30.01.06, 11:13
...nie ma mnie kilka dni... i co się dzieje? od razu jakas nuda forum ogarnia... ale nic to, budzić się Kochani, budzić, kolorowa diablica wróciła...
a czy w ogóle ktoś odczuł moja nieobecność? big_grinDD
Obserwuj wątek
    • anxiety3 Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:17
      a wiesz, ze mialam wlasnie post zalozyc, co sie z Tobą dziejesmile powaznie.
      witam z powrotem;p tylko ,ze teraz ja musze uciekac.
      • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:23
        juz jestem, zwarta i gotowa do działania... no nic, leć, leć... może jeszcze ktoś to forum odwiedza...
        prawda? 8-)
        • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:25
          Chyba powinnaś być raczej rozwarta i gotowa do dzialania smile))
          • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:31
            rozwarta do nie do adminowania na forum... smile
            • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:33
              A to teraz adminujesz smile))
              • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:36
                no... na zmiane z linką... przecież my tu władza jestesmy we dwie... ale cos ta władza jakas rozpasana smile
                • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:41
                  Aaaaaaaaaa.... to kłaniam się nisko !!!! smile)))Ale podpadłem sad
                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:48
                    no dobrze... wybacze tym razem tongue_out a te pokłony, to możesz sobie darowac, az takiej czci nie wymagam big_grin
                    • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:50
                      Dziękuję za rozgrzeszenie smile)) Oby pokuta była przystępna smile)))
                      • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:04
                        w tam pokuta... my miekkie serca z linką mamy... pokuty nie ma... rtutaj pełna swoboda, frywolność, grzeszenie bez obietnic poprawy, bez pokut... zyć nie umierać smile
                        nawet nic nie tniemy uncertain
                        • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:07
                          Czy ja trafiłem do raju ??? smile)))
                          • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:10
                            do raju... diablica w raju... hmm... cos się chyba nie zgadza smile
                            dobra... linka z anielice bedzie robic, się wyrówna smile
                            tylko nie wiem, czy bedzie chciała taka niewdzięczną fuchę smile
                            • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:17
                              Jak kolorowa to moze być w raju smile))
                              • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:26
                                to tylko taka zmyła... że niby nie jestem taka do końca grzesznie zepsuta... chyba big_grin
                                • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:32
                                  No to tak na niby dałem się nabrać smile))))
                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:40
                                    czuję, ze jestem mistrzynia kamuflażu smile
                                    • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:52
                                      Prawdziwy kameleon smile))
                                      • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:53
                                        ale ja mam ładniejsze oczy... i nie zamykaja mi sie dolną powieką smile
                                        • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:04
                                          Widać ,że zawsze umiesz się przystosować smile)))
                                          A oczy naprawdę ładne - chyba zielone -czy dobrze widzę z tej odległośći ? smile))
                                          • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:05
                                            hmm... dobrze zgadłes... zielone, strzał w dziesiatke smile jestem pod wrażeniem tongue_out
                                            • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:10
                                              Czy to znowu kolejny żart ? smile)))
                                              • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:11
                                                nie no, serio... zielone oczy mam... tak bynajmniej w dowodzie mi napisali... chociaz nie pokaże go, bo mi niedawno portfel buchnęli z dokumentami, więc jak nowe wyrobie, to Ci pokaże big_grin
                                                • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:17
                                                  Tak ,tak Pani mi jeszcze pokaże !! smile)))........gdzie raki zimują smile)))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:18
                                                    raczej... gdzie pieprz rośnie tongue_out
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:21
                                                    Też ciekawe miejsce do zwiedzenia smile))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:30
                                                    są ciekawsze... i jest tam cieplutko... smile takie hawaje np big_grin
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:31
                                                    i jak hawaj gra na mandolinie........smile))
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:31
                                                    Romantycznie się zrobiło smile)))))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:35
                                                    żeby było romantycznie, to musisz jakis wzniosły miłosny tekst walnąc... smile
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:40
                                                    Gdybym walną to by dopiero czar romantyzmu prysł smile)) A coś czyję przez
                                                    skórę ,że jesteś zapaloną wielbicielką takich tekstów smile))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:43
                                                    eee tam... marna ze mnie romantyczka... lubie komplementy, jka kazda kobieta, ale jakieś wzniosłe deklamacje, to raczej nie w moim stylu... tym razem nie udało Ci sie trafić w dziesiątkę smile
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:46
                                                    Ja poprostu czułem ze chcesz mnie naciągnąć.Dlatego napisałem ,że jesteś
                                                    wielbicielką tego typu wyznań smile)))
      • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:24
        Prawdziwa rotacja kadr smile))
        • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:31
          my tu na zmiany pracujemy smile
          • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:34
            Jedna Pani pije kawę ,a druga pisze na komputerze ,później zmiana smile))
            • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:36
              jeszcze by się kotś przydał do parzenia kawy smile takiej z cynamonem... mniam smile
              • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:42
                Ależ Te Kobiety maja wymagania ,a jakie zachcianki smile))
                • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:46
                  zachcianki... kawa z cynamonem, to jeszcze nic...
                  czasem jak fantazja dopadnie, to ma się zachcianki, ma... ale niekoniecznie dotyczace produktów spożywczych... chociaz użycie takiej bitej smietany tez mozna pod tę kategorię podpiąc big_grin
                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 11:53
                    No to faktycznie ,lepiej Cię nie prowokować smile)) Chociaż z tą śmietaną to
                    całkiem przyzwoity pomysł smile))
                    • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:03
                      jeszcze mus truskawkowy jest niezły... pomysł jak pomysł... ale wykorzystanie nieprzyzwoite big_grin
                      • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:09
                        A tam nieprzyzwoite ! Przecież się nie zmarnuje smile))) Wszystko zostanie
                        skonsumowane pewną sprawną ,ruchliwą częścią ciała smile))))
                        • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:11
                          jak skonsumowane to tylko języczkiem smile
                          • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:19
                            ale samym czubkiem języczka smile))
                            • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:27
                              zaczynasz swintuszyć, czy mi sie wydaje? big_grinDD
                              • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:34
                                Ależ gdzież bym śmiał świntuszyć !!! Jedynie próbuję opisowo zademonstrować
                                technikę jedzenia śmietany smile)))
                                • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:40
                                  to jeszcze zaprezentuj technikę jedzenia banana...
                                  bo lezy przede mna i nie wiem, jak sie do niego zabrac big_grinDD hehehe... a już obrałam ze skórki smile
                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 12:54
                                    No chyba się go bierze do ust smile))) Tylko malutkie kawałeczki ,proszę nie
                                    wpychać zbyt głęboko ,bo się może złamać smile))
                                    • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:03
                                      i zebami trzeba wprawic w ruch... mrrr
                                      • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:05
                                        a to już Ty mi musisz opisać ,jak to się robi ? smile))))
                                        • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:08
                                          no to tak jak radziłeś... bierze się pomału do ust, krąży po nim języczkiem... a w najmniej oczekiwanym momencie... CAP siekaczami i na trzonowce do miażdzenia big_grinDD
                                          • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:11
                                            I pamiętaj ,że cały czas mowa o bananie smile)))
                                            • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:12
                                              no a o czym? znów zaczynasz świntuszyć... jestes niemozliwy big_grin
                                              • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:15
                                                Znasz stare przysłowie mrówek "głodnemu chleb na myśli " Ja wogóle ,ani przez
                                                sekundę nie mam na myśli świntuszenia smile)))))Dla mnie banan to banan smile))
                                                • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:19
                                                  to Ty puściłes żaluzję, że rozmowa zeszła z tematu banana... a ja tylko o nim ciagle mówię smile
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:23
                                                    A ja nawet widzę ,jak go konsumujesz smile)) To te takie żółte co trzymasz w
                                                    dłoni smile)))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:24
                                                    ...i co, pewnie tez Ci slinka cieknie... smile
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:29
                                                    Nadgryzionego banana chcesz mi dać ? smile))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:31
                                                    ja nie chcę... o ty chcesz mi go zabrac... ale nie oddam smile ogonem zakryje w skrajnym przypadku smile
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:33
                                                    To może sposobem bym Ci go zabrał smile)) O naprzykład .Czy wiesz ile kalorii ma
                                                    banan ?
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:37
                                                    ja tam sie kalorii nie boje smile im więcej kalorii, tym większa motywacja do ich spalania...
                                                    a Ty juz dobrze wiesz jak sie najprzyjemniej spala kalorie... smile
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:42
                                                    Oczywiście ,ze wiem na rowerku stacjonarnym smile))
                                                    Czy ja czasem nie wyczuwam drobnej aluzji do świntuszenia ? smile)))Chyba ,że
                                                    miałaś to samo co ja na myśli smile)))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:44
                                                    nie miałam tego samego na mysli... ja myslałam o pływaniu wink
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:48
                                                    No tak ! Ty zaraz, aby mieć jak naj mniej na sobie ubrań smile))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:49
                                                    co Ty znów insynuujesz?
