Dodaj do ulubionych

hehe ide do sąsiadki

16.09.06, 15:06
hihi w koncu od miesiaca:)
Obserwuj wątek
    • skorpionica11 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 15:06
      znowu na kawke ;)))
      • wesola_kicia Skorpi nie na kawe a na winko:P 16.09.06, 15:07

• wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 15:06
      sąsiedzi pilnujcie okien ,i schowajcie telefony bo ciszy nocnej nie ma :P
      • skorpionica11 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 15:09
        hehe no no zakazdym razem mocniejsze te picie jest u tej sasiadki :P
        • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 15:10
          nio a winko sie zda na zoladek :P
          • skorpionica11 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 15:12
            hihi tak se tłumacz :P
            • fantka Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 15:14
              Kiciu a nie do sąsiada idziesz?
              sąsiadka sama?
              • asiunia311 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 15:20
                Przecież to somsiadka płci męskiej jest;-)))
                • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:00
                  do sąsiadki,sąsiadka "już" nie ma męża (palant)
                  hehe nie uwieżycie jak Wam powiem
                  ja osoba nie pijąca napiłam się "Koniaku"
                  <hahaha>
                  • skorpionica11 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:02
                    hehe raz na jakis czas trzeba
                    co w głowce juz szumi :))
                    • fantka Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:23
                      Kiciu obgadałyście byłego sąsiadki ;)
                      • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:33
                        Skorpi,nic nie szumi :)
                        Fantka,nie doszłyśmy do wniosku ,że nie zniżymy się do poziomu jej byłego męża:)
                        • fantka Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:37
                          poziom każdego byłego jakiś dziwnie niski jest ;)
                        • asiunia311 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:37
                          Święta racja;-)
                          A koniaczek dobra sprawa...;-)
                          • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:41
                            hehe pierwszy raz piłam koniak ,nie szczególnie mi smakował :P
                            ale ten przeszedł samego siebie debil
                            • asiunia311 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:45
                              Faceta należy olać, choć wiem, że to trudne do wykonania...
                              A lampka koniaku, nie więcej, przynajmniej dla mnie - cud-miód i orzeszki;-)))
                          • fantka Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:42
                            koniaczek jest w porządku
                            a ja dzisiaj na ajerkoniaczku jestem ;-)
                            • asiunia311 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:46
                              Oj, Fantka, wypj kielonka za mnie, co?..Ajerkoniaczek to też dobra sprawa...
                              A czekoladowy lubisz?;-)
                              • fantka Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:47
                                no pewnie!
                                jeszcze pytasz ;-)
                                • asiunia311 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:52
                                  Dzięki!:-)
                                  No to - Jan Sebastian BACH!!!;-)
                            • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:47
                              powiedźcie mi jedno,"czy ze mna jest cos nie tak ,że alkoholu nie pije?"
                              duzo osób sie temu dziwi ,i mówia ze z Marsa chyba jestem
                              • asiunia311 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:51
                                Nie jesteś z Marsa, najwyżej z Wenus;-)

Ja również bardzo rzadko pijam koniak, wino czy ajerkoniak;-) A piwska wręcz
                                chronicznie nie znoszę - śmierdzi mi obszczymurami;-)
                                Zresztą, żeby dobrze się bawić, nie potrzeba się narąbać jak Messerschmitt;-)
                                • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:53
                                  oj nie zrozumiałas mnie do końca
                                  ja wogóle zadnego alkoholu nie tykam
                                  dzis był wyjatek bo musiałam nerwa zalać
                                  • fantka Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:56
                                    hihihi
                                    nie tłumaczcie się tak ;-D
                                    • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:58
                                      Fantka,na @ napisałam dlaczego:/
                                  • asiunia311 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 19:59
                                    Ale ja Cię rozumiem, i naprawdę nie uważam za dziwoląga. Nie lubisz - to Twoja
                                    sprawa. Nie wkurza Cię czasem, jak na jakiejś imprezie namawiają Cię na drinka
                                    lub coś innego? Ja mam wtedy ochotę gryźć, kiedy odmawiam kolejny raz...;-)
                                    • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 20:06
                                      Ci co mnie znaja nie namawiaja :)
                                      a Ci co nie znaja próbuja podstepem
                                      • asiunia311 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 20:07
                                        I jest to wnerwiające, nie?:-)

