kingaf5 12.08.07, 20:02 Cześć! Chcę jechać w drugiej połowie września do jakiegos cieplego kraju, a dopłaty do jedynek są strasznie duże. Byłby ktoś chętny się dokwaterowac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynka-ch Re: szukam singielki 12.08.07, 20:54 czesc Kinga, ja chce leciec na samym początku pażdzeirnika do Maroka na wyciczkę objazdowa co ty na to? Odpowiedz Link
kolorowa_tecza Re: szukam singielki 12.08.07, 21:00 Witam! Wybieram sie na objazdowke do Wloch. Termin po 20 wrzesnia. gg 2989945. Szukam osoby po to, aby nie dopłacac do jedynki :))Moze ktos ma ochote sie przyłączyc?? Odpowiedz Link
kingaf5 Re: szukam singielki 12.08.07, 21:28 Ja planuje raczej wyjazd wypoczynkowy (plazowanie, imprezy itp.). Jeśli chodzi o termin to muszę sie zmieścic od 10.09. do 30.09. Chcę lecieć na dwa tygodnie. Odpowiedz Link
kolorowa_tecza Re: szukam singielki 12.08.07, 21:38 szkoda ze nie chcesz na objazdowke... Pozdrawiam Odpowiedz Link
nesquiki Re: szukam singielki 12.08.07, 21:57 no to tak samo jak ja! ja bym najbardziej chciala jechac do Egiptu. moze byc? a ile masz lat? :) Odpowiedz Link
kingaf5 Re: szukam singielki 12.08.07, 22:10 Mam 25 lat, jestem z Poznania. A co powiesz na Tunezje? W sumie to w Egipcie tez nie byłam, ale jak chciałam jechać dwa lata temu to zaprzyjażniona kobietka z biura podróży mi odradziła, mówiąć że ten kraj nie jest najlepszym wyborem na samotną podróż; i wtedy pojechałam do turcji, udała mi sie nie dopłacać do jedynki i za wyjazd płaciłam 1350 zł (hotel 3 gwiazdkowy, wyżywienie, 14 dni, samolot). Teraz szukam oferty mniej więcej o podobnych warunkach. A Ty ile masz lat i skąd jesteś? Odpowiedz Link
kingaf5 Re: szukam singielki 12.08.07, 22:12 Ale Egiptu nie wykluczam. Mogła by byc też Turcja. Odpowiedz Link
nesquiki Re: szukam singielki 13.08.07, 13:20 Tunezja tez moze byc.bylam tam 2 lata temu, swietnie sie bawilam, ale mimo wszystko wolalabym Egipt, bo marze juz od dluzszego czasu o tym zeby poplywac w morzu czerwonym. i mam 20 lat. Odpowiedz Link
kingaf5 Re: szukam singielki 13.08.07, 19:23 Mój numer gg: 10215615, jeśli myslisz poważnie o wyjeżdzie to sie odezwij. Odpowiedz Link
kolorowa_tecza Re: szukam singielki 13.08.07, 09:24 Witam! Dziewczyny jezeli chcecie do Tunezji to poleczam Miejscowosc MAHDIA Hotel Thapsus... Panuje tam swietny klimat. Swietni animatorzy. Bylam tam ok 10 lat temu. Bylo rewelacyjnie. Z tamtego miejsca wszedzie blisko. Taksowki sa tanie.. :)) Odpowiedz Link
montii Re: szukam singielki 17.08.07, 10:30 Witaj,ja też mysle o objazdówce we wrześniu. Czy jednak miejsce jest dla Ciebie sztywne czy raczej do uzgodnienia? Ja zastanawiam sie nad Portugalią, Hiszpanią, Grecją, Szkocją i Irlandią lub Skandynawia, co Ty na to?Jestem z Katowic Odpowiedz Link
0ines0 Re: szukam singielki 13.08.07, 22:21 hej. ja lece we wrzesniu na majorke na 2 tyg. kwatere mam ogarnieta. 5 km od magaluf wiec tu zadne doplaty nie wchodza w gre:) a szukam jakiejs zwariowanej kolezanki z ktora moge troche poszalec i pozwiedzac:) bylam juz tam 2 razy teraz lece 3 w to samo miejsce i za kazdym razem nie palcilam:) jak jestes zainteresowanato pisz ggusiaa@tlen.pl mam 22 lata i lece z wawy.. Odpowiedz Link
kolorowa_tecza Re: szukam singielki 14.08.07, 12:36 Super. Tez bym sobie poleciala... Ale niestety nie moge. Urlop mi sie konczy..:( W tym roku w planach mam tylko Włochy. Odpowiedz Link