elidar 23.08.07, 09:55 Witam poszukuje chętnych do wyjazdu do Bługarii w dniach od 1 września na dwa tygodnie, mam dwa wolne miejsca w samochodzie. Prosze o kontakt na poczte 1992ed@gmail.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elidar Re: bługaria 23.08.07, 19:30 Halo, nikt nie ma ochoty na wypad bo Bługarii konkretnie do pieknej miejscowości Obzor. Można za nieduże pieniądze przeżyć wspaniałe dwa tygodnie, serdecznie zapraszam zapowiada sie świetna impreza w fajnym gronie. Odpowiedz Link
megi_85 Re: bługaria 24.08.07, 20:20 Ja bym sie pisala,ale niestety moge po 10tym jechac! :((( Odpowiedz Link
elidar Re: bługaria 24.08.07, 22:28 Chętnie Ciebie zabierzemy ale niestety mamy urlopy od 1 września i 16 już wracamy może załatwisz sobie wcześniej wolne, pozdarwiam. Odpowiedz Link
megi_85 Re: bługaria 24.08.07, 23:16 Musialabym pogadac.Napisze jutro co ustalilam. A skad jestescie??? Odpowiedz Link
elidar Re: bługaria 25.08.07, 00:04 Witaj, jesteśmy z pomorza a konkretnie ze Słupska, wybieramy się do Obzor na dwa samochody z ty że w jednym mamy dwa wolne miejsca bo towarysze naszej wyprawy mmusieli zmienic nagle plany. Jedziemy na dwa tygodnie wyjazd jest w sobotę 1.09. z rana, nocujemy w Zakopcu i dalej to zobaczymy. Poszukujemy chętnych aby zminimalizować koszty podróży, jedziemy dobrym klimatyzowanym autem. Daj znać jezeli jesteś zainteresowana myślę że będzie dobra zabawa. Pytaj o co chcesz a na pewno odpowiem pozdrawiam ELA Odpowiedz Link