kubek ja słyszałem że jest stadionowy 27.09.07, 02:18 zakaz odpalania rac, a jak złapią na gorącym uczynku to dostaje się bana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 co straszysz po nocach : ) 27.09.07, 11:34 zakaz odpalania rac obowiązuje w godz. 23.00 - 6.00 Odpowiedz Link Zgłoś
stoik11 przedłużenie ważnosći konta 28.09.07, 10:09 pzdr w ten piękny dzionek od stoika11 : ) Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: NA ZYWO XXV 28.09.07, 11:44 Czy ja wiem, czy taki piękny? Ale przynajmniej ciepły :) Też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: _ 30.09.07, 18:31 Stoiku co to jest? Kropka nad czy kreska dla rządu? :P Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 zaznaczyłem swoją obecność 30.09.07, 20:01 zupełnie apolitycznie i bez podtekstów : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 wierszyk:) 01.10.07, 09:27 Samochwała w kącie stała I tak rok podsumowała: Zdolny jestem niesłychanie, Mam na świecie poważanie, W kraju - same osiagniecia: Dłuższe życie (od poczęcia), Koalicja - wzór współpracy, Sejmu - dumni sa Rodacy, Rzad najlepszy od półwiecza, Skupił sie na wielkich rzeczach. Kompetentni ministrowie, Każdy poseł - ideowiec, Z zasadami,jak husaria: Bóg, Ojczyzna, Honor(aria). Dla Narodu - becikowe, Nowy peron we Wloszczowie. Lepiej żyje sie rodzinom (Jednej mamie i dwóm synom). Okno na świat - otworzone, Turystyka - w jedna strone, Lepsza praca, wyższa płaca (Zwłaszcza, jeśli ktoś nie wraca). Gospodarka rozpędzona: Są mieszkania (trzy z miliona), Jest kilometr autostrady, ład moralny i zasady. Politycznej wzrost kultury (Nurt plebejski,przykład z góry), Nie ma WSI (choc jeszcze troche, A zrobimy wszedzie wioche). Cały naród żyje w zgodzie. IPN - i po narodzie. CBA - udane akcje, Super MEN - co rusz, atrakcje. W szkolach nie ma juz Darwina, Bedzie dryl i dyscyplina, Nie podskoczy żaden gieroj! Tolerancji nie ma! Zero! Zadnych gejów, Ferdydurek, Jest amnestia i mundurek! Wolność słowa i pluralizm (Bo rzadzących wolno chwalić). Jest religia na maturze, Wierny Lud na Jasnej Górze. Nie rozumie tylko Unia: Rzad z Warszawy, czy z Torunia? Krótko mówiac: Rok udany! Tylko naród...do wymiany -- Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: ale sennie... 03.10.07, 13:30 u mnie jakiś nagły schiz, nie mam kiedy herbaty wypić... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 sie zdarza... 03.10.07, 22:18 kiedyś lubiłem taką odstaną teraz - w zasadzie nie używam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 jak ten czas leci... 15.10.07, 12:13 a na live wszyscy dead no więc - z ostatnich wydarzeń - dziś w nocy mieliśmy prawdopodobnie pierwszy w tym roku przymrozek ( delikatny ) a poza tym za tydzień mamy mieć jakieś wybory ( interesujące, ktoś coś wie ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 w K wszystko ścięło, musiało być minus pięć... 15.10.07, 14:03 smutno... Interesujące będzie raczej po wyborach?! Bardzo ciekawam. Gorzej, że zaczynam się łudzić co do wyniku tychże - a to niezdrowe! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 czy dziś jest 1 kwietnia? ale cyrk w tym kraju... 15.10.07, 15:47 wiadomosci.onet.pl/1623901,19,1,0,120,686,item.html tytuły jak z kabaretu! Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: czy dziś jest 1 kwietnia? ale cyrk w tym kraj 15.10.07, 15:57 Tia, a ja po raz kolejny dowiaduję się, że nie jestem chrześcijaninem. Pocieszające jest, że nie zabraknie wątków ekumenicznych :/ Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: niezły kanał 16.10.07, 08:13 Przestałem się już temu dziwić. Wynik wyborów jest nieprzewidywalny, a interesy trzeba robić w dłużej perspektywie niż tydzień. Słowem, takie zabezpieczenie, tzn. inicjatywa biznesowa, jest zupełnie sensowna i dopasowana do realiów politycznego rozdawnictwa koncesji przez miłościwie nam panujących (niezależnie od aktualnie rządzącej partii). Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: NA ZYWO XXV 16.10.07, 16:52 Spokój albo kompletna niechęć do robienia czegokolwiek i myślenia o czymkolwiek. Taki stan skutecznie wywołuje wizyta programistów, usiłujących przez pół dnia wmówić ci, że to ONI wiedzą najlepiej, co tobie jest potrzebne do pracy i że ICH wiedza o prawie (pracy) jest większa i lepsza od twojej. Wrrrrrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: NA ZYWO XXV 16.10.07, 16:56 Na szczęście jutro mam wolne i zamierzam włóczyć się po sklepach w ramach odreagowywania i uzupełniania garderoby. A to, jak wiedzą mądrzy mężczyźni, czasem kobietę uszczęśliwia. A już na pewno wprawia w dobry humor. Uff, już mi lepiej, na samą myśl :) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: NA ZYWO XXV 16.10.07, 18:03 Z męskiego punktu widzenia, rodzą się pytania: za ile, dlaczego tak długo i co fascynującego może być w setnym porównywaniu prążków z kwadracikami, albo pistacjowego z łososiowym ? I gdzie tu miejsce na relaks? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: NA ZYWO XXV 16.10.07, 20:25 Bo my jesteśmy z Wenus a Wy z Marsa :) - za ile - o wiele za mało niż bym chciała - dlaczego tak długo - bo sklepy pełne są byle jakiego badziewia, a rozmarówka pozostawia baaaaardzo wiele do życzenia - porównywanie tego, co znajdujesz na wieszakach z zawartością twojej szafy i błyskawiczne kojarzenie co do czego będzie pasowało jest naprawdę fascynujące I to jest właśnie relaks i przyjemność! I mimo, że jestem zołza, nie zmuszam męża do uczestniczenia, ogląda sobie co chce - sprzęt rtv, samochody i takie tam męskie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: NA ZYWO XXV 17.10.07, 07:25 zolzatoja napisała: > Bo my jesteśmy z Wenus a Wy z Marsa :) A jo jest stela :) Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: NA ZYWO XXV 16.10.07, 20:31 A swoją drogą rzadko się zdarza, żeby mężczyzna operował takimi nazwami kolorów jak pistacjowy i łososiowy. Nietypowy jesteś! Normalny facet powie zielony i różowy (są nawet tacy, którzy tak stwierdzą dopiero po zobaczeniu na własne oczy, bo wyobraźnia nic im nie podpowiada). :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 stereotypy... 16.10.07, 21:07 ale bardzo nośne, bo jak inaczej powstałyby np. Desperate Housewives ; ) ( bardzo lubię, choć zdarza mi się zasnąć w trakcie... ) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 ... 16.10.07, 21:40 ( a ja to tak w ogóle jestem z Księżyca, ale de facto - bezdomny, od kiedy ukradli... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: NA ZYWO XXV 17.10.07, 06:51 A tu Cię podszedłem! Sam z siebie nie wymyśliłbym tych nazw. Żona mnie nauczyła :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: NA ZYWO XXV 17.10.07, 20:38 I chwała żonie za skuteczną edukację :) Eh, te stereotypy... Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: NA ZYWO XXV 17.10.07, 21:00 Hvala hvala lepa! A co do sterreo, to przepraszam, ale typów stereo proszę szukać w stolicy, na stolcach :D Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: po jakiemu to ? 17.10.07, 22:01 A po słoweńsku :) Oglądałeś może "Jak wywołałem II wojnę" z M. Kociniakiem? Polecam scenę w ambasadzie w Belgradzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 o kurczę... 18.10.07, 20:42 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4590284.html Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: o kurczę... 18.10.07, 20:48 I to nawet pieczone... Starty są na pewno niebagatelne. Mnie natomiast zaskoczył ten fragment "w Dębowcu na Śląsku Cieszyńskim", a Ty pisałeś że zmiany są tylko kosmetyczne. A tu proszę, uczą się ludziska. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 a że można jeszcze agitować... 19.10.07, 13:13 nie polegajmy na sondażach, tylko spieszmy do urn, a jest szansa, że w poniedziałek obudzimy się w nieco bardziej przyjaznej rzeczywistości ( jedni warci drugich, ale skoro ktoś już musi robić nas w konia, to niech przynajmniej robi to inteligentnie i z wdziękiem, bez tego obrzydliwego zadęcia i prymitywnej retoryki, której adresatem ja się nie czuję ani trochę; każdy ma jakieś kompleksy wyniesione z przedszkola i letnich półkolonii, ale co mnie to qrna obchodzi... ) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 amen 19.10.07, 13:33 zrobiłam sobie teścik na GW - wyszło, że na szczęście jestem wstrętnym liberałem, więc w zasadzie mogę głosować "za" a nie "przeciw" ;) Ależ zrobię imprezę, jak się uda! /w co dalej,mimo wszystko powątpiewam...do 24tej usłyszymy jeszcze co najmniej,że Tusk zjadł swojego ojca a matkę wykorzystywał :)/ Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 albo... 19.10.07, 13:42 najpierw wykorzystał a potem zjadł, ewentualnie na odwrót, albo coś jeszcze bardziej obrzydliwego... a najpewniej jeszcze coś innego, na co nikt normalny na umyśle nigdy by nie wpadł Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: albo... 19.10.07, 14:17 No właśnie... "nikt normalny na umyśle nigdy by nie wpadł" na to, na co wpadają pisowcy, tyle, że jak już wpadną, to są tacy (kurczę blade, że też jeszcze jest możliwe!), którzy słuchając tych bredni pomyślą - "ja bym na to nie wpadł! Premier jest genialny! Oczywiście!" Podoba mi się argument, że nie Tusk nie może być premierem, bo perspektywa kłótni między prezydentem i premierem, to najgorsze co może nas spotkać! To jest argument powalający! Tylko jednomyślność, panowie, tylko jednomyślność może nas uratować! Czy to nie jest deja vu? Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 no to masz juz odpowiedź, zgodną z tym argumentem 24.10.07, 13:45 wklejam forum, bo mnie ubawiło - ale to komentarz do wypowiedzi byłego... "nie ma braci Kaczyńskich" Cudowne :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=70999034&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 słucham wiadomości : ) 24.10.07, 19:46 "szereg procesów", "niebywałe chamstwo", "kult huberta h."... pomyślałby kto, że Jego Małość po tym wszystkim uda się w miejsce ustronne, odpocznie, nabierze dystansu, dokona retrospekcji, przewartościuje system pojęć... a ten dalej swoje - beton + teflon Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: słucham wiadomości : ) 24.10.07, 20:24 Pan "bo we mnie jest samo ziobro" jak zwykle stosuje logike kalego: gdy on śledzi i pomawia to rozbija układ, gdy ktoś inny powie coś nieładnego na jego temat, to jest chamstwo, dodałbym jeszcze że drobnomieszczaństwo i woda na młyn odwetowców z Bonn, a więc won! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 a propos: Przeprosiny 25.10.07, 13:59 www.gazetawyborcza.pl/1,75968,4610620.html Jarosław Kaczyński żąda, by Donald Tusk przeprosił Lecha Kaczyńskiego za to, że mówi "bracia Kaczyńscy". To prezydenta boli, bo bracia to "zjawisko biologiczne", a nie "kategoria polityczna". Przeprosiny to według premiera pierwszy warunek "stosunków paratowarzyskich" prezydenta z szefem PO. Dopiero wtedy prezydent pogratuluje Tuskowi zwycięstwa w wyborach. "To nie jest tak - powiedział premier - że prezydent państwa to osoba, która nie reaguje na to, w jaki sposób się do niej odnosi. Jeśli ktoś głosi kult Huberta H. [bezdomny, który w sądzie przeprosił za obelgi pod adresem prezydenta], to niech nie liczy na gratulacje". Tusk na to, że sorry i że życzy prezydentowi powrotu lepszego nastroju. A ja dołączam się do tych życzeń i też sorry, czyli przepraszam: • pana prezydenta za to, że ma brata i że razem stanowią „zjawisko biologiczne”; • pana premiera za to, że przegrał wybory, że była wysoka frekwencja, że media publiczne wraz z szefującymi im kolegami braci Kaczyńskich (jeszcze raz sorry za braci) przyczyniły się do porażki PiS akcją „Zmień kraj. Idź na wybory!”; • pana Zbigniewa Ziobrę, że choć zaangażował prokuraturę w kampanię wyborczą, będzie musiał odejść; • pana Mariusza Kamińskiego z CBA przepraszam po to, żeby już sam odszedł; • wielkie sorry dla pani Anny Fotygi, Zbigniewa Wassermanna, Przemysława Gosiewskiego i Ludwika Dorna. Przepraszam, że mi się nie podobało to, co robili. Zachęcam pana Andrzeja Urbańskiego, prezesa TVP (i pana przepraszam), by ruszył z nowymi edycjami programów "Wybacz mi" i "Zerwane więzi". Mógłbym wszystkim przeproszonym wysłać kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: a propos: Przeprosiny 27.10.07, 15:19 Oj, dawno się tak nie uśmiałam! • pana Mariusza Kamińskiego z CBA przepraszam po to, żeby już sam > odszedł; TO jest ekstra! Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Przepraszamy.... 27.10.07, 20:53 Panie prezydencie, panie premierze, przepraszamy Was bracia i.. siostry wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4616013.html Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: albo... 19.10.07, 20:20 W niedziele ogłoszą, ze znaleźli brata bliźniaka Tuska, i ten brat będzie chciał głosować jak np. poseł Kurski :) Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: NA ZYWO XXV 19.10.07, 17:30 <object width="425" height="366"><param name="movie" value=" www.youtube.com/v/ExKWyLATNz0&rel=1&border=0 "></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src=" mam nadzieję, że się dobrze wklei; straszne ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Reaktywacja? 19.10.07, 20:47 www.smog.pl/wideo/13527/najmocniejsza_reklama_anty_pis_owska/ www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4595228.html Dobre do przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: Witajcie w lepszych czasach! :D 22.10.07, 12:54 lepszych bo normalniejszych, przynajmniej powróciliśmy szczęśliwie z księżyca na ziemię Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: Witajcie w lepszych czasach! :D 22.10.07, 14:14 Ja się nie spodziewam krainy mlekiem i miodem płynącej, ja się cieszę, że dwóch takich małych dostało po nosie z wszelkimi konsekwencjami. Czyli to, co tzw. większość: nie do końca za PO ale zdecydowanie przeciwko PiS. O przystawkach nie wspominając. :) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Witajcie w lepszych czasach! :D 22.10.07, 18:45 Paradoks rządów Jarosława polega na dwóch rzeczach: 1. mobilizacji obywateli, jakiej dawno w tym kraju nie widziano, choć tropiciele układów planetarnych woleliby aby byli oni bierni ale wierni 2. eliminacji dużego i małego populisty (tego od solarium). Chyba znowu przyjdzie temu ostatniemu wyjść na gościńce za zarobkiem ;P Szkoda tylko, że ludzie zaczynają działać zazwyczaj gdy bieda w 4 litery zaglądnie, a nie dbają o kraj na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek a ja dzisiaj nacisnalem takie male kwadraciki 24.10.07, 04:34 na naszym forum: to bylo jak chinskie ciasteczka z niespodzianka :) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 w forach ukrytych... 25.10.07, 14:23 natknąłem się na forum Śląsk Cieszyński 'Forum o sprawach dotyczących Śląska Cieszyńskiego' 60 postów, 42 zarejestrowanych uczestników, załozyciel - slazak_cieszynski ciekawe forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4086260.html?x=1512216 Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: w forach ukrytych... 25.10.07, 14:45 może ktoś z banów miał potrzebę pisać koniecznie na takim forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: : ) 25.10.07, 15:00 dobrze, że sobie ulżył - jak poucza przyklad braci(biologicznych) K. tłumienie emocji szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: : ) 28.10.07, 21:44 Przyszła mi do głowy myśl nie z tej ziemi chyba: brat Jarosław zabronił się bratu Lechowi pokazywać, zabronił mu wypowiadać się publicznie, o gratulacjach nie wspomnę. Może prezydent ma areszt domowy? Może to nawływanie do przeprosin do wcale nie jego pomysł ... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 świeta, święta... 01.11.07, 22:51 wyjątkowo ciepły, pogodny i sympatyczny wieczór w porównaniu z analogicznym okresem w latach ubiegłych... Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: NA ZYWO XXV 02.11.07, 10:23 Wieczór przedzaduszkowy rzeczywiście pogodowo przyjemny. Trochę przeraża mnie myśl, że od poniedziałku wszędzie pojawią się choinki, mikołaje, bombki, słychac będzie Jingle bells i White Christmas. A ja bym chciała mieć cichą, zamgloną jesień, a to wszystko dopiero w grudniu. Eh, reklama dźwignią handlu... Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: NA ZYWO XXV 02.11.07, 20:12 Faktycznie, reklama, skuteczniej niż bulla Grzegorza XIII przesuwa czas świat ma jeszcze wcześniejszy okres. Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 dobre sobie... udomowione koty? 05.11.07, 15:21 www.gazetawyborcza.pl/1,75476,4636696.html Ci amerykańscy naukowcy powinni obejrzeć horror "Kserek VS surowa wołowina" a przestali by sądzić, że koty nas nie chcą zjeść... Ja tam wolę dostaczać wołowinkę niż czekać aż mnie "coś" ugryzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubek Re: dobre sobie... udomowione koty? 05.11.07, 23:01 To dla jego dobra, teraz będzie trzeba takiego kota, lekko usprawnić i wystawić do walki z wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80355,4639960.html Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 a ostatnio... 06.11.07, 09:50 pisali coś o transgenicznych supermyszach miejmy nadzieję, że nie zwieją z laboratorium na wolność, bo wtedy nawet sklonowany super-kserek nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Superkserek wszystko załatwi :) 06.11.07, 10:28 nawet transgeniczną myszę! Odpowiedz Link Zgłoś
kubek Re: Superkserek wszystko załatwi :) 07.11.07, 22:58 Teraz pora na nowego kotka, ja uwaźam źe jest ciut za duźy. deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4650249.html Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 no to zakładam fundację :) 09.11.07, 09:23 Potrzebne mi tylko 28 000 USD Obłędnie piękne bydlątko! Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: Z innej beczki 12.11.07, 12:46 ... śmiechu! Obejrzyjcie sobie, ja padam ze śmiechu! www.youtube.com/watch?v=csKBai3-lXM Odpowiedz Link Zgłoś
kubek muszę to zapodać mojemu szefowi 13.11.07, 01:08 on jak patrzy na swój zespół to ma podobny obrazek. Czasem też jest załamany, kiedy 7 osób z 10 przez cały jeg 30 minutowy monolog uśmiecha się, a na koniec pada najważniejsze pytanie. - No, dobrze szefie to co my mamy robić? Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: Z innej beczki 13.11.07, 11:22 Doooooooskonałe, dawno się tak nie uśmiałam :DDDDzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 a znacie taką stronkę? 13.11.07, 11:56 /może ja jestem zapóźniona.../ nasza-klasa.pl/school/16820 Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 gdzie? 14.11.07, 15:37 jest ta impreza, na której balujecie jak Was tu nie ma?! Tak pytam, dla orientacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: gdzie? 14.11.07, 21:21 Nie wiem czy ci się spodoba na tej imprezie - ciemno, zimno, wiatr i śnieg, a w dodatku kupa roboty w robocie :) Ale zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: gdzie? 15.11.07, 10:23 ja też mam jakiś permamentny cyrk w robótce, ale tym bardziej miło zamienić dwa słowa z kimś z zewnątrz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 impreza - w króliczoku pod dębowcem ; ) 15.11.07, 09:02 znalazłem moją klasę, aż/tylko dwie osoby, może też się dopiszę ( rzecz nienowa, ale ostatnio mocno zyskuje na popularności ) a na forum - zaglądam w ramach cowieczornego obchodu, jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 cholerka, a ja siedziałam w tym pod Hażlachem ;) 15.11.07, 09:24 miłego dzionka! Odpowiedz Link Zgłoś
zolzatoja Re: NA ZYWO XXV 15.11.07, 12:01 Dziś imprezka u mnie! Właśnie ZETka przypomniała mi, że dziś "bożolenuowo", co natchnęło mnie do wieczornego otwarcia buteki z moim ulubionym czerwonym. Chrzanić robotę, byle do wieczora! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: NA ZYWO XXV 15.11.07, 12:56 zgadzam się w zupełności- dołączam w K. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 nawet niezłe jak na sikacza... 16.11.07, 09:37 parę lat temu (chyba w 2004) było wstrętne i smakowało landrynkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś