > Tesknisz za mna, czy co? Nie martw sie, nie zniklam. Na cenzurowanym > tez n > > ie > > > jestem:))))) > > > > > > > Przepadam za toba,ty jestes moja inspiracja ,muza,bez ciebie nie poznalbym > tak > > dobrze Zydow,to ty helgo jestes ich glosem wolajacym o pomste na gojach,to > prze > > z > > ciebie swiat jest taki jaki jest a moglby byc lepszy,Masz jak widzisz duzy > wply > > w > > nie tylko na mnie. > > A widzisz. Beze mnie juz bys nie byl poeta:))))) Mam nadzieje, ze nie bedzie ci > > przykro, jak ci powiem, ze nie tylko dla ciebie Muza jestem... Tu sie jeszcze p > o > forum taki poeta geograficzny blaka, ktory mysli, ze Wroclaw to ulica w Chicago > i > w zwiazku z tym ja rownoczesnie potrafie postowac z Wroclawia oraz Chicago, a j > ak > mam dobry nastroj, to takze z Niemczech. Bo on mysli, ze Niemcy to takze ulica > w > Chicago i o tym pisze, a ja jestem jego natchnieniem. Ten gosc sie Odessa nazyw > a > albo Ciekawy, to zalezy jaki ma akurat nastroj. I ja jestem takze jego > natchnieniem, wiec sie bedziecie musieli jakos podzielic moja skromna osoba:) > A fuj ,dzielic sie toba nie bedziem,nie chce dotykac takiego scierwa.Odessa tez moze miec podobne zdanie,ale to jego zapytaj.Malo tego helga tacy jak ty inspiruja innych do podzynania gardel,tak ze masz bardzo szeroki zasieg.Ja to tylko skromny poeta ktory nie zginalby z glodu jakby ciebie zabraklo. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ODA DO ZYDOWKI-czyli odaliska 26.02.02, 18:43 Gość portalu: PULS napisał(a): > _helga napisał(a): > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > > > > > znikla i jest u Adasia na cenzurowanym. > > > > > Jego gazeta ,jego cenzura i pies jego morde drapal. > > > > > > > > Tesknisz za mna, czy co? Nie martw sie, nie zniklam. Na cenzurow > anym > > tez n > > > ie > > > > jestem:))))) > > > > > > > > > > Przepadam za toba,ty jestes moja inspiracja ,muza,bez ciebie nie pozn > albym > > tak > > > dobrze Zydow,to ty helgo jestes ich glosem wolajacym o pomste na goja > ch,to > > prze > > > z > > > ciebie swiat jest taki jaki jest a moglby byc lepszy,Masz jak widzisz > duzy > > wply > > > w > > > nie tylko na mnie. > > > > A widzisz. Beze mnie juz bys nie byl poeta:))))) Mam nadzieje, ze nie bedz > ie ci > > > > przykro, jak ci powiem, ze nie tylko dla ciebie Muza jestem... Tu sie jesz > cze p > > o > > forum taki poeta geograficzny blaka, ktory mysli, ze Wroclaw to ulica w Ch > icago > > i > > w zwiazku z tym ja rownoczesnie potrafie postowac z Wroclawia oraz Chicago > , a j > > ak > > mam dobry nastroj, to takze z Niemczech. Bo on mysli, ze Niemcy to takze u > lica > > w > > Chicago i o tym pisze, a ja jestem jego natchnieniem. Ten gosc sie Odessa > nazyw > > a > > albo Ciekawy, to zalezy jaki ma akurat nastroj. I ja jestem takze jego > > natchnieniem, wiec sie bedziecie musieli jakos podzielic moja skromna osob > a:) > > > > A fuj ,dzielic sie toba nie bedziem,nie chce dotykac takiego scierwa.Odessa tez > > moze miec podobne zdanie,ale to jego zapytaj.Malo tego helga tacy jak ty > inspiruja innych do podzynania gardel,tak ze masz bardzo szeroki zasieg.Ja to > tylko skromny poeta ktory nie zginalby z glodu jakby ciebie zabraklo. Pulsie, widze ze ci brak edukacji. Muz sie nie dotyka, i muzy tez nie dotykaja. Na muze sie ewentualnie patrzy lub czyta, i to daje natchnienie. I ty wlasnie dlatego z glodu nie umierasz, ze czerpiesz natchnienie z moich postow. A jesli chodzi o Odesse, to on tez czyta moje posty i czerpie natchnienie, tyle, ze w dziedzinie geograficznej. On jest rewolucyjny poeta geograficzny, a ty sie geografia nie zajmujesz. To mysle, ze nawet jak obaj czytacie tego samego posta mojego autorstwa, to jednak inne natchnienie macie i w zwiazku z tym Odessa ci nie powinien przeszkadzac, ze czyta. Ja cie tylko uczciwie uprzedzam zebys w dziedzine geografii nie wchodzil, bo Odessa sie na ciebie obrazi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: ODA DO ZYDOWKI-czyli odaliska IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 19:04 _helga napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > > > > > > > znikla i jest u Adasia na cenzurowanym. > > > > > > Jego gazeta ,jego cenzura i pies jego morde drapal. > > > > > > > > > > Tesknisz za mna, czy co? Nie martw sie, nie zniklam. Na cen > zurow > > anym > > > tez n > > > > ie > > > > > jestem:))))) > > > > > > > > > > > > > Przepadam za toba,ty jestes moja inspiracja ,muza,bez ciebie nie > pozn > > albym > > > tak > > > > dobrze Zydow,to ty helgo jestes ich glosem wolajacym o pomste na > goja > > ch,to > > > prze > > > > z > > > > ciebie swiat jest taki jaki jest a moglby byc lepszy,Masz jak wi > dzisz > > duzy > > > wply > > > > w > > > > nie tylko na mnie. > > > > > > A widzisz. Beze mnie juz bys nie byl poeta:))))) Mam nadzieje, ze nie > bedz > > ie ci > > > > > > przykro, jak ci powiem, ze nie tylko dla ciebie Muza jestem... Tu sie > jesz > > cze p > > > o > > > forum taki poeta geograficzny blaka, ktory mysli, ze Wroclaw to ulica > w Ch > > icago > > > i > > > w zwiazku z tym ja rownoczesnie potrafie postowac z Wroclawia oraz Ch > icago > > , a j > > > ak > > > mam dobry nastroj, to takze z Niemczech. Bo on mysli, ze Niemcy to ta > kze u > > lica > > > w > > > Chicago i o tym pisze, a ja jestem jego natchnieniem. Ten gosc sie Od > essa > > nazyw > > > a > > > albo Ciekawy, to zalezy jaki ma akurat nastroj. I ja jestem takze jeg > o > > > natchnieniem, wiec sie bedziecie musieli jakos podzielic moja skromna > osob > > a:) > > > > > > > A fuj ,dzielic sie toba nie bedziem,nie chce dotykac takiego scierwa.Odess > a tez > > > > moze miec podobne zdanie,ale to jego zapytaj.Malo tego helga tacy jak ty > > inspiruja innych do podzynania gardel,tak ze masz bardzo szeroki zasieg.Ja > to > > tylko skromny poeta ktory nie zginalby z glodu jakby ciebie zabraklo. > > > Pulsie, widze ze ci brak edukacji. Muz sie nie dotyka, i muzy tez nie dotykaja. > > Na muze sie ewentualnie patrzy lub czyta, i to daje natchnienie. I ty wlasnie > dlatego z glodu nie umierasz, ze czerpiesz natchnienie z moich postow. A jesli > chodzi o Odesse, to on tez czyta moje posty i czerpie natchnienie, tyle, ze w > dziedzinie geograficznej. On jest rewolucyjny poeta geograficzny, a ty sie > geografia nie zajmujesz. To mysle, ze nawet jak obaj czytacie tego samego posta > > mojego autorstwa, to jednak inne natchnienie macie i w zwiazku z tym Odessa ci > nie powinien przeszkadzac, ze czyta. Ja cie tylko uczciwie uprzedzam zebys w > dziedzine geografii nie wchodzil, bo Odessa sie na ciebie obrazi:) > Helga piekna tlusta Muza cyce wieksze od arbuza Cipsko,ze nie wspomne juz o trabie piekne sa jak lej po babie. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ODA DO ZYDOWKI-czyli odaliska 26.02.02, 19:12 Gość portalu: PULS napisał(a): > _helga napisał(a): > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > > > > > > > > > znikla i jest u Adasia na cenzurowanym. > > > > > > > Jego gazeta ,jego cenzura i pies jego morde drapa > l. > > > > > > > > > > > > Tesknisz za mna, czy co? Nie martw sie, nie zniklam. N > a cen > > zurow > > > anym > > > > tez n > > > > > ie > > > > > > jestem:))))) > > > > > > > > > > > > > > > > Przepadam za toba,ty jestes moja inspiracja ,muza,bez ciebi > e nie > > pozn > > > albym > > > > tak > > > > > dobrze Zydow,to ty helgo jestes ich glosem wolajacym o poms > te na > > goja > > > ch,to > > > > prze > > > > > z > > > > > ciebie swiat jest taki jaki jest a moglby byc lepszy,Masz j > ak wi > > dzisz > > > duzy > > > > wply > > > > > w > > > > > nie tylko na mnie. > > > > > > > > A widzisz. Beze mnie juz bys nie byl poeta:))))) Mam nadzieje, z > e nie > > bedz > > > ie ci > > > > > > > > przykro, jak ci powiem, ze nie tylko dla ciebie Muza jestem... T > u sie > > jesz > > > cze p > > > > o > > > > forum taki poeta geograficzny blaka, ktory mysli, ze Wroclaw to > ulica > > w Ch > > > icago > > > > i > > > > w zwiazku z tym ja rownoczesnie potrafie postowac z Wroclawia or > az Ch > > icago > > > , a j > > > > ak > > > > mam dobry nastroj, to takze z Niemczech. Bo on mysli, ze Niemcy > to ta > > kze u > > > lica > > > > w > > > > Chicago i o tym pisze, a ja jestem jego natchnieniem. Ten gosc s > ie Od > > essa > > > nazyw > > > > a > > > > albo Ciekawy, to zalezy jaki ma akurat nastroj. I ja jestem takz > e jeg > > o > > > > natchnieniem, wiec sie bedziecie musieli jakos podzielic moja sk > romna > > osob > > > a:) > > > > > > > > > > A fuj ,dzielic sie toba nie bedziem,nie chce dotykac takiego scierwa. > Odess > > a tez > > > > > > moze miec podobne zdanie,ale to jego zapytaj.Malo tego helga tacy jak > ty > > > inspiruja innych do podzynania gardel,tak ze masz bardzo szeroki zasi > eg.Ja > > to > > > tylko skromny poeta ktory nie zginalby z glodu jakby ciebie zabraklo. > > > > > > Pulsie, widze ze ci brak edukacji. Muz sie nie dotyka, i muzy tez nie doty > kaja. > > > > Na muze sie ewentualnie patrzy lub czyta, i to daje natchnienie. I ty wlas > nie > > dlatego z glodu nie umierasz, ze czerpiesz natchnienie z moich postow. A j > esli > > chodzi o Odesse, to on tez czyta moje posty i czerpie natchnienie, tyle, z > e w > > dziedzinie geograficznej. On jest rewolucyjny poeta geograficzny, a ty sie > > > geografia nie zajmujesz. To mysle, ze nawet jak obaj czytacie tego samego > posta > > > > mojego autorstwa, to jednak inne natchnienie macie i w zwiazku z tym Odess > a ci > > nie powinien przeszkadzac, ze czyta. Ja cie tylko uczciwie uprzedzam zebys > w > > dziedzine geografii nie wchodzil, bo Odessa sie na ciebie obrazi:) > > > > Helga piekna tlusta Muza > cyce wieksze od arbuza > Cipsko,ze nie wspomne juz o trabie > piekne sa jak lej po babie. To teraz napisz cos na chuda muze. Bedzie blizsze prawdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: ODA DO ZYDOWKI-czyli odaliska IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 19:31 _helga napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > _helga napisał(a): > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > znikla i jest u Adasia na cenzurowanym. > > > > > > > > Jego gazeta ,jego cenzura i pies jego morde > drapa > > l. > > > > > > > > > > > > > > Tesknisz za mna, czy co? Nie martw sie, nie znikl > am. N > > a cen > > > zurow > > > > anym > > > > > tez n > > > > > > ie > > > > > > > jestem:))))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Przepadam za toba,ty jestes moja inspiracja ,muza,bez > ciebi > > e nie > > > pozn > > > > albym > > > > > tak > > > > > > dobrze Zydow,to ty helgo jestes ich glosem wolajacym o > poms > > te na > > > goja > > > > ch,to > > > > > prze > > > > > > z > > > > > > ciebie swiat jest taki jaki jest a moglby byc lepszy,M > asz j > > ak wi > > > dzisz > > > > duzy > > > > > wply > > > > > > w > > > > > > nie tylko na mnie. > > > > > > > > > > A widzisz. Beze mnie juz bys nie byl poeta:))))) Mam nadzie > je, z > > e nie > > > bedz > > > > ie ci > > > > > > > > > > przykro, jak ci powiem, ze nie tylko dla ciebie Muza jestem > ... T > > u sie > > > jesz > > > > cze p > > > > > o > > > > > forum taki poeta geograficzny blaka, ktory mysli, ze Wrocla > w to > > ulica > > > w Ch > > > > icago > > > > > i > > > > > w zwiazku z tym ja rownoczesnie potrafie postowac z Wroclaw > ia or > > az Ch > > > icago > > > > , a j > > > > > ak > > > > > mam dobry nastroj, to takze z Niemczech. Bo on mysli, ze Ni > emcy > > to ta > > > kze u > > > > lica > > > > > w > > > > > Chicago i o tym pisze, a ja jestem jego natchnieniem. Ten g > osc s > > ie Od > > > essa > > > > nazyw > > > > > a > > > > > albo Ciekawy, to zalezy jaki ma akurat nastroj. I ja jestem > takz > > e jeg > > > o > > > > > natchnieniem, wiec sie bedziecie musieli jakos podzielic mo > ja sk > > romna > > > osob > > > > a:) > > > > > > > > > > > > > A fuj ,dzielic sie toba nie bedziem,nie chce dotykac takiego sci > erwa. > > Odess > > > a tez > > > > > > > > moze miec podobne zdanie,ale to jego zapytaj.Malo tego helga tac > y jak > > ty > > > > inspiruja innych do podzynania gardel,tak ze masz bardzo szeroki > zasi > > eg.Ja > > > to > > > > tylko skromny poeta ktory nie zginalby z glodu jakby ciebie zabr > aklo. > > > > > > > > > Pulsie, widze ze ci brak edukacji. Muz sie nie dotyka, i muzy tez nie > doty > > kaja. > > > > > > Na muze sie ewentualnie patrzy lub czyta, i to daje natchnienie. I ty > wlas > > nie > > > dlatego z glodu nie umierasz, ze czerpiesz natchnienie z moich postow > . A j > > esli > > > chodzi o Odesse, to on tez czyta moje posty i czerpie natchnienie, ty > le, z > > e w > > > dziedzinie geograficznej. On jest rewolucyjny poeta geograficzny, a t > y sie > > > > > geografia nie zajmujesz. To mysle, ze nawet jak obaj czytacie tego sa > mego > > posta > > > > > > mojego autorstwa, to jednak inne natchnienie macie i w zwiazku z tym > Odess > > a ci > > > nie powinien przeszkadzac, ze czyta. Ja cie tylko uczciwie uprzedzam > zebys > > w > > > dziedzine geografii nie wchodzil, bo Odessa sie na ciebie obrazi:) > > > > > > > Helga piekna tlusta Muza > > cyce wieksze od arbuza > > Cipsko,ze nie wspomne juz o trabie > > piekne sa jak lej po babie. > > > To teraz napisz cos na chuda muze. Bedzie blizsze prawdy:) > Helga to ty jestes chuda? prosisz mnie o sprawy glupie nie napisze ,nie wierz w cuda nie mam natchnien w kosciotrupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: ODA DO ZYDOWKI-czyli odaliska IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 26.02.02, 21:32 Gość portalu: PULS napisał(a): > _helga napisał(a): > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > > > > > > > > > _helga napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > znikla i jest u Adasia na cenzurowanym. > > > > > > > > > Jego gazeta ,jego cenzura i pies jego m > orde > > drapa > > > l. > > > > > > > > > > > > > > > > Tesknisz za mna, czy co? Nie martw sie, nie > znikl > > am. N > > > a cen > > > > zurow > > > > > anym > > > > > > tez n > > > > > > > ie > > > > > > > > jestem:))))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Przepadam za toba,ty jestes moja inspiracja ,muza > ,bez > > ciebi > > > e nie > > > > pozn > > > > > albym > > > > > > tak > > > > > > > dobrze Zydow,to ty helgo jestes ich glosem wolaja > cym o > > poms > > > te na > > > > goja > > > > > ch,to > > > > > > prze > > > > > > > z > > > > > > > ciebie swiat jest taki jaki jest a moglby byc lep > szy,M > > asz j > > > ak wi > > > > dzisz > > > > > duzy > > > > > > wply > > > > > > > w > > > > > > > nie tylko na mnie. > > > > > > > > > > > > A widzisz. Beze mnie juz bys nie byl poeta:))))) Mam n > adzie > > je, z > > > e nie > > > > bedz > > > > > ie ci > > > > > > > > > > > > przykro, jak ci powiem, ze nie tylko dla ciebie Muza j > estem > > ... T > > > u sie > > > > jesz > > > > > cze p > > > > > > o > > > > > > forum taki poeta geograficzny blaka, ktory mysli, ze W > rocla > > w to > > > ulica > > > > w Ch > > > > > icago > > > > > > i > > > > > > w zwiazku z tym ja rownoczesnie potrafie postowac z Wr > oclaw > > ia or > > > az Ch > > > > icago > > > > > , a j > > > > > > ak > > > > > > mam dobry nastroj, to takze z Niemczech. Bo on mysli, > ze Ni > > emcy > > > to ta > > > > kze u > > > > > lica > > > > > > w > > > > > > Chicago i o tym pisze, a ja jestem jego natchnieniem. > Ten g > > osc s > > > ie Od > > > > essa > > > > > nazyw > > > > > > a > > > > > > albo Ciekawy, to zalezy jaki ma akurat nastroj. I ja j > estem > > takz > > > e jeg > > > > o > > > > > > natchnieniem, wiec sie bedziecie musieli jakos podziel > ic mo > > ja sk > > > romna > > > > osob > > > > > a:) > > > > > > > > > > > > > > > > A fuj ,dzielic sie toba nie bedziem,nie chce dotykac takieg > o sci > > erwa. > > > Odess > > > > a tez > > > > > > > > > > moze miec podobne zdanie,ale to jego zapytaj.Malo tego helg > a tac > > y jak > > > ty > > > > > inspiruja innych do podzynania gardel,tak ze masz bardzo sz > eroki > > zasi > > > eg.Ja > > > > to > > > > > tylko skromny poeta ktory nie zginalby z glodu jakby ciebie > zabr > > aklo. > > > > > > > > > > > > Pulsie, widze ze ci brak edukacji. Muz sie nie dotyka, i muzy te > z nie > > doty > > > kaja. > > > > > > > > Na muze sie ewentualnie patrzy lub czyta, i to daje natchnienie. > I ty > > wlas > > > nie > > > > dlatego z glodu nie umierasz, ze czerpiesz natchnienie z moich p > ostow > > . A j > > > esli > > > > chodzi o Odesse, to on tez czyta moje posty i czerpie natchnieni > e, ty > > le, z > > > e w > > > > dziedzinie geograficznej. On jest rewolucyjny poeta geograficzny > , a t > > y sie > > > > > > > geografia nie zajmujesz. To mysle, ze nawet jak obaj czytacie te > go sa > > mego > > > posta > > > > > > > > mojego autorstwa, to jednak inne natchnienie macie i w zwiazku z > tym > > Odess > > > a ci > > > > nie powinien przeszkadzac, ze czyta. Ja cie tylko uczciwie uprze > dzam > > zebys > > > w > > > > dziedzine geografii nie wchodzil, bo Odessa sie na ciebie obrazi > :) > > > > > > > > > > Helga piekna tlusta Muza > > > cyce wieksze od arbuza > > > Cipsko,ze nie wspomne juz o trabie > > > piekne sa jak lej po babie. > > > > > > To teraz napisz cos na chuda muze. Bedzie blizsze prawdy:) > > > > Helga to ty jestes chuda? > prosisz mnie o sprawy glupie > nie napisze ,nie wierz w cuda > nie mam natchnien w kosciotrupie. "Bedzie blizsze prawdy"-piszesz znaczy tyle co to i owo. Wole z twojej strony cisze lub gdy lgasz na pierwsze slowo. Odpowiedz Link Zgłoś