                                                    ja pływam zawsze w takim fajnym bikini.... piekielnie czerrrwonym smile
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:54
                                                    Jakie znowu myśli naszły Cie po mojej wypowiedzi ? Kobieto powstrzymaj swe
                                                    żądze smile))) Czerwony kolor bardzo się rzuca w oczy ,nie mówiąc już o
                                                    właścicielce tego bikini smile)))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 13:57
                                                    ja swoje żądze trzymam na wodzy... wink

ja tam sie w oczy nie rzucam... bo jestem drobna blondynaczką, takie panie XXL to dobiero przykłuwaja uwage big_grin
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 14:03
                                                    Drobne blondyneczki to dopiero rzucają sie w oczysmile))Czy tego nie widzisz
                                                    wokół siebiesmile
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 14:06
                                                    jaaa? nie... a dlaczego? ja tam się w ogóle w oczy nie rzucam... przynajmniej nic o tym nie wiem big_grinDD
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 14:09
                                                    Skromność przez Ciebie przemawia smile))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 14:20
                                                    taka juz moja natura... skromna i niesmiała smile
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 14:36
                                                    Od razu mi się rzuciły w oczy te dwie Twoje cechy charakteru smile))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 14:40
                                                    jeszcze jedna bardzo dla mnie charakterystyczna jest... niebywała cnotliwośc big_grin
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 14:45
                                                    O przepraszam ! Nie wiedziałem ,ze z zakonnicą rozmawiam sad Już się poprawię !
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 14:46
                                                    a jak... mów mi karmelitanka bosa smile
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 14:51
                                                    To ja Ci kupię jakieś sandałki smile)) Przecież zimę mamy smile))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 15:00
                                                    sandałki... SKNERA tongue_out
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 15:03
                                                    Nie mów ,że marzysz o adidasach smile))
                                                  • kolorowa_diablica Re: hmm... :/ 30.01.06, 15:03
                                                    nie... o kozaczkach z panterką smile
                                                  • alford Re: hmm... :/ 30.01.06, 15:06
                                                    Z panterką ? Kozaczki ? W klasztorze ? To Ty żywcem do nieba pójdziesz smile))
    • linka234 No tak... 30.01.06, 12:55
      nie ma to jak rozrywkowa diablica...tongue_out
      • kolorowa_diablica Re: No tak... 30.01.06, 12:59
        no i zobacz ile naprztykałam z alfordem big_grin heh...
        ale coś tylko mi się jeden watek rozwija... do opisu forum dodałam element władzy, żeby wzbudzic respekt smile

jajcarski mam dzisiaj humor, to mogę sobie pożartowac, tylko cholera cza miec z kim, a tu Ty, alford i ja smile może coś się ruszy lada chwila...

dostałas zaproszenie do VOKERMANII? bo ja nie i czuję sie odrzucona smile
        • linka234 Re: No tak... 30.01.06, 13:02
          juz zostajesz tylko Ty i on-ja nie mam dziś ochoty na adminowaniesmile
          nie, nie dostałam...
          tatus zdradził...tongue_out
          a ch.. mu w d...smile
          • kolorowa_diablica Re: No tak... 30.01.06, 13:04
            jeszcze Ci złe dni nie przeszły kochaniutka...
            dobra, zrób sobie dzisiaj lenia, ja dwano się tu produkowałam, wiec pobede i za Ciebie smile
            • linka234 Re: No tak... 30.01.06, 13:05
              nadeszły dla mnie dobre dni, dlatego właśnie uciekam z forum w przyjemnoścismile)
              ech, lalalala
              motylem jestem.............winklalalallasmile
              • kolorowa_diablica Re: No tak... 30.01.06, 13:06
                eeeee... no to leć, lec Kochana... lec do raju smile
                ja miałam ciekawy weekend, więc teraz na forum trochę poodpoczywam smile heh...
                buziak kiss
    • linka234 Świntuchy...:P 30.01.06, 14:14
      zostawić Was na chwilę i już się dzieje...smile
      • kolorowa_diablica Re: Świntuchy...:P 30.01.06, 14:15
        my rozmawiamy cały czas bez podtekstów smile nie wiem co Tobie chodzi po głowie big_grin
        • linka234 Re: Świntuchy...:P 30.01.06, 14:17
          mnie?? tylko paskudztwa...tongue_out
          taki mam dzis nastrój...erotycznytongue_out
          • kolorowa_diablica Re: Świntuchy...:P 30.01.06, 14:19
            Ty patrz, że ja też... tośmy sie dzisiaj tak dobrały...
            a ten alford to tylko o bananach... smile
            • linka234 Re: Świntuchy...:P 30.01.06, 14:22
              o bananach, powiadasz??tongue_out

myslisz, że to bezpieczne, że obie adminki takie "rozerotyzowane"??smile
              • kolorowa_diablica Re: Świntuchy...:P 30.01.06, 14:25
                to baaardzo dobrze... w końcu stoimy na straży frywolności... ładnie to okresliłam, nie? big_grin
                • linka234 Re: Świntuchy...:P 30.01.06, 14:27
                  piękniesmile
                  Twoj erudycja odzwierciedla poziom naszego forumsmile
                  jestem z Ciebie dumnasmile
                  • kolorowa_diablica Re: Świntuchy...:P 30.01.06, 14:28
                    ach dziekuje, czuje sie zaszczycona... cos i alford gdzies się zapodział smile uciekaja od nas... może dwie napalone adminki maja zbyt wielka siłę razenia smile
                    • alford Re: Świntuchy...:P 30.01.06, 14:38
                      I co ja biedny teraz pocznę smile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka