Gość: Adrian IP: *.unregistered.formus.pl 20.06.01, 15:08 Zastanowiam sieczy są ludzie zainteresowani wyjazdem do Rumunii? Byłem tak kiedyś przez rok- i mówię że to piękny kraj - polecam i zapraszam. adrian_t@poczta.wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vismajor Re: Do Rumunii 20.06.01, 17:46 Owszem, owszem kolego.Właśnie w tym roku mnie oświeciło,górki niczego sobie.Nie zadecydowałem jeszcze o terminie.Może masz jakieś sugestie?Pozdro Odpowiedz Link
Gość: Anka Re: Do Rumunii IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.06.01, 14:13 Co robiles w Rumunii przez rok? Odpowiedz Link
marta_k Re: Do Rumunii 22.06.01, 12:01 Wybieram sie tam w tym roku (w drodze do Turcji/Grecji) - prawdopodobnie bedzie to Transylwania, Bukareszt i delta Dunaju.Moglbys napisac na co nalezy uwazac, gdzie spac,jak to jest z tymi cenami i CZY FAKTYCZNIE JEST AZ TYLE KOMAROW? Z gory dzieki. marta_k@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link
Gość: marek Re: Do Rumunii IP: 213.17.242.* 05.07.01, 17:57 no właśnie; mam urlop w pierwszej połowie sierpnia i myślałem się tam wybrać, w góry; towarzystwo jednej, czy dwóch osób mile widziane; nigdy tam nie byłem, ale spodziewam się miłych wrażeń; zwykle podróżuję "w ciemno", bez dokładnych planów; ktoś się przyłącza? Odpowiedz Link
szpiro Re: Do Rumunii 08.07.01, 04:08 Gość portalu: marek napisał(a): > no właśnie; mam urlop w pierwszej połowie sierpnia i myślałem się tam wybrać, w > > góry; towarzystwo jednej, czy dwóch osób mile widziane; nigdy tam nie byłem, > ale spodziewam się miłych wrażeń; zwykle podróżuję "w ciemno", bez dokładnych > planów; ktoś się przyłącza? chetnie bym sie przylaczyl, napisz do mnie. Odpowiedz Link
Gość: Krzycho Re: Do Rumunii IP: *.gda.computerland.pl 11.07.01, 15:07 Gość portalu: marek napisał(a): > no właśnie; mam urlop w pierwszej połowie sierpnia i myślałem się tam wybrać, w > > góry; towarzystwo jednej, czy dwóch osób mile widziane; nigdy tam nie byłem, > ale spodziewam się miłych wrażeń; zwykle podróżuję "w ciemno", bez dokładnych > planów; ktoś się przyłącza? Moje wakacyjne plany tez nie wypalily i cos sobie szukam. A wyjechac gdzies trzeba inaczej sie zwariuje. Wczoraj wpadl mi w oko splyw w Szwecji ale jeszcze nie podjalem ostatecznej decyzji. Jesli ten wyjazd do Rumunii to jakis konkret (na sierpien) to z checia sie przylacze. kbartys@poczta.onet.pl Odpowiedz Link