Notabene, zajrzałam do Twojej wizytówki...Mieszkasz całkiem niedaleko ode mnie
                                        ;-)
                                        • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 20:13
                                          jest ,ale da sie z tym oswoic:)
                                          a skąd jesteś?
                                          • asiunia311 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 20:16
                                            A z okolic Żywca, Oświęcimia, Bielska, Kęt...;-)
                                            Teraz już wiesz?;-)
                                            • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 20:19
                                              mam zgadnac dokładnie skad?
                                              :P
                                              • asiunia311 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 20:59
                                                Eee tam, nad jeziorem!!;-)
                                                I aeroklub tu jest...;-)
                                        • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 20:16
                                          Ja też mieszkam niedaleko ;)
                                          • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 20:20
                                            Katowice no prosze:)
                                            faktycznie nie daleko:)
                                            miło poznać:)
                                            • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 20:45
                                              ale....my się już znamy :)
                                              • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 20:49
                                                no wiesz możliwe
                                                dziś trzymam się na % więc mogłam zapomniec :(
                                                • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 20:53
                                                  ja też ...a mówią że to pomaga zapomnieć ;)
                                                  • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 21:24
                                                    ponoc tak
                                                    nie testowałam jeszcze tego :P
                                          • asiunia311 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 20:58
                                            Rzeczywiście, rzut beretem;-) Moherowym;-) Ostatnio jestem tam codziennie!!;-)
                                            Pozdrawiam tubylca!!;-))
                                            • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 21:20
                                              Witam i ciesze się że ktoś obok :)
                                              • slimaczek14 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 21:30
                                                aldar1975 napisał:

> Witam i ciesze się że ktoś obok :)
                                                Kiciu masz@
                                                • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 21:38
                                                  slimaczku czytałam i odpisałam
                                                  podoba mi sie ten psiaczek
                                                  moge go wysłac kuzynce??
                                                  Ps.wysłałam ci coś
                                                  • slimaczek14 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 22:04
                                                    wesola_kicia napisała:

> slimaczku czytałam i odpisałam
                                                    > podoba mi sie ten psiaczek
                                                    > moge go wysłac kuzynce??
                                                    > Ps.wysłałam ci coś
                                                    Jaki psiaczek????
                                                  • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 22:11
                                                    pomyliłam okienka
                                                    Tobie miałam napisac ze czytałam @
                                                    a na gg miałam napisac o psiaczku
                                                  • slimaczek14 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 22:13
                                                    wesola_kicia napisała:

> pomyliłam okienka
                                                    > Tobie miałam napisac ze czytałam @
                                                    > a na gg miałam napisac o psiaczku
                                                    aż tyle wypiłaś razem z aldarem? nieładnie tak beze mnie:)
                                                  • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 22:18
                                                    hehe pewnie :)
                                                    w takim miłym towarzystwie to nawet herbata cudnie smakuje:P
                                                  • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 22:47
                                                    Wy o mnie a...ja nic nie wiem ...nie ładnie:( Może mnie wtajemniczycie ??
                                                  • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 22:50
                                                    no pewnie:)
                                                    Slimaczek mysli ,ze oboje % piliśmy i nic nie pamiętamy:P
                                                    wiec ja Slimaczkowi napisałam ze herbate piliśmy:)
                                                  • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 22:53
                                                    ale taką z wkładką ;) :)

można to napisać na forum a nie tak za plecami :)
                                                  • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 22:55
                                                    hehe no wiesz można :)
                                                    ale Slimaczkowi wysyłałam pewien rysunek jak chcesz tobie też wyśle:)
                                                  • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:02
                                                    Bardzo proszę :)
                                                  • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:03
                                                    juz wysłałam:P
                                                  • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:06
                                                    Odebrałem ...i jeszcze raz dziękuję ....."Palec Boży " :) my sobie nie zdajemy
                                                    sprawy a może tak jest ......:P
                                                  • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:07
                                                    no może jest nie mam pojecia :)
                                                  • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:19
                                                    ja teżnie wiem ....w końcu jak bym wszystko wiedział to bym już nie żył ;)
                                                  • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:22
                                                    e tam nie żył
                                                    byłbyś jasnowidzem i jasnowiedzacym facetem :P
                                                  • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:27
                                                    heheheh .....no to już mi blisko do szarlatanów ....;)
                                                  • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:31
                                                    no wiesz nie byłabym tego taka pewna:P
                                                  • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:33
                                                    no i kropka.......a ja jestem pewien :P mało tego ....dziwnie pewien ..:P
                                                  • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:42
                                                    Ty siebie znasz :)
                                                    a ja Ciebie nie :P
                                                  • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:47
                                                    i vice versa :P
                                                  • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:49
                                                    hihi
                                                    no miło:P
                                                  • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:51
                                                    ......ja Ciebie też ....:)
                                                  • aldar1975 Re: hehe ide do sąsiadki 16.09.06, 23:54
                                                    DOBRANOC ..............
                                                  • wesola_kicia Re: hehe ide do sąsiadki 17.09.06, 00:02
                                                    dobranoc:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka