maximilianna 24.06.06, 23:17 zabawek, zabaw nocnych chcę się przytulić do kogoś, popieścić, poprzytulać! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacko1971 Re: Mam już dość !!! 24.06.06, 23:36 ja też...ale nie mam zabawek nawet, ani nocnych zabaw, ale pragnę tego samego! Widac potrzeba przytulenia i pieszczot nie zalezy od płci...a ich brak doskwiera pewnie w tym samym stopniu Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Mam już dość !!! 24.06.06, 23:46 Za duzo do dodania nie mam ;p , moze troche lepszy nastroj , ale potrzeby takie same... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Mam już dość !!! 25.06.06, 00:28 można stworzyc kółko nie-pieszczonych...ale w naszym interesie jest żeby było jak najmniejsze lub wogóle zniknęło ;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Mam już dość !!! 25.06.06, 00:39 hmmmm jako najmniej dopieszczony MiS....mogę być! w końcu mam w tym wzgledzie największe braki .... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Mam już dość !!! 25.06.06, 00:45 w końcu mam w tym wzgledzie > największe braki .... znowu...chcesz sie licytowac? Cos mi sie zdaje, ze Cie `przebije` ;-p Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Mam już dość !!! 25.06.06, 01:08 nie tym razem...spokojnie przebijam...bo chodzi tylko o pieszczoty i przytulanki prawda? ;-P ok ....chyba jednak przegrałem....cos sobie przypomniałem;-D Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Mam już dość !!! 25.06.06, 01:50 ....chyba jednak przegrałem....cos sobie przypomniałem;-D Ale Ty nic nie wiesz, ja nic przeciez nie powiedziałam Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Mam już dość !!! 25.06.06, 18:41 oj napisałaś że mnie przebijesz, i fakt jeżeli chodzi o brak pieszczot to...jednak czasem mi sie trafia okazja do tego ...ale w klubie jestem! Odpowiedz Link
fuzzy7 Re: Mam już dość !!! 25.06.06, 01:39 maximilianna napisała: > zabawek, zabaw nocnych > chcę się przytulić do kogoś, popieścić, poprzytulać! Jestem gotów! Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Mam już dość !!! 25.06.06, 13:18 Oj mnie tez dawno nikt nie przytulal,ja tez bym chciala. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Ja tez, juz za dlugo mi samotnosc doskwiera 25.06.06, 16:27 Widze, ze pełno wokół i na tym forum takich, którym brak bliskości drugiej osoby doskwiera...Az korci, żeby założyc drugi wątek, o tych , ktorzy są szczęsliwi ze swoimi połówkami > Tak, dla upewnienia,ze to nie miraż i tacy istnieją ;-p Odpowiedz Link
anxiety3 Re: pfff, taki watek bodł by nas w oczy ;-) 25.06.06, 16:43 oj, ale wtedy wiesz ,ze to kwestia czasu, kiedy się do niego dopiszesz to nie mit...;p Odpowiedz Link
bleman Re: pfff, taki watek bodł by nas w oczy ;-) 25.06.06, 16:46 > oj, ale wtedy wiesz ,ze to kwestia czasu, kiedy się do niego dopiszesz jakos ta kwestia czasu nie ejst zbyt pocieszajaca... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: pfff, taki watek bodł by nas w oczy ;-) 25.06.06, 16:50 > jakos ta kwestia czasu nie ejst zbyt pocieszajaca... a powinna byc ;-p Tylko wieksze szanse są, kiedy się od komputera odejdzie... Chyba ,ze online`owo chcesz kogoś poznać ;p Odpowiedz Link
bleman Re: pfff, taki watek bodł by nas w oczy ;-) 25.06.06, 17:40 > a powinna byc ;-p > Tylko wieksze szanse są, kiedy się od komputera odejdzie... no wiec chodze do klubow, pubow itd. Ale jakos to nic nie daje > Chyba ,ze online`owo chcesz kogoś poznać ;p Jesli sie pojawi taka mozliwosc to dlaczego nie... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Ja tez, juz za dlugo mi samotnosc doskwiera 25.06.06, 18:43 no to Ci szczęśliwcy niech założą...kilka takich osób pewnie sie i na MiSiu znajdzie....chyba kilka... Odpowiedz Link