Dodaj do ulubionych

Nowy chodnik

04.11.10, 15:22
Zauważyłam obecność p.Tumasza vel tarantula na naszym forum.
Dziękujemy radnemu za zajęcie się naszą sprawą. Mam na myśli doprowadzenie do budowy chodnika przy ul. Lewandów.

Liczymy na dalszą współpracę. Celem naszym jest zamknięcie połączenia chodnika z odcinkiem Markowskim.
Na pewno rozważymy Pana sugestie:

forum.gazeta.pl/forum/w,36264,118271100,118319620,Re_Pelne_listy_kandydatow_KWW_WS_Gospodarnosc.html
Pozdrawiam
Julia
Obserwuj wątek
    • bialoleka.jest.jedna Re: Nowy chodnik 04.11.10, 21:00
      > Mam na myśli doprowadzenie do budowy chodnika przy ul. Lewandów.

Szanowna Pani Julio, z całym szacunkiem dla pracy p. Tumasza, bo zdecydowanie jest to najaktywniejszy, choć niekoniecznie najskuteczniejszy radny, ale jednak stwierdzenie jakoby chodnik powstał dzięki jego staraniom uważamy za niedopuszczalne nadużycie, szczególnie w przededniu wyborów.

O chodnik walczyli mieszkańcy ul. Lewandów od wiosny 2009 roku. Zbierali podpisy, słali dziesiątki listów, dzwonili do wszelkich możliwych instytucji o przekonywali urzędników.
      O skuteczności działalności p. Tumasza świadczy korespondencja, jaką prowadził z urzędami.
      Pisma tej samej treści dostawali dziesiątki zaangażowanych w tę sprawę mieszkańców.

Rzeczywistość każe nam wątpić, że to dzięki jego interwencjom powstał ten chodnik. Gdyby to było takie proste, Białołęka wyglądałaby zupełnie inaczej.
      Zaangażowanie p. Tumasza jest jednak godne pochwały.

Wykorzystywanie cudzych sukcesów do promowania siebie tuż przed wyborami jest naprawdę grubą niestosownością.

PS. Nie wystawiamy własnych kandydatów smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka