Dodaj do ulubionych

Do Rumunii

IP: *.unregistered.formus.pl 20.06.01, 15:08
Zastanowiam sieczy są ludzie zainteresowani wyjazdem do Rumunii?
Byłem tak kiedyś przez rok- i mówię że to piękny kraj - polecam i zapraszam.
adrian_t@poczta.wp.pl
Obserwuj wątek
    • vismajor Re: Do Rumunii 20.06.01, 17:46
      Owszem, owszem kolego.Właśnie w tym roku mnie oświeciło,górki niczego sobie.Nie
      zadecydowałem jeszcze o terminie.Może masz jakieś sugestie?Pozdro
      • Gość: Anka Re: Do Rumunii IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.06.01, 14:13
        Co robiles w Rumunii przez rok?
        • Gość: Adrian Re: Do Rumunii IP: *.unregistered.formus.pl 25.06.01, 00:00
          Studiowałem.
    • marta_k Re: Do Rumunii 22.06.01, 12:01
      Wybieram sie tam w tym roku (w drodze do Turcji/Grecji) - prawdopodobnie bedzie
      to Transylwania, Bukareszt i delta Dunaju.Moglbys napisac na co nalezy uwazac,
      gdzie spac,jak to jest z tymi cenami i CZY FAKTYCZNIE JEST AZ TYLE KOMAROW?
      Z gory dzieki.
      marta_k@poczta.gazeta.pl
    • Gość: marek Re: Do Rumunii IP: 213.17.242.* 05.07.01, 17:57
      no właśnie; mam urlop w pierwszej połowie sierpnia i myślałem się tam wybrać, w
      góry; towarzystwo jednej, czy dwóch osób mile widziane; nigdy tam nie byłem,
      ale spodziewam się miłych wrażeń; zwykle podróżuję "w ciemno", bez dokładnych
      planów; ktoś się przyłącza?
      • szpiro Re: Do Rumunii 08.07.01, 04:08
        Gość portalu: marek napisał(a):

> no właśnie; mam urlop w pierwszej połowie sierpnia i myślałem się tam wybrać, w
        >
        > góry; towarzystwo jednej, czy dwóch osób mile widziane; nigdy tam nie byłem,
        > ale spodziewam się miłych wrażeń; zwykle podróżuję "w ciemno", bez dokładnych
        > planów; ktoś się przyłącza?

chetnie bym sie przylaczyl, napisz do mnie.

• Gość: Krzycho Re: Do Rumunii IP: *.gda.computerland.pl 11.07.01, 15:07
        Gość portalu: marek napisał(a):

> no właśnie; mam urlop w pierwszej połowie sierpnia i myślałem się tam wybrać, w
        >
        > góry; towarzystwo jednej, czy dwóch osób mile widziane; nigdy tam nie byłem,
        > ale spodziewam się miłych wrażeń; zwykle podróżuję "w ciemno", bez dokładnych
        > planów; ktoś się przyłącza?

Moje wakacyjne plany tez nie wypalily i cos sobie szukam. A wyjechac gdzies
        trzeba inaczej sie zwariuje.
        Wczoraj wpadl mi w oko splyw w Szwecji ale jeszcze nie podjalem ostatecznej
        decyzji.
        Jesli ten wyjazd do Rumunii to jakis konkret (na sierpien) to z checia sie
        przylacze.
        kbartys@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka