Dodaj do ulubionych

watek czytelniczo-polecajacy

12.04.06, 18:26
co czytacie i polecacie?
Obserwuj wątek
    • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 18:28
      darujmy sobie cosmo i inne 'fantastyczne gazetki" gazetki w ogole sobie darujmy

polecam V. Woolf "fale"
    • itsnotme Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 18:39
      nane1 napisała:

> co czytacie i polecacie?
      >
      ostatnio to co uczelnia polecasmile
      • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 18:40
        a co poleca uczelnie i co z tego polecilbys misiom??
        • itsnotme Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 18:48
          nane1 napisała:

> a co poleca uczelnie i co z tego polecilbys misiom??
          >
          uczelnia poleca ekonomię, misiom nie polecam, chociaż "łajdak na giełdzie"
          leesona może byście przeczytalismile
          • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 18:49

zupelnie nie moja dzialka ta ekonomia
            ale moze akurat
      • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:07
        > ostatnio to co uczelnia polecasmile

coz za zbieg okolicznosci smile
        • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:14
          ludzie! a wy z uczelni czy co?wink
          • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:14
            my z uczelni tongue_out zdarza sie tongue_out
            • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:16
              hmmmmmm to straszneeeee sad
              • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:17
                tak mowisz? tzn co mamy robic? uciekac? :p
                • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:17
                  nieeeeee...skonczyć uczelnię wreszcie ha ha ha wink
                  • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:18
                    smile
                    • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:19
                      niech Ci bedzie , to ida ją konczyc smile
                      • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:20
                        zaraaaa, zaraaaa powoli wink teraz napisz cos do poczytania
                        • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:26
                          co ja moge polecic...od malego rozczytywalam sie w fantasy i fantastyce : moze
                          byc Sapkowski, Tolkien, Straub, Pratchett tongue_out.
                          Kilka lat temu zauroczyla mnie ksiazka: `Las Duncton` - w sumie basn fantasy
                          o ..kretach smile - to byl pierwszy tom sagi, reszty akurat nie mialam okazji
                          wtedy poznac.(jesli kogos zainteresuje, niech sam sprawdzi autora smile
                          poza tym King, Christie smile), + `Forrest Gump` - Itsnotme! siegnales w koncu? tongue_out
                          • itsnotme Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:28
                            anxiety3 napisała:

`Forrest Gump` - Itsnotme! siegnales w koncu? :
                            > P
                            >
                            Miałem nadzieję, że nie zapytaszsmile Jeszcze mi nie wpadła w ręce...uncertain
                            • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:30
                              > Miałem nadzieję, że nie zapytaszsmile Jeszcze mi nie wpadła w ręce...uncertain

smile
                          • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:33
                            > co ja moge polecic...od malego rozczytywalam sie w fantasy i fantastyce : a
                            ja przygodowych i SF, fantasy nadrabiam teraz...

> Tolkien,
                            właśnie..reszty nie miałem okazji...

> Kilka lat temu zauroczyla mnie ksiazka: `Las Duncton` - w sumie basn fantasy
                            > o ..kretach smile

kretach??? to czysta zoologia (moja działka!!!) wink

> poza tym King, Christie smile), + `Forrest Gump`

taaak, forrest jest super, a film już nie tak dobry wink
              • itsnotme Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:17
                jacko1971 napisał:

> hmmmmmm to straszneeeee sad

wręcz przeciwnie, oby nie było końca katuszomsmile
                • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:17
                  masochista tongue_out
                  • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:19

a ja mam ochotę wrócić na uczelnie wink
                    • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:20
                      temat uczelnia! to dopiero kaplicawink
                      • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:21
                        jacko1971 napisał:

> temat uczelnia! to dopiero kaplicawink

może dla Ciebie ;p
                        • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:23
                          jakbyś zgadła! uczelni mam potąd o-----!!!!
                          • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:29
                            jacko1971 napisał:

> jakbyś zgadła! uczelni mam potąd o-----!!!!
                            pokąd???
                            ups miało nie być o rozmiarach,wymiarach,cm-ach ;p
                            • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:31
                              potąd że aż stąd do tamtąd wink..za to nie miało być o wymiarach więc te
                              wartości podane sa w zdrowaśkach wink
                              • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:32
                                wartości podane sa w zdrowaśkach wink

tylko prosze bez konflktow na tle sympatii do pewnego radia tongue_out
                                • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:37
                                  no nie pisz mi ze na MiSiu jest chociażby jedna osoba udzielające się która
                                  jest sympatykiem??????
                                  • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:44
                                    wink a czemu nie ? co w tym zlego? smile))
                                    • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:53
                                      no i przestraszylam go...:p
                                      ok, nie naleze akurat do fan(atyk)ow tej stacji tongue_out
                                      • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 20:26
                                        nie przestraszyłaś absolutnie! właśnie jestem juz na ostatniej przerwie, tej
                                        finałowej która trwa aż MiSie sie wykrusza i walną w kimono tudzież prychol wink
                    • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:21
                      wiem...ja studiuje , ale czasem jest chec wrocic do LO...i to jaka chec, choc
                      to juz jakis czas temu bylo smile
                      • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:22
                        ja nie powiem co robie bo...ale ja z kolei chetniej wróciłbym na studia wink
                        większy luz był, no i z dala od domu he he he
                        • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:30
                          smile ja mam specyficzny > artystyczny wydzial i atmosfere, z ktora nie spotkalam
                          sie dotad nigdzie indziej. Zanim nie zaczelam tych studiow, nie wierzylam w te
                          bajki ` o artystach` , a teraz sama widze, ze niektorzy z nich na prawda
                          sa ...`inni` :p, ale podoba mi sie smile)) wykladowcy sa bardzo bezposredni, a i
                          ludzie to niezla zbieranina smile
                          • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:36
                            > smile ja mam specyficzny > artystyczny wydzial i atmosfere, z ktora nie spotka
                            > lam
                            > sie dotad nigdzie indziej.

zazdroszczę, mój jest czerstwy że hej uncertain

> wykladowcy sa bardzo bezposredni, a i
                            > ludzie to niezla zbieranina smile

taaaa, bezpośredniość to dobra cecha tylko zależy kto ja ocenia wink
                            • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 19:43
                              > taaaa, bezpośredniość to dobra cecha tylko zależy kto ja ocenia wink

nie wiem, czy dobrze mnie rozumiesz, to jest bezposredniosc, ale przy
                              odpowiedniej dozie kulutury i serdecznosci smile
                              mnie sie zdarzaly tam juz na prawde rozne historie, lacznie z nocka na uczelni,
                              odwozeniem do domu przez wykladowcow ( nie mnie jednej smile czy podwozeniem
                              gdzies do miasta, w pracowniach muzyka i np kawa z ciastkami.> oczywiscie nie
                              wygladaja tak wszystkie zajecia, bo to w ogole nie wyglada na studiowanie dla
                              kogos, kto mial tradycyjne wyklady = cwiczenia/seminaria > te tez mam smile
                              Aha, kiedy zapomnialam indexu, dostalam wpis w samochodzie przed moim blokiem.
                              Wyladowales kiedys pod prysznicem podcza zajec? tongue_out
                              • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 20:25
                                > nie wiem, czy dobrze mnie rozumiesz, to jest bezposredniosc, ale przy
                                > odpowiedniej dozie kulutury i serdecznosci smile

chodziło mi o bezpośredniosć taka jak i Ty rozumiesz ale widziana z tej drugiej
                                strony wink oraz z boku (na kogoś kto w taki sposób podchodzi, jak najbardziej
                                na luzie i serdecznie do studentów przez zwierzchników czy kolegów/koleżanki po
                                fachu wink)
                                > mnie sie zdarzaly tam juz na prawde rozne historie

mi sie zdażały i zdażają wink i zapewne zdażać sie będa przynajmniej jakiś
                                czas wink

> Aha, kiedy zapomnialam indexu, dostalam wpis w samochodzie przed moim blokiem.
                                > Wyladowales kiedys pod prysznicem podcza zajec? tongue_out

a zdawałaś kiedys koło po drodze na autobus lub do stołówki?wink
                                pod prysznicem nieeee, za to ...w rzece lub jeziorze czesto..powiedziałbym
                                cyklicznie wink - w ramach zajęć of course i dla dobra nauki!
                                • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:28
                                  a zdawałaś kiedys koło po drodze na autobus lub do stołówki?wink
                                  pod prysznicem nieeee, za to ...w rzece lub jeziorze czesto..powiedziałbym
                                  cyklicznie wink - w ramach zajęć of course i dla dobra nauki!

nie smile ale w lipcu bede miala okazje w morzu > bedziemy na plenerze tongue_out choc
                                  nie sadze, zebym miala tam cos zaliczac smile
                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:31
                                    jak bedziesz na wysokosci olsztyna to pomachaj chusteczką wink...plener, takie
                                    cos to rozumiem wink
                                    • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:40
                                      ok smile
                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:38
                                    anx a masz juz swoja kolekcje dzieł???wink
                                    • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:40
                                      na razie moje `dziela` (kurcze, jak to brzmi smile dostaja sie tylko w rece
                                      najblizszych , ale mialy okazje rozjechac sie po roznych miejscach w kraju i za
                                      granica smile
                                      reszta zdobi na razie wystawy studenckie glownie, ale mysle zaczac sprzedawac.
                                      • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:45
                                        a generalnie jak je mozna nazwać ? wink no i to akwarela olej czy jeszcze cos
                                        innego?
                                        • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:47
                                          rozne smile z malarstwa sa oleje, akryle i tempery; z grafiki sa na razie
                                          linoryty, folioryty, szykuje sie do metalu smile; gipsowe odlewy moich rzezb etc

--
                                          Łatwiej jest przeżyć coś dzięki działaniu niż zacząć działać pod wpływem
                                          przeżycia.
                                          • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:49
                                            nie dość że prawdziwa artystka to jeszcze wszechstronna wink brawo!
                                            robisz sobie dokumentacje fotograficzna swoich prac?
                                            • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:53
                                              gipsowe odlewy powiadasz.....
                                              kolorowa byla kiedys zainteresowana :p
                                              • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:55
                                                gipsowym ? :p jej przydalby sie z brązu smile
                                            • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:55
                                              raczej nie uncertain nie mam takiej potrzeby, skoro prace mam w zasiegu reki smile, choc
                                              moze z czasem to zrobie smile
                                              • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:56
                                                mozna gdzies znalezc twoje prace??
                                                zarzuc jakims www
                                                • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:58
                                                  nie...uncertain nie publikuje ich nigdzie jeszcze...ze tak powiem, wole z czasem
                                                  pewnym krokiem wejsc na rynek smile
                                              • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:57
                                                z czasem wszystko sie rozejdzie i...byc może kiedyś Ci sie to przyda kiedy bedą
                                                wmawiac Ci autorstwo jakiegoś bohomazu z wczesnych lat jak już bedziesz Wielką,
                                                Sławną i Cenioną artystką! wink
                                                • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:58
                                                  smile haha, mam nadzieje tongue_out
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 21:59
                                                    my tez i trzymamy kciuki
                                                    po latach bedziemy mowic wmukom ze z ta anx od obrazow to my sie znamy wnuczusiu
                                                    gadalismy z nia swego czasu o tym i owym
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:00
                                                    nane - czytasz w moich myślach czy lookasz mi przez ramię?wink
                                                  • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:02
                                                    a moze Ty jej własnie kark rozmasowujesz ? :p
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:04
                                                    he he he chciałbym ale...ufff znowu bym zaczął temat masażu. oh no no no wink
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:07
                                                    jacko1971 napisał:

> he he he chciałbym ale...ufff znowu bym zaczął temat masażu. oh no no no wink

jacek wiesz ze na masaze straciles szanse
                                                    jutro mam swojego prywatnego zamowionegosmile))
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:09
                                                    wiem...prywatny jest 100 razy lepszy wink
                                                    poza tym nie można mieć wszystkiego...mi musi wystarczyć Twoje grzebanie w moim
                                                    brudnym umyśle wink
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:00
                                                    a ja prawie pewność wink...w końcu bedę mógł opowiadać wnukom o tym niesławnym
                                                    incydencie z masażem, robionym nieprofesjonalnie Komuś Wielkiemu wink
                                                  • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:02
                                                    bo w manie wielkosc popadne przed czasem i zamiast do czegos dosc zaczne
                                                    glosic, jak to artystka jestem :p

dzieki za Wasze slowa, miło mi :p MiSie smile))
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:02
                                                    to tylko dla pewności siebie i na doping (legalny,w pełni dozwolony!)
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:02
                                                    czytam ci w myslach i przegrzebuje twoj brudny meski umysl
                                                    po tym jak stawiasz literki moge wiele o tobie powiedziectongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:04
                                                    he he he i co wyczytałaś w nich???? aż jestem wielce ciekaw!
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:04
                                                    > he he he i co wyczytałaś w nich???? aż jestem wielce ciekaw!

znowu ta twoja ciekawosc
                                                    tongue_outtongue_outtongue_out
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:07
                                                    tak, ale bez ciekawości byłbym zwolniony wink i tak sie dowiedziałem niedawno że
                                                    słabo rokujacy jestem czy rozwijający ...ale olać to wink
                                                    pamietaj nane - cały czas mam wypowiedziane pytanie bez Twojej odpowiedzi wink
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:08
                                                    jakie????????????
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:10
                                                    a widzisz...ja je pamiętam...chodziło o Twoją fotkę w wizytówce...czy to Ty na
                                                    niej figurujesz?????wink answer, please
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:12
                                                    znowu musze to napisac
                                                    dupa dupa dupa
                                                    poszperaj a sie dowiesztongue_out
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:14
                                                    nane!!!!!! nie wciskaj mi googli...przybliż gdzie mam kopać!!! to mnie nurtuje!
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:15
                                                    tongue_outtongue_out czy ja ci kaze w goglach szperac
                                                    mysl waskotorowo big_grinDDD
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:17
                                                    te google to było nawiązanie do rady jaka dałaś Anx wink he he he zabawne to
                                                    było...ale wąskotorowo to myslę o MiSiu...archiwum i...tam są setki wątków
                                                    (nooo dziesiątki chyba...) to całe tygodnie zajmie...a kto przez ten czas
                                                    będzie za mnie spamował???wink
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:19
                                                    no jak to, to ty nie masz podzielnej uwagi
                                                    ach zapomnialam jestes facetem
                                                    no nie wiem jakos bedziesz musial dac sobie rade
                                                    zreszta nie jestem pewna czy to na misiu pislalam czy gdzies indziejtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:21
                                                    no nieeee teraz dałaś...kobieto a nie prościej napisać TAK lub NIE...?wink
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:22
                                                    kiedy ja nie lubie tak prosto tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:23
                                                    tak, mogę się domyślać...za to powiedz mi do kogo sie udać żeby określić czy
                                                    rozmiar penisa ma sie w normie?wink bo zaczynam w siebie wątpić
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:25
                                                    tongue_out
                                                    uznalam to za zartsmile)))))
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:26
                                                    ale nim nie jest....sam jakos na to nie wpadłem wcześniej ale ..no lepiej późno
                                                    niż w moim wieku w nieświadomości żyć wink
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:26
                                                    nizej piszemy nizejsmile)))
                                                  • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:04
                                                    o rany...Nane smile a Ty psychiatra ? tongue_out
                                                    to skorzystam smile widze, ze ten nasz MiS posiada pakiet swiaczen zdrowotnych od
                                                    masazu po `psychiatre` :p
                                                    to jak stawiam literki ja? mozesz to wyczytac czy musialabys mi przez ramie
                                                    spogladac?

wink
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:06
                                                    heheheh zaden ze mnie psychiatratongue_out
                                                    ale wiesz ze nie uzywasz cytujac cudzyslowia tylko takich ''''''' znaczkow??
                                                  • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:07
                                                    niby wiem...tak sie przyzwyczailam > swiadczy to o czyms wg Ciebie ? ;p
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:07
                                                    tak, swiadczy
                                                    podstawy grafologii, poczytaj sobie
                                                  • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:10
                                                    polecasz w necie jakas strone ?
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:11
                                                    tak
                                                    www.google.pl
                                                    tongue_outtongue_outtongue_out
                                                    kopalnia wiedzy
                                                  • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:12
                                                    po co mi adres mojej strony startowej podajesz? :p
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:13
                                                    wlasciwie to w kazdym poradniku dot grafologii mozna sobie poczytac, na necie nie szukam, wole poczytac na zywo, porownac sobie itd
                                                    fajna zabawa
                                                    czasem akurat cos sie sprawdza, zawijasy przy J, G, Y stawianie kropek, i takie tam
                                                  • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:15
                                                    tez sobie kiedys taka analize robilam i porównywalam, ale chyba nic odkrywczego
                                                    sie o sobie nie dowiedzialam, bo nie utkwily mi szczegolnie w glowie wyniki.
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:18
                                                    Anx...a do wróżki tez kiedys poszłać wywiedziec się ? wink
                                                  • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:19
                                                    nie smile wrozby cyganki lub innej wrozki wole miedzy bajki włożyc i nie sugerowac
                                                    sie tym smile > nie byłam i w najbliższym czasie nie planuje. a Ty byłes ?
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:22
                                                    nieeee, ale pomyślałem że jesteś spragniona wiedzy o sobie z różnych
                                                    źródeł...wiesz że nawet nie znam nikogo o kim bym wiedział że chodzi po
                                                    wróżkach wink
                                                  • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:28
                                                    ja znam, nawet kilka osob smile, ale sama sie zapieram, ze nie pojde, bo to bajki
                                                    i nawet racjonalnie do tego podchodzac , czlowiek moze sie podswiadomie czyms
                                                    zasugerowac .
                                                    papa.
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:18
                                                    kiedys czesciej siegalam do tego teraz juz jakos mi przeszlo, ale bardzo ciekawa dziedzina
                                                  • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:20
                                                    ja interesuje sie ogolnie psychologia smile ludzie to ogromnie ciekawa
                                                    dziedzina smile)
                                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:23
                                                    wiemy wiemy uczymy sie ciezko strasznie i ciezko
    • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:25
      mialo nie byc o rozmiarach
      teraz tutaj piszemy bo tam ogonki sie traca a strasznie tego nie lubiesmile))
      • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:27
        ok wink...widac ja mam ustawione bezstratne ogonki winkbo nie ma różnicy...
    • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:27
      jacko1971 napisał:

> ale nim nie jest....sam jakos na to nie wpadłem wcześniej ale ..no lepiej późno
      >
      > niż w moim wieku w nieświadomości żyć wink

nie wkrecaj mnie
      • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:28
        no nie wkręcam!!!! miało nie byc o rozmiarach ale o tym teraz już tylko myslę...
        • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:29
          heheh jakos ci nie wierze
          • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:30
            no wiesz..mi poważnemu facetowi? ale tak jest...cos będe musiał zrobic żeby go
            wymierzyc i zasięgnać porady ...może pod innym nickiem wkręce się na misia i
            podpytamwink ha ha ha
            • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:32
              no to mnie wkrecilestongue_outtongue_outtongue_out
          • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:33
            a wiesz - ciekawe czy z wiekiem on jeszcze rośnie jak np. nos oraz uszy??? w
            koncu nie ma w nim kośca....
            • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:34
              z wiekiem to on wiednieje i coraz trudniej mu rano wstac
              heheh
              • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:36
                na przestrzeni 20 lat nie widzę zupełnie różnic..ani we wstawaniu ani
                więdnięciu wink oby tak dalej, malutki!
                ok a teraz z innej beczki...pozostaliśmy póki co sami i...co mogłabys mi o
                sobie powiedzieć? tak ogólnie...wiem,, ciekawość to....wink
                • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:36
                  tak ogolnie to teraz jestesmy sami a jutro przeczyta to cala gromada misiow
                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:38
                    ha ha ha nane..wiesz - potrafisz mnie rozbawić....wyobraziłem sobie takie
                    stadko każde przed swoim monitorem wink ok, ok, ale chodziło mi o takie rzeczy
                    które inne misie juz dawno wiedzą a ja miś zapóźniony powinienem
                    • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:41
                      tu jest za malo znakow zeby tylko cos powiedziectongue_out
                      skromna nie jestem, mila czasem tez nie (ale ty chyba wiesz juz) mam swoje zdanie i wyrazam je i nie boje sie konsekwencji tego, potrafie je zmienic jesli ktos potrafi to uargumentowac, franca ze mnie okropna i jest mi z tym bardzo dobrze
                      alkoholizuje sie na wezusmile)))
                      aaaaa noi mam merdajacego wezasmile)))
                      • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:45
                        > skromna nie jestem...
                        wiem
                        >mam swoje zdanie i wyrazam je i nie boje sie konsekwencji tego, potrafie je
                        >zmienic jesli ktos potrafi to uargumentowac
                        aaa to podoba mi się!
                        >franca ze mnie okropna i jest mi z tym bardzo dobrze
                        he he he nie potrafię sobie tego wyobrazić wink
                        > alkoholizuje sie na wezusmile)))
                        a to co?????
                        > aaaaa noi mam merdajacego wezasmile)))
                        to wiem
                        a woogóle to teraz dojrzałem Twoje wpisy gości i...bioderka? ruchy? to jakieś
                        poprzednie wsielenie wizytówki było?wink
                        • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:48
                          to moje prywatne forum na ktorym nic sie nie dzieje oprocz regularnego chlania

bioderka, hehehhehe tancze sobie po prostu tancze
                          taniec to moja mala pasjasmile

a co do francowatosci, hhhmmmm, inni potrafiatongue_out
                          • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:49
                            teraz miski maja co czytactongue_out
                            twoja kolej
                            czekam

jesli moge kim jest macius? synek??
                            • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:53
                              he he he znowu zbieżne myśli...w tym samym czasie
                              tak! synek, super gość...tak generalnie nie przepadam az tak za dziećmi ale ten
                              mnie rozbraja ..teraz to moja maskotka jestwink
                              • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:55
                                > tak! synek, super gość...
                                gratuluje
                                nieco droga ta maskotka jak mniemam
                                kiedys tez sobie takie cosik zafundujesmile
                                • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:57
                                  nane1 napisała:

> > tak! synek, super gość...
                                  > gratuluje
                                  > nieco droga ta maskotka jak mniemam
                                  > kiedys tez sobie takie cosik zafundujesmile
                                  >
                                  hehe to fact drogie cudo wink
                                  ja mam dwa takie cuda (Bozia chciała... Bozia dała)
                                  śmieję się że jedno dostałam gratissssssssssssssss ;p
                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:00
                                    > śmieję się że jedno dostałam gratissssssssssssssss ;p

buy one get onetongue_out
                                • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:58
                                  > nieco droga ta maskotka jak mniemam

nieee raczej nie odczuwam póki co..a nawet zarabia od czasu do czasu na siebie,
                                  ma też juz troche obligacji żeby nie przejadł wszystkiego he he he wink

> kiedys tez sobie takie cosik zafundujesmile

wiesz co ..hihraczka daję ci na chwile na kolana i ...biegniesz fundować...wink
                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:01
                                    taaa a potem biegne do pomocy spolecznej po kase na pampersysmile)))
                                    • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:02
                                      pampersy zbierasz od gości..naprzynosza tego i wystarcza na jakiś czas wink
                                      • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:04
                                        to nie dla mnie jeszcze, chyba mam jeszcze troszke czasu
                                        a poza tym jacus bardzo milo sie rozmawia ale ja jutro ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka kupe gownianej roboty do wykonania, wiec teraz zycze ci dobrej nocki i sama tez udam sie na spoczynek

a czytajcie misiaki i drzyjcie bo bede merdac wezem:
                                        • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:08
                                          dobranoc nane!
                                          wiesz miałem dzień od samego rana do d... ale kończe go dzieki Tobie nieźle wink
                                          • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:11
                                            jacko1971 napisał:

> dobranoc nane!
                                            > wiesz miałem dzień od samego rana do d... ale kończe go dzieki Tobie nieźle wink

a sie ciesze
                                            ja mialam do ddddddddupy, ale sobie potanczylam, zmordowalam sie i padam na pysk, wiec ide bo jutro trening od 6 i te cholerne swieta jeszcze

dobranoc wszystkimsmile)))))))))))
                                      • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:05
                                        jacko1971 napisał:

> pampersy zbierasz od gości..naprzynosza tego i wystarcza na jakiś czas wink
                                        albo tetra ,chociaż nie wiem czy teraz ktoś tego używa.
                                        • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:06
                                          tak , jakiś czas była u nas w użyciu...ale potem przeszliśmy na wygodę ...wink
                                          • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:10
                                            jacko1971 napisał:

> tak , jakiś czas była u nas w użyciu...ale potem przeszliśmy na wygodę ...wink
                                            Ta te pampersy, przez nie dzieci nie wiedzą jak wygląda ich własne gówno.
                                            Leży sobie taki bobas,mamusia nóżki cyk do góry,chusteczką cyk cyk powyciera i
                                            następny pampers.No i żyje sobie brzdąc w błogiej nieświadomości ;p
                                            • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:14
                                              > Ta te pampersy, przez nie dzieci nie wiedzą jak wygląda ich własne gówno.
                                              > Leży sobie taki bobas,mamusia nóżki cyk do góry,chusteczką cyk cyk powyciera
                                              >i następny pampers.No i żyje sobie brzdąc w błogiej nieświadomości ;p
                                              he he he ale idealny obrazek, dziaciak kisi sie w pampersie jak narobi i nie
                                              poczuję wink, a mamusia? nie zrobi cyk bo jest w pracy, gdzieś tam, na języku
                                              czy innych zajęciach...powycierać muszę zazwyczaj ja...he he he a czasem ta
                                              nieświadomość wylezie z pampersa boczkiem ...masakra! bleeee ale posprzątać
                                              trzebawink
                                              • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:18
                                                jacko1971 napisał:

> > Ta te pampersy, przez nie dzieci nie wiedzą jak wygląda ich własne gówno.
                                                >
                                                > > Leży sobie taki bobas,mamusia nóżki cyk do góry,chusteczką cyk cyk powyci
                                                > era
                                                > >i następny pampers.No i żyje sobie brzdąc w błogiej nieświadomości ;p
                                                > he he he ale idealny obrazek, dziaciak kisi sie w pampersie jak narobi i nie
                                                > poczuję wink, a mamusia? nie zrobi cyk bo jest w pracy, gdzieś tam, na języku
                                                > czy innych zajęciach...powycierać muszę zazwyczaj ja...he he he a czasem ta
                                                > nieświadomość wylezie z pampersa boczkiem ...masakra! bleeee ale posprzątać
                                                > trzebawink

no i spoko,moj współtwórca aniołów też to czyni.Mamy równouprawnienie w tej
                                                kwestii wink z resztą w innych kwestiach również.
                                                • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:22
                                                  > no i spoko,moj współtwórca aniołów też to czyni.Mamy równouprawnienie w tej
                                                  > kwestii wink z resztą w innych kwestiach również.

no tak...ale wiesz co..mnie już to strasznie męczy - od 7 do 15 a so któryś
                                                  dzień prawie 20...i tak niedługo od roku będzie już...a do tego praca
                                                  równolegle ...i końca nie widać ;-(
                                                  • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 13.04.06, 11:34
                                                    jacko1971 napisał:

> > no i spoko,moj współtwórca aniołów też to czyni.Mamy równouprawnienie w t
                                                    > ej
                                                    > > kwestii wink z resztą w innych kwestiach również.
                                                    >
                                                    > no tak...ale wiesz co..mnie już to strasznie męczy - od 7 do 15 a so któryś
                                                    > dzień prawie 20...i tak niedługo od roku będzie już...a do tego praca
                                                    > równolegle ...i końca nie widać ;-(
                                                    >
                                                    nikt nie mówił ,że będzie lekko ;p
                                                    za to jaka satysfakcja wink

• jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 13.04.06, 13:30
                                                    > nikt nie mówił ,że będzie lekko ;p
                                                    > za to jaka satysfakcja wink

tak, sdzczeólnie teraz - jestem przygniatany przez prawie 9,5 tonowego
                                                    kluska..łazi dzisiaj za mną cały dzień a teraz wyleguje sie na mnie...pomocy!!!
                                        • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:07
                                          > albo tetra ,chociaż nie wiem czy teraz ktoś tego używa.

ja uzywam
                                          do mycia okien
                          • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:51
                            >to moje prywatne forum...
                            no to teraz jasne wink
                            > bioderka, hehehhehe tancze sobie po prostu tancze
                            > taniec to moja mala pasjasmile
                            ok, zakładam że jako profesjonalistka robisz to nieźle wink a co z partnerem?
                            tańczysz tylko solo?
                            a wogóle pozdrowienia dla wszystkich MiSiów co to czytają...
                            mam nadzieje że ta rozmowa zostanie bez komentarza...my tylko rozmawiamy! wink
                            • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:53
                              jacko1971 napisał:

> a wogóle pozdrowienia dla wszystkich MiSiów co to czytają...
                              a dzięki bardzo wink

> mam nadzieje że ta rozmowa zostanie bez komentarza...my tylko rozmawiamy! wink
                              nie przeszkadzajcie sobie ;p
                              • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:54
                                suczko a nie dołączysz?wink
                                • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:55
                                  jacko1971 napisał:

> suczko a nie dołączysz?wink
                                  dzisiaj bawię się w podgladaczkę ;p
                                  • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:56
                                    > dzisiaj bawię się w podgladaczkę ;p

big brothera se podgladaj a z nami pospamuj
                              • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:55
                                jest i suczka
                                witaj kochana
                                spamujesz z nami??
                            • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:54
                              komentarz bedzie w ich glowach...

taniec, hhmm sama tancze, partner rowniez niezle wywija, ale oboje mamy swoje pasje, a ze on sie interesuje moim tancem i bioderkami (rzecz jasna i bezdyskusujna), a jego pasja, wszystko sie uklada
                              • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:55
                                no tylko pozazdrościc takiego układu...no nieeeMisie maja inne misiowe sprawy
                                nie znajda czasu na komentarz wink
                                • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:59
                                  juz znalezlitongue_out
                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:01
                                    mówisz o suczce? he he he
                                    a wogóle suczko wiesz jakos mi głupio pisac do ciebie per suczko...jak mógłbym
                                    sie zwracać inaczej?
                                    • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:02
                                      tongue_outPPPPPPPPPPP
                                      pani suczko hehehehheh
                                      • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:03
                                        nane1 napisała:

> tongue_outPPPPPPPPPPP
                                        > pani suczko hehehehheh
                                        >
                                        ...i możesz wylizać mi stopy hehe (żart);p
                                        btw masz z tym problem bo ja wcale suczka jestem i tyle
                                        • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:05
                                          no mam z tym problem..ciężko przez klawaiature mi to przechodzi, juz przy s
                                          palce zastygaja w bezruchu zamiast klikac w u...wink
                                      • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:03
                                        he he he no nieeeee....nie jestes francowata ale zabawna...
                                        ok a sama Pani s.?wink brzmi dobrze?
                                        • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:06
                                          dupa tam
                                          suczka to suczka przywykniesz
                                        • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:06
                                          jacko1971 napisał:

> he he he no nieeeee....nie jestes francowata ale zabawna...
                                          > ok a sama Pani s.?wink brzmi dobrze?
                                          a róbta co chceta mnie to wsio rawno ;p
                                          • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:09
                                            mam Pani ...no moze bez Pani...ale 78 !!!!!! oooo
                                            • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:11
                                              jacko1971 napisał:

> mam Pani ...no moze bez Pani...ale 78 !!!!!! oooo
                                              teraz wiek Ci nie pasuje ??? ;p
                                              • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:12
                                                a sie przyczepiles smile)))
                                              • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:16
                                                >> mam Pani ...no moze bez Pani...ale 78 !!!!!! oooo
                                                > teraz wiek Ci nie pasuje ??? ;p
                                                pasuje !!! to ma być tak że będziesz s_78 winkwieku sie nie czepiam wink u
                                                nikogo!
                                                • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:21
                                                  jacko1971 napisał:
                                                  > pasuje !!! to ma być tak że będziesz s_78 winkwieku sie nie czepiam wink u
                                                  > nikogo!
                                                  ale kombinacje;p
                                                  dobra jeszcze nie MISiu(a może już MISiu-starszyzna zadecyduje po naradzie
                                                  plemiennej wink)muszę spadać anioły wzywają wink
                                                  stosunkowo miłej nocy życzę ;p
                                                  • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:23
                                                    wzajemnie, dobranoc...zatem znowu dzisiaj zamykam budkę....Pani Kolorowa...tu
                                                    są klucze!
                  • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:49
                    nane1 napisała:

> tak ogolnie to teraz jestesmy sami a jutro przeczyta to cala gromada misiow
                    >
                    już czytamy ;p
                    btw pełno tu podglądaczywink
                    • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:57
                      hehhehe
                      spadamy na chata???
                      • suczka78 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:59
                        nane1 napisała:

> hehhehe
                        > spadamy na chata???
                        >
                        wpadłam tylko kontrolnie ..mowisz spadamy nane to spadamy ;p
                        • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 23:10
                          ja tez bede leciec
      • jacko1971 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:29
        oczywiście oprócz tego czy to Ty czy nie Ty wink
        • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:30
          jacko1971 napisał:

> oczywiście oprócz tego czy to Ty czy nie Ty wink

ja na serio myslalam ze chodzi ci o rozmiar hehehehehehehehhhe
        • nane1 Re: watek czytelniczo-polecajacy 12.04.06, 22:35
          jacko1971 napisał:

> oczywiście oprócz tego czy to Ty czy nie Ty wink

nie zaspokoje twojej ciekawosci niestety
    • badzio07 Re: watek czytelniczo-polecajacy 16.04.06, 02:03
      Brown "Aniolowie i demony" jesli chodzi o ksiazke . Kod Leonarda da Vinci tez
      fajny , ale poprzednia lepsza
    • badzio07 Re: watek czytelniczo-polecajacy 16.04.06, 02:06
      A moze " kobiety sa z wenus a mezczyzni z marsa"
      • kolorowa_diablica Re: watek czytelniczo-polecajacy 16.04.06, 11:43
        a może się do wątku z obecnoscią wpiszesz kochany, co? smile
        • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 16.04.06, 14:50
          Alez ona wszystkiego pilnuje...:p

No, juz, juz..Na liste obenosci sie wpisac prosimy..Tak, wlasnie, bez
          ociaganiasmile
          Lepiej zanim Nane wroci, bo Cie na dzien dobry swoim wezem pomerda smile
          • kolorowa_diablica Re: watek czytelniczo-polecajacy 16.04.06, 14:55
            ona to lampą w twarz swieci i kaze się spowiadać skąd sie przyszło, jaką droga, jak długo ma się zamiar zostać... i inne takie smile
            • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 16.04.06, 19:23
              informacja dla nowoprzybylych > te `inne takie` dotyczą miziania i sa bardzo
              przyjemne, ale to dopiero , kiedy zostanie sie pelnoprawnym MiSiem :p
              • kolorowa_diablica Re: watek czytelniczo-polecajacy 16.04.06, 19:27
                tak, tak... mnie tam latin nie przeraził... ale Tygryś przyznajacy racje... ech... uncertain
                • anxiety3 Re: watek czytelniczo-polecajacy 16.04.06, 19:47
                  Daj Tygrysiowi wreszcie ta statuetke i bedzie spokoj tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka