anxiety3 08.05.06, 08:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=41358643 The story of Waldek Podejrzewam, ze co niektorzy znaja ta persone, innym, mniej zorientowanym w chwilii wolnego czasu polecam lekture wczytajcie sie... ( science fiction? fantasy? czy dramat? ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacko1971 Re: again`n`again 08.05.06, 11:35 Anxiu widzę że nie wytrzymałas i musiałas coś od siebie napisać... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: again`n`again 08.05.06, 11:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=41447691 On ma na prawde problem..ze soba Odpowiedz Link
anxiety3 Re: again`n`again 08.05.06, 12:01 taaak na dodatek zdarzaly sie pytania o moje pochodzenie + ewentualne azjatyckie korzenie >>> chyba sie zglosze do Waldka na casting i ta jego artystyczna dusza... ideal ;-P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: again`n`again 08.05.06, 12:02 nie mam pojecia :p albo to ewenement, jakich malo, albo bajkopisarz- tych latwiej spotkac Odpowiedz Link
jacko1971 Re: again`n`again 08.05.06, 12:07 no tak myslałem...przeczytalem chyba ze 3 wątki które zamieściłaś i...bujna fantazja jako sposób na kobiety...może szuka współczucia i porady a tym samym opiekuńczej i troskliwej kobiety???? to może być niezly sposób dotarcia do takiej niesądzisz? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: again`n`again 08.05.06, 12:19 bujna > fantazja jako sposób na kobiety... Gdyby Tolkien zyl, powinien czuc sie zagrozony... ...może szuka współczucia i porady a tym samym > opiekuńczej i troskliwej kobiety???? to może być niezly sposób dotarcia do > takiej niesądzisz? Mam nadzieje, ze nie przemawia przez Ciebie autosugestia Nie sadze, z tego, co pisze: 1) nie dosc ,ze jest w Stanach, a wiekszosc forumowiczek to jednak Polki- i stwierdzil, ze on juz Polki nie chce ( faktycznie, kulturowo predystynowane roznice w mentalnosci Polek i Azjatek raczej wystewpuja) 2) szczegolnie pociagaja go Azjatki , ponownie> tu wiekszosc stanowia Polki, a przynajmniej kobiety o europejskim typie urody 3) w ostatnim poscie stwierdzil, ze potrzebuje kochanki ( dla mnie on ma jakies mityczne wyobrazenie/wposmnienie pozostawione przez japonskie kochanki i tego bedzie dalej szukal, bo mu odpowiada), nie zony 4) nie wiem, czy znalazloby sie wiele jego postow, w ktorych jest zadowolony, moze to typ, ktory wiecznie szuka, tylko nie wie,czego, w konsekwencji nic nie jest w stanie go zadowolic Odpowiedz Link
anxiety3 Re: again`n`again 08.05.06, 12:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=41447691&a=41454430 no comments dobrze, ze mieszka w Stanach ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: again`n`again 08.05.06, 12:28 ale w usa moze sobie pójsc do dzilnicy chinskiej i...wybrac cos dla siebie...na wsi mieszka czy co? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: again`n`again 08.05.06, 12:29 hehe spytaj go o to ja na razie zegnam Wszystkich , musze uciekac <papa> <słonko> Odpowiedz Link
jacko1971 Re: again`n`again 08.05.06, 12:25 > Gdyby Tolkien zyl, powinien czuc sie zagrozony... > wziąlby go jako pomocnika w sprawach dylematów przeżywanych przez swoich bohaterów > Mam nadzieje, ze nie przemawia przez Ciebie autosugestia nieeeeee..w koncu ja nie rozpisuje się w ten sposób, taki pomysł mi wpadł na myśl jako całkiem skuteczny na osiągnięcie celu... tych szczegółów wszystkich nie znałem, a te które przeczytałem potraktowałem za fantazje a nie fakty.... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: again`n`again 09.05.06, 08:47 ale jak dzis widze, ten watek sie rozwija, a Waldek dochodzi do `ciekawych` wioskow rany, szkoda ,ze nie lamie netykiety etc >>> nawet Pascal musi miec na tego faceta uczulenie a swoja drogą, kto tu wczesnie zajrzy, niech spojrzy na watki na FM, poki jeszcze nie wyciete, po moderatora nie ma PP Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: again`n`again 09.05.06, 09:47 nie dałam rady o kochance wszystkiego przeczytać za duzo jak dla mnie Odpowiedz Link