Dodaj do ulubionych

usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bąka

07.03.06, 22:59
www.kurde.pl/flash/pszczola.html
Obserwuj wątek
    • suczka78 tygrysio_misio 07.03.06, 23:32
      Ty to wiesz jak poprawić mi humor ;p
      • tygrysio_misio Re: tygrysio_misio 07.03.06, 23:33
        a nawet nie wiedzilam,ze jest potrzebabig_grin

ale lubie ten kawaleksmile
    • itsnotme dobre:) 08.03.06, 08:22
      przypomniało mi się kilka przypadków, jak znajomi idiotycznie łamali ręcesmile
    • nane1 Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 08:55
      hahahahahahahahhaahahhah
      dziekuje tygrysie, znakomicie sie ten dzien zaczyna smile)))
    • modrooka Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 09:07
      hehehe w obliczu spuchniętej polowy twarzy i bolącego zęba nawet się uśmialam smile
      • itsnotme Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 09:16
        kurna też muszę iśc do dentysty...
        • modrooka Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 09:18
          No ja zwlekalam i teraz mam....polowę twarzy spuchniętą sad
          Auaaaa
          • itsnotme Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 09:23
            strzel sobie coś na znieczuleniesmile
            • modrooka Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 09:24
              Tak strzele sobie w leb -przestanie boleć.
              • itsnotme Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 09:30
                miałem na myśli wysokoprocentowy alkoholsmile
                • modrooka Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 09:37
                  Tak z rańca?
                  To ja może walnę sobie najpierw ibuprom bo jak pójdę do dentysty i będę
                  oddychala procentami to mi jeszcze ucieknie
                  • itsnotme Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 09:43
                    słyszałem ostatnio o dentystce, co sama miała dwa promile we krwismile

na medycznych zawsze chlali, nie uciekniesmile
                    • modrooka Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 09:56
                      Weź nie strasz, jakoś bym nie chciala żeby pijany dentysta bral się za mnie,
                      najbardziej ze względu braku koordynacji ruchów smile
                      Aaaaa dentyści sadyści
                      • itsnotme Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 10:05
                        jak alkoholiczka, to po setce ma pewniejszą rękęwink
                        będzie dobrze.
                        • modrooka Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 10:20
                          No ale może w ramach dnia kobiet dostanę na zakończenie lizaka smile
                          (trzeba znaleźć sobie jakaś pozytywną stronę)
                          • itsnotme Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 10:56
                            dostanieszsmile
                            • modrooka Re: usiasc w wygodnym fotelu i puscic głosnego bą 08.03.06, 12:09
                              Hurrraaa smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka