m_kk Wykonam prace remontowe 02.09.08, 22:16 Nie pijący, doświadczony, solidny fachowiec wykona na terenie Białołęki prace remontowe: - układanie glazury, terakoty, paneli - gipsy, malowanie Tel. kontaktowy: 692197604 Odpowiedz Link
1hamster Język niemiecki - korepetycje 06.10.08, 20:22 Nauczyciel języka niemieckiego udzieli korepetycji - Zielona Białołęka i okolice. Tel.505116968 Odpowiedz Link
rgerej projektowanie i aranżacja wnętrz, ekipa budowlaana 11.10.08, 18:44 Witam, zapraszam do korzystania z usług w następującym zakresie: - projekty aranżacyjne wnętrz mieszkalnych, - konsultacje, - wizualizacje projektowe, - nadzór autorski nad projektem, - własna ekipa budowlana, - współpraca z dostawcami/pomoc w składaniu zamówień, organizowaniu transportów, - pomoc przy wyborze materiałów wykończeniowych. - dojazd do klienta, Osoby zainteresowanych zapraszam do rozmowy i proszę o kontakt na maila rgerej@niefabrycznie.pl lub pod nr tel. 695 778 773 Pozdrawiam serdecznie Renata Gerej-Lasota Pracownia Projektowa LaPsota Odpowiedz Link
newyorkerorthopedics Materace, łóżka, meble do sypialni 31.10.08, 19:40 Zapraszamy do nowego sklepu firmy New Yorker przy ul. Białołęckiej. W naszej ofercie znajdziecie Państwo materace, łóżka, stelaże oraz meble do sypialni. Naszymi partnerami są osoby prywatne, hotele, pensjonaty, szpitale, domy pomocy społecznej, noclegownie, jednostki wojskowe i specjalne. Sklep znajduje się przy ul. Białołęckiej 166c, róg ul. Wielkiego Dębu Telefon kontaktowy do sklepu: 0 519 155 482 Zachęcamy również do przejrzenia naszej oferty na stronie internetowej new-yorker.pl/ Odpowiedz Link
sonti.pl >> SUPERMARKET INTERNETOWY www.sonti.pl << 25.01.09, 21:30 Szanowni Państwo odwiedzając naszą stronę www.SONTI.PL możecie skorzystać z nowoczesnej formy: - prostych i szybkich zakupów, - z bezpłatną dostawą do domu. To więcej niż supermarket internetowy, to zakupy przyszłości. Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z naszą ofertą. Życzymy udanych zakupów. Odpowiedz Link
dawor123 Śniadanie do łóżka... 30.01.09, 01:36 No może nie do łóżka, ale pod same drzwi. Od czegoś trzeba zacząć Dostarczymy Państwu wszystko co potrzebne, aby spokojnie zacząć dzień. A Państwo będą mogli spokojnie się wyspać. www.dziendobry.waw.pl Jeśli lubisz: *wcześnie zrywać się z łóżka *marznąć jeszcze przed śniadaniem *fotografować wschody słońca *zaczynać dzień w pośpiechu i "na głodnego" ...to nasza usługa zdecydowanie nie jest dla Ciebie. www.dziendobry.waw.pl Odpowiedz Link
karoline3 Re: REKLAMA i OGŁOSZENIA KOMERCYJNE - TYLKO TUTAJ 11.03.09, 17:19 Witam wszystkich, mam na imię Inka, chcę zaproponować swoją pomoc w utrzymaniu porządku w domu. Jestem Ukrainką z prawem do pracy, mieszkamy z mężem na stale w Warszawie, przy ul. Białołęckiej. Posiadam duże doświadczenie w sprzątaniu i innych pracach porządkowych. Sprzątam dokładnie, szybko i umiejętnie. Bezkonfliktowa, lojalna, dyspozycyjna, rzetelna, lubię zwierzęta. Moja stawka to 15 zł/h. Przy dłuższej współpracy - zniżka. Już niedługo będę mogła wystawiać na życzenie fakturę VAT. Jeżeli zainteresuje Państwa moja propozycja - uprzejmie proszę o kontakt pod numerem 784 643 729 lub 500 361 696 lub przez e-mail dom.na.blysk@gmail.com Z poważaniem Inka. Odpowiedz Link
kasia_jez SUSHI BAR 15.03.09, 19:40 Witam wszystkich, serdecznie zapraszam do nowo otwartego sushi baru KADO Jesteśmy na ulicy Skarbka z Gór 130 lok.7 nad sklepem spożywczym Moby Dick. Na miejscu i z dostawą. Mam nadzieję, że będzie Wam smakowało Nasze menu i mapka na stronie www.kadosushi.pl tel.498 56 56 lub 502 202 104 Odpowiedz Link
koperak Materiały budowlane - kruszywa, koparka, betony 19.03.09, 22:29 Oferujemypiaski, żwiry, kliniec, czarnoziem, kręgi betonowe, szamba betonowe szczelne, transport, piasek zasypkowy, wykopy, niwelacja terenu itp. więcej na: www.grzegorzkoperski.pl Odpowiedz Link
kk_1976 Francuski 21.03.09, 23:12 Filolog francuski udziela korepetycji z francuskiego, na kazdym poziomie, u mnie (Brodno), zapraszam, kks Odpowiedz Link
kk_1976 Szukam niani 21.03.09, 23:14 Szukam odpowiedzialnej niani do mojego zucha (rok i 4 miesiace), na 4 lub 5 dni w tygodniu, Brodno, kks Odpowiedz Link
masterwoj Re: REKLAMA i OGŁOSZENIA KOMERCYJNE - TYLKO TUTAJ 25.03.09, 00:38 Zapraszam do nowo otwartego Specjalistycznego Gabinetu Stomatologicznego na ul. Zaułek 5 (na tyłach MarcPolu przy ul. Berensona). Przez kilka najbliższych tygodni Super Promocja – najniższe ceny na usługi stomatologiczne dla dzieci i dorosłych (możliwość przedłużenia promocji!). Gabinet kameralny, prowadzony przez dr. n. med., specjalistę z dziedziny protetyki. Odpowiedz Link
fajnyanula311 Posprzątam 25.03.09, 18:36 Witam....polecam Panią do sprzątania...okolice Głębockiej. aneczka311@gmail.com Odpowiedz Link
podgorskazabki bezpłatne zajęcia z tenisa ziemnego dla młodzieży 15.04.09, 13:45 Fundacja Drabina Rozwoju w Warszawie (www.drabina.org) zaprasza młodzież w wieku 13-19 lat na bezpłatne zajęcia z tenisa ziemnego, które prowadzi wykfalifikowany instruktor na kortach przy gimnazjum na ul. Przytulnej i na kortach przy Białołęckim Ośrodkub sportowym na ul.Picassa. Wszystkich chętnych proszę o kontakt telefoniczny 0 608 749 440. Zajęcia są częscią programu MŁODZIEŻOWA WSPINACZKA współfinansowanego ze środków Miasta Stołecznego Warszawy. Zapraszam do odwiedzania naszej strony internetowej www.drabina.org i zapoznania się z oferta fundacji. Odpowiedz Link
bea_bak1 Re: REKLAMA i OGŁOSZENIA KOMERCYJNE - TYLKO TUTAJ 22.04.09, 15:44 Polecam www.allegro.pl/item615941408_wozek_quatro_tour_deluxe_gratis_tanio.html więcej zdjęć mogę wysłam mailem lub odpowiem na pytania pozdr Beata 0 601 135 610 ul Kamykowa Odpowiedz Link
krolik828 Ogrody !!!! 08.05.09, 21:18 Witam serdecznie zajmujemy się projektowaniem i realizacja ogrodów jak ich pielegnacją. Również ścinka i pielęgnacją drzew. prace wykonujemy solidnie !!! ceny mamy konkurencyjne. Twój ogród bedzie pjekny. kontakt 691472024 POZDRAWIAM KRÓL RAFAŁ Odpowiedz Link
bea_bak1 Sprzedam wózek wielofunkcyjny Graco tour deluxe 22.04.09, 15:46 Polecam www.allegro.pl/item615941408_wozek_quatro_tour_deluxe_gratis_tanio.ht ml więcej zdjęć mogę wysłam mailem lub odpowiem na pytania pozdr Beata 0 601 135 610 ul Kamykowa Odpowiedz Link
aw3333 Re: REKLAMA i OGŁOSZENIA KOMERCYJNE - TYLKO TUTAJ 26.05.09, 14:27 Sprzedam garaż blaszany lekki 5x3 m ul. Aroniowa tel.606254676 Odpowiedz Link
dlapociech Re: REKLAMA i OGŁOSZENIA KOMERCYJNE - TYLKO TUTAJ 29.05.09, 11:21 NOWY SŁONECZNY SKLEP Z ZABAWKAMI DlaPociech.pl - róg Modlińskiej i Ekspresowej Z a p r a s z a ! Na słonecznych półkach znajdziecie Państwo duży wybór gier i zabawek: edukacyjnych, kreatywnych, drewnianych, firmowych (Lego,Mattel,itp.) oraz starannie wyselekcjonowane książeczki dla dzieci i mam. Ponadto sympatyczna obsługa zawsze pomoże i doradzi Pakujemy prezenty! Pracujemy pn-pt: 10-20, sb: 10-18, ndz: 10-16. Odpowiedz Link
mg-stal Re: Balustrady ze stali nierdzewnej MG STAL 25.06.09, 19:01 Wykonujemy balustrady wewnęrzne i zewnętrzne ze stali nierdzewnej, również w połączeniu z drewnem i szkłem, poręcze, daszki itp. Zapraszam na stronę www.mgstal.pl biuro@mgstal.pl Odpowiedz Link
kotemik Re: Balustrady ze stali nierdzewnej MG STAL 19.06.14, 22:00 A ja chciałem potwierdzić, że prdukty MG Stal są bardzo dobrej jakości, a zakupy w sklepie internetowym przebiegają bez zarzutu. Fajne są liczne promocje i szybki czas realizacji. Odpowiedz Link
zyrafa46 Re: Balustrady ze stali nierdzewnej MG STAL 26.07.14, 17:14 Przepraszam, co to jest MG Odpowiedz Link
eskatt_balustrady Re: Balustrady ze stali nierdzewnej MG STAL 08.06.15, 11:57 Na rynku istnieje duża ilość firm zajmujących się produkcją elementów balustrad do samodzielnego montażu. Są też firmy, które oprócz samego sklepu internetowego proponują usługę montażu, natomiast jeśli posiadacie choć trochę technicznych umiejętności a ilość mb balustrad jest mała zachęcam do zakupu akcesorii do samodzielnego montażu gdyż cenowo na pewno wyjdzie Was to korzystniej. W ofercie uwzględnione są wszystkie elementy, które będę wam potrzebne, od słupków po śrubki, elementy mocujące czy wiertła i gwintowniki. Wszystko przygotowywane jest pod Wasz indywidualny wymiar i jeśli są to elementy z stali nierdzewnej całe zamówienie jest wysyłane do Was kurierem lub jeśli wybraliście balustradę szklaną innym transportem. eskatt.pl/Instrukcja_montazu_porecz.pdf Odpowiedz Link
akademiajezyka AKADEMIA JĘZYKA 03.09.09, 17:49 Zapraszam do Akademii Języka przy ul. Berensona 8c na naukę języka angielskiego, niemieckiego, hiszpańskiego i francuskiego w małych grupach. Kursy dla każdego: dzieci, dorosłych i firm. www.akademiajezyka.edu.pl biuro@akadmeiajezyka.edu.pl 22 243 36 29, 0 501 234 015 Odpowiedz Link
madziakaa POSPRZĄTAM MIESZKANIE 04.10.09, 18:13 Solidnie i dokładnie wykonam wszelkie prace domowe oraz ogrodowe. Jestem dyspozycyjna przede wszystkim w tygodniu w godzinach przedpołudniowych, ale możliwe także inne. Kontakt: madziakaa@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
incompany KURSY ANGIELSKIEGO DLA DZIECI 2-8LAT ZDZIARSKA 26 06.10.09, 14:54 JĘZYK ANGIELSKI DLA DZIECI 2-8lat Szkoła InCompany Kids zaprasza na lekcje angielskiego! Nauka przez zabawę, z wykorzystaniem sprawdzonych metod nauczania. Program oparty jest o podręczniki znanych wydawnictw (takich jak Oxford, Macmillan). Zajęcia prowadzone są przez doświadczonych lektorów. Organizujemy bezpłatne lekcje pokazowe! Tęczowe Przedszkole, ul. Zdziarska 26, Białołęka LEKCJA POKAZOWA 17.10.2009 (SOBOTA) GODZ. 13:00 Angielski dla 2,3latków Poniedziałek/Środa 16:45-17:15 Sobota 13- 13:30 Angielski dla 3,4latków Poniedziałek/Środa 17:15-17:45 Sobota 13:30- 14:00 Angielski dla 5,6latków Poniedziałek/Środa 17:45-18:30 Sobota 14- 14:45 Angielski dla 7,8latków Poniedziałek/ Środa 16-16:45 KARNET MIESIĘCZNY: ZAJĘCIA 30MIN 1xtyg. 100zł 2xtyg. 160zł ZAJĘCIA 45MIN 1xtyg. 110zł 2xtyg. 180zł KARNET KWARTALNY: ZAJĘCIA 30MIN 1xtyg. 250zł 2xtyg. 450zł ZAJĘCIA 45MIN 1xtyg. 350zł 2xtyg. 500zł Więcej informacji o szkole: www.InCompany.com.pl Zapisy na zajęcia: biuro@incompany.com.pl; 0-506-044-410 Odpowiedz Link
wiejskachatka.eu Re: REKLAMA i OGŁOSZENIA KOMERCYJNE - TYLKO TUTAJ 12.10.09, 20:52 Oferujemy Państwu wędliny tradycyjne bez konserwantów, sprowadzane z podkarpacia. W rejonie białołęki oferujemy dowóz zamówionych towarów GRATIS własnym transportem. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą (będziemy ją ciągle poszerzać) na www.wiejskachatka.eu Przy pierwszym zamówieniu 3% zniżki Odpowiedz Link
wiejskachatka.eu WĘDLINY BEZ KONSERWANTÓW Z DOSTAWĄ GRATIS + RABAT 12.10.09, 20:55 Oferujemy Państwu wędliny tradycyjne bez konserwantów, sprowadzane z podkarpacia. W rejonie białołęki oferujemy dowóz zamówionych towarów GRATIS własnym transportem. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą (będziemy ją ciągle poszerzać) na www.wiejskachatka.eu Przy pierwszym zamówieniu 3% zniżki Odpowiedz Link
pan-zlota-raczka Re: REKLAMA i OGŁOSZENIA KOMERCYJNE - TYLKO TUTAJ 02.11.09, 14:23 PAN ZŁOTA RĄCZKA -Witam Serdecznie Firma "Pan złota Rączka" to wysoko wykwalifikowana kadra pracowników która na życzenie klienta służy pomocą i rada w wszelkich pracach domowych. Posiadamy szeroki wachlarz usług który wzbogacony o doświadczenie plasuje nas na liście "fachowców" którzy znają się na swojej pracy. Polecamy swoje usługi „Pan złota raczka” wszelkie informacje pod Tel. 511- 964-795 pan-zlota-raczka@go2.pl Odpowiedz Link
rafix19a Markowe Zabawki - sprzedaż 13.11.09, 21:18 Witam, Zajmuję się sprzedażą zabawek fisher price, tiny love, disney, sassy, taf toys i inne. Kanał sprzedaży tylko internet - głównie allegro plus sklep internetowy, link do aktualnej oferty poniżej: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13180734 Staram się urzymywać konkurencyjne ceny, odbiory osobiste na Skarbka po cenach z aukcji. W ciągu najbliższych dni uzupełnię ofertę o akcesoria (Avent, Tommee Tipppe, Dr Brown's) i ubranka dla dzieci. Również mam możliwość dostarczenia łóżeczek, pościeli, kojcy Drewexu i innych marek. Wszystkie produkty w mojej ofercie są nowe, przeznaczone na polski rynek z gwarancją producenta. Jeśli ktoś jest zainteresowany ofertą proszę o wiadomość na adres: rafix19a@wp.pl Jeśli poszukujecie jakiś konkretnych rzeczy innych marek również proszę o informację, sprawdzę dostępność w hurtowniach i prześlę ofertę cenową. Pozdrawiam Odpowiedz Link
turku-sowa SPRZĄTANIE, MYCIE OKIEN, PRASOWANIE 07.12.09, 20:39 Chętnie umyję Państwa okna , posprzątam dom lub mieszkanie, poprasuję. Posiadam duże doświadczenie w wykonywaniu prac tego typu. Zapraszam. e mail: turkusowa@yahoo.pl Telefon mogę podać na maila. Odpowiedz Link
dorcia_j Oriflame 08.12.09, 19:11 Jestem konsultantką Oriflame. Zapraszam do bejrzenia najnowszego katalogu: Katalog Oriflame nr.17 - www.oriflame.pl/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml Jeśli coś Cię zainteresuje - zapraszam A może Ty tez chcesz zostać konsultantką? Napisz do mnie - chętnie pomogę Pozdrawiam Dorota e-mail: dorciaj@tlen.pl gg: 3289326 Odpowiedz Link