Dodaj do ulubionych

Misiowe pustki.....

04.08.06, 20:05
właśnie....jest tu kto?
Obserwuj wątek
    • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:06
      Chyba tylko ja.. Nie wiem, czy będziesz chciał ze mną rozmawiać...
      • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:10
        żartujesz ....o czym?;-P
        oj pewnie że chcę!
        • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:14
          To miło, że chceszwink)

Tematyka dowolna - panowie mają pierwszeństwo;-P
          • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:16
            nowa tradycja? ;-P to znowu o cyckach gadamy????
            • suczka78 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:19
              cycki teściowej ;p
              ostatnio jadłam takie ciasto wink
              heloł misie ;-]
              • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:20
                A smaczne było?wink Bo nazwa nieszczególnawink
                • suczka78 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:24
                  pycha wink
                  co do nazwy, ciasto nazywaja też cycki murzynki ;p
                  • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:27
                    Cycki murzynki?wink) Takie..hm..rozciągliwe, cy cóś??wink)
                    No i dziwne - cycek teściowej, a dobrywink Dziwny jest ten światwink)
                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:29
                    suczka78 napisała:

> pycha wink
                    > co do nazwy, ciasto nazywaja też cycki murzynki ;p

nooo ta druga nazwa zdecydowanie jest lepsza....chyba że to ma oznaczać takie
                    dłuuugie obwiśnięte...ble ;-P wtedy na jedno wychodzi
              • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:20
                suczka78 napisała:

> cycki teściowej ;p
                > ostatnio jadłam takie ciasto wink
                > heloł misie ;-]

WOW! kogo ja widzę - Sunia we własnej osobie smile
                a to ciasto chiba strasznie obwisłe było co?;-P
                • suczka78 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:25
                  heheeh z galaretka wiec troche sie trzesło ;p
                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:35
                    > heheeh z galaretka wiec troche sie trzesło ;p

a na górze jedna truskawka/wisienka????? ;-P
            • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:19
              jacko1971 napisał:

> nowa tradycja? ;-P

"narodziła się nowa świecka tradycja";-P

to znowu o cyckach gadamy????

No jasne - z facetem tylko o cyckach!!wink)
              • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:26
                > No jasne - z facetem tylko o cyckach!!wink)

albo o pupciach......wink albo o czymś tam fajowskim ;-P
                • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:29
                  Dobrze, zaczynam - uwielbiam tyłek Ahonenawink) W tym kombinezonku wygląda
                  strasznie mniamniuśniewink)) Już nie mogę się doczekać sezonu!!;-PPP
                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:32
                    > Dobrze, zaczynam - uwielbiam tyłek Ahonenawink) W tym kombinezonku wygląda
                    > strasznie mniamniuśniewink)) Już nie mogę się doczekać sezonu!!;-PPP
                    >
                    no weź....tfu....męskie pupy o no!
                    • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:36
                      No i jak się święcie oburzyłwink)) Kiedy mnie to straaaasznie interesujewink))
                      Sa powiedz, nie ma nic lepszego niż fajna pupcia męska odziana w dżinsywink)

Teraz możesz mnie wytarmosić za uszy za sianie "gorszenia"na forum;-P
                      • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:40
                        > No i jak się święcie oburzyłwink)) Kiedy mnie to straaaasznie interesujewink))

nie oburzyłem się..po prostu skrzywiłem na myśl męskiej pupy! ;-P

> Sa powiedz, nie ma nic lepszego niż fajna pupcia męska odziana w dżinsywink)

? sa miliony lepszych rzeczy..np. kobieca pupcia odziana w ...no moze nieodziana
                        być, za to w stringach smile

> Teraz możesz mnie wytarmosić za uszy za sianie "gorszenia"na forum;-P

nieeee, a nawet powiem więcej kiedyś ogłoszono konkurs na MiSiu na pokaz pup
                        facetów...chyba byłem jedyny który udostępnił fotki pupy, za to w dzinsach tongue_out
                        • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:46
                          jacko1971 napisał:

> nie oburzyłem się..po prostu skrzywiłem na myśl męskiej pupy! ;-P

Rozumiem, wylazł z Ciebie hetero mężczyzna. Mój facet tez nie rozumie tej
                          fascynacjiwink

> ? sa miliony lepszych rzeczy..np. kobieca pupcia odziana w ...no moze
                          nieodzian
                          > a
                          > być, za to w stringach smile

Uuuuu, stringi, najwygodniejsze mantki na świeciewink)) I love it!!wink)

>
                          > > Teraz możesz mnie wytarmosić za uszy za sianie "gorszenia"na forum;-P
                          >
                          > nieeee, a nawet powiem więcej kiedyś ogłoszono konkurs na MiSiu na pokaz pup
                          > facetów...chyba byłem jedyny który udostępnił fotki pupy, za to w dzinsach :-
                          P

No i gdzie ja wtedy byłam?? Nic nie zobaczyłam!;-(((( Chyba się załamię;-((( W
                          dzinsach!!!;-((( Nie przeboleję tego!wink))
                          • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:49
                            > Uuuuu, stringi, najwygodniejsze mantki na świeciewink)) I love it!!wink)

i najwięcej odkrywające majtki na świecie ;-P

> No i gdzie ja wtedy byłam?? Nic nie zobaczyłam!;-(((( Chyba się załamię;-((( W
                            > dzinsach!!!;-((( Nie przeboleję tego!wink))
                            >
                            hmmm no masz pecha, ale...czy ja wiem czy to było godne oglądania????
                            • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:55
                              jacko1971 napisał:

>
                              > i najwięcej odkrywające majtki na świecie ;-P

Szczególnie w stroju kąpielowym!! Nie ma faceta, którego by to nie ruszyłowink)

> >
                              > hmmm no masz pecha, ale...czy ja wiem czy to było godne oglądania????

Jaki skromny!!! Jak w dżinsach, to na pewno warte obejrzeniawink)) Faceci się
                              nie znająwink)
                              • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:58
                                > Szczególnie w stroju kąpielowym!! Nie ma faceta, którego by to nie ruszyłowink)
                                >
                                oj....jest te kilka % których takie widoki zupełnie nie kręcą;-P

> Jaki skromny!!! Jak w dżinsach, to na pewno warte obejrzeniawink)) Faceci się
                                > nie znająwink)

no weź...bo ci jeszcze podeśle i ...kolacji nie będziesz mogła zjeść z zepsutym
                                apetytem tongue_out
                                • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:01
                                  jacko1971 napisał:

> >
                                  > oj....jest te kilka % których takie widoki zupełnie nie kręcą;-P

A nie tak? "brunetki, blondynki, ja wszystkie was, dziewczynki..."..;-PP

>
                                  > no weź...bo ci jeszcze podeśle i ...kolacji nie będziesz mogła zjeść z
                                  zepsutym
                                  > apetytem tongue_out

Chyba dostałabym ślinotoku na sam widok, chciałeś powiedziećwink))
                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:06
                                    > A nie tak? "brunetki, blondynki, ja wszystkie was, dziewczynki..."..;-PP
                                    >
                                    no ja myslałem o tych których kręcą męskie tyłki ...a na damskie nie lookaja z
                                    zainteresowaniem ;-P

> Chyba dostałabym ślinotoku na sam widok, chciałeś powiedziećwink))

oj, to też mogłoby być szkodliwe!!!;-P
                                    • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:19
                                      jacko1971 napisał:

> > A nie tak? "brunetki, blondynki, ja wszystkie was, dziewczynki..."..;-PP
                                      > >
                                      > no ja myslałem o tych których kręcą męskie tyłki ...a na damskie nie lookaja z
                                      > zainteresowaniem ;-P
                                      >

A, to insza inszośćwink)) Taki na damski tyłek zerka z obrzydzeniem!!wink)

Chociaż widziałam dzisiaj śliczna laskę płci żeńskiej - miała cudny tyłeczek,
                                      mały zgrabny, jędrny, jak jabłuszkowink Aż sama się zdziwiłam, że patrzę!!

> > Chyba dostałabym ślinotoku na sam widok, chciałeś powiedziećwink))
                                      >
                                      > oj, to też mogłoby być szkodliwe!!!;-P

No tak, mogłabym się odwodnić;-PP
                                      • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:31
                                        > Chociaż widziałam dzisiaj śliczna laskę płci żeńskiej - miała cudny tyłeczek,
                                        > mały zgrabny, jędrny, jak jabłuszkowink Aż sama się zdziwiłam, że patrzę!!

widzisz! tak jak pisałem kobiece pupcie są the best ;-P
                                        >
                                        > No tak, mogłabym się odwodnić;-PP

zwłaszcza teraz, latem...zaryzykuje jak się troszke ochłodziwink
                                        • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:36
                                          jacko1971 napisał:

>
                                          > widzisz! tak jak pisałem kobiece pupcie są the best ;-P

Najlepiej jest poznać temat organoleptyczniewink) Aż mnie korci... a tu trza
                                          czekać do jutra...sad((

> >
                                          > > No tak, mogłabym się odwodnić;-PP
                                          >
                                          > zwłaszcza teraz, latem...zaryzykuje jak się troszke ochłodziwink

Ach!! Się wzruszyłam!!wink) Wielkie dzięki za troskę!!;-PP
                                          • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:50
                                            > Najlepiej jest poznać temat organoleptyczniewink) Aż mnie korci... a tu trza
                                            > czekać do jutra...sad((
                                            jutro ja podotykasz???????????????
                                            >
                                            > Ach!! Się wzruszyłam!!wink) Wielkie dzięki za troskę!!;-PP
                                            >
                                            oj, dbam o forumowiczki jak tylko mogę....smile
                                            • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:56
                                              jacko1971 napisał:

> > Najlepiej jest poznać temat organoleptyczniewink) Aż mnie korci... a tu tr
                                              > za
                                              > > czekać do jutra...sad((
                                              > jutro ja podotykasz???????????????

Swoją moge już dziś, ale co to za frajda samemuwink Tą, którą mi chodzi, mogę
                                              dopiero jutrowink) No i dupa bladawink

> >
                                              > > Ach!! Się wzruszyłam!!wink) Wielkie dzięki za troskę!!;-PP
                                              > >
                                              > oj, dbam o forumowiczki jak tylko mogę....smile

Dżentelmen starej daty!!wink) Myślałam, że tacy wyginęli!!wink)
                                              • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:07
                                                > Swoją moge już dziś, ale co to za frajda samemuwink Tą, którą mi chodzi, mogę
                                                > dopiero jutrowink) No i dupa bladawink

no Twoja to też bym podotykał ;-P..a ta o która Ci chodzi to ta kobieca?????

> Dżentelmen starej daty!!wink) Myślałam, że tacy wyginęli!!wink)
                                                >
                                                no widzisz że jeszcze wyjątki egzystuja i zaśmiecaja swoimi postami forum;-P
                                                • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:14
                                                  jacko1971 napisał:
                                                  >
                                                  > no Twoja to też bym podotykał ;-P

A ja Twoją;-P No to jesteśmy w komplecie;-PP

..a ta o która Ci chodzi to ta kobieca?????

Jaki dociekliwywink)) Bardziej chodzi mi o męską, tą ulubioną, ale wiesz - z
                                                  braku laku dobry kit;-PPP

>
                                                  > > Dżentelmen starej daty!!wink) Myślałam, że tacy wyginęli!!wink)
                                                  > >
                                                  > no widzisz że jeszcze wyjątki egzystuja i zaśmiecaja swoimi postami forum;-P

I bardzo dobrze!!!wink
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:27
                                                    > A ja Twoją;-P No to jesteśmy w komplecie;-PP

ups jak swojsko, przytulnie i milusio sie zrobiło.....big_grin

> I bardzo dobrze!!!wink
                                                    >
                                                    no nie wie, i tak pewnie nie długo zostanę zresetowany na forumowa emeryturę
                                                    coby MiS tryskał młodością a nie ramolstwem ;-P
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:35
                                                    Mozna sie dolaczyc?
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:36
                                                    witaj Grzańciu! opowiadaj jak urlop ?
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:38
                                                    A dziekuje udany,za rok powtorka.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:42
                                                    w oba te same miejsca?
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:43
                                                    Nad nasze morze tak,a drugi wyjazd to prawdopodobnie Rumunia.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:45
                                                    ja ponawiam swój wyjazd nad morze tez w to samo miejsce już za 4-5 tygodni ;-P
                                                    mam nadzieję że pogoda się w miarę utrzyma, a przynajmniej zeby temp. wody była
                                                    pow. 20 st.wink
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:49
                                                    Przedwczoraj sie kapalam-woda cieplutka,a pogoda okropna.Zostawilam tam dziecko
                                                    z babcia i chyba na plaze juz nie pojda.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:52
                                                    > z babcia i chyba na plaze juz nie pojda.

ha ha ha ja chodziłem do wczoraj nad jezioro na spacery, tylko misia wrzucałem
                                                    do wody sam stałem przy brzegu - młody jest niech sie hartuje ;-P
                                                  • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:52
                                                    Urlop...fajna rzecz...szkoda, że całkowicie u mnie odpada w sezonie...;-(((
                                                    Niech przynajmniej inni korzystają!!!wink)
                                                    A piękna pogoda ma być podobno do października...
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:54
                                                    > Urlop...fajna rzecz...szkoda, że całkowicie u mnie odpada w sezonie...;-(((

w zimowym także???????????????wink

> A piękna pogoda ma być podobno do października...
                                                    >
                                                    no przepowiadac pogode musisz potrafićwink
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:58
                                                    Nad morzem teraz jest zimno ale od 15 lipca,kiedy to pojechalysmy az do
                                                    1sierpnia bylo upalnie,wiec skorzystalysmy i sie kapalysmy.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:01
                                                    > Nad morzem teraz jest zimno ale od 15 lipca,kiedy to pojechalysmy az do
                                                    > 1sierpnia bylo upalnie,wiec skorzystalysmy i sie kapalysmy.

nooo wtedy to było!!! najlepszy termin chociaz natłok ludzi pewnie niezły...
                                                    a teraz powrót do codzienności - praca itd.?
                                                  • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:59
                                                    Praktycznie w każym sezonie odpada - choć podobno to tylko taki mój wymysłwink
                                                    Najpierw pracownicywink

O pogodzie musi się sprawdzić - inacej walnę tym daremnym synoptykom w zębywink
                                                    Należy im sie za zeszłe "lato stulecia, psiakrewwink
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:01
                                                    Najbardziej wiarygodny jest Zalweski na jeynce radiowej co dzien 8.55.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:03
                                                    > Najbardziej wiarygodny jest Zalweski na jeynce radiowej co dzien 8.55.

eeee najbardziej to indianie..a Zalweski może podgląda ich tylko kiedy i ile
                                                    chrustu na zime zbierają ;-P
                                                  • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:03
                                                    Mówisz? Mnie się sprawdzał Marek Omelan z TVP3, ale po zeszłorocznym lecie nie
                                                    wierzę w żadne przepowiedniewink Pogodowewink

Nie wiem, czemu sie tak uczepiłam tego października...wink
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:09
                                                    Wczoraj bylam pierwszy raz w pracy.Niezle boki byly.Caly tydz.mam wolny bo
                                                    granie mam dopiero za tydzien.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:11
                                                    no taka praca to koncertowo ;-P
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:11
                                                    Luz blues.
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:12
                                                    Babcia z dzieckiem nad morzem ,moge pobalangowac....no i troche odzipnac.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:15
                                                    no tak, chata wolna...wink a tak z ciekawosci to co spiewasz? własne kawałki czy ...?
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:34
                                                    A zebys wiedzial,cisza,spokoj... a spiewam wszystko co sie ludziom
                                                    podoba.Biesiadne,ludowe,poezja spiewana,cyganszczyzna,goralskie,muza rozrywkowa.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:37
                                                    a śpeiwasz w językach czy tylko po polsku?
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:41
                                                    I tak i tak.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:46
                                                    i wszystko śpiewasz z głowy??????????????????
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:48
                                                    Czasami trzeba miec sciage,ale na scenie spiewam nie duzo.Wiecej gram,ale w
                                                    domu to sobie lubie pospiewac.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:55
                                                    na czym grasz? pianino????
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:56
                                                    Zgaduj.Nie pianino.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:01
                                                    Saxofon!
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:02
                                                    > Praktycznie w każym sezonie odpada - choć podobno to tylko taki mój wymysłwink
                                                    > Najpierw pracownicywink
                                                    >
                                                    jesteś szefową???????????????????????????????????????????????

> O pogodzie musi się sprawdzić - inacej walnę tym daremnym synoptykom w zębywink
                                                    > Należy im sie za zeszłe "lato stulecia, psiakrewwink
                                                    >
                                                    no myslalem ze łapiesz pogodę na łupanie w krzużu ;-P
                                                  • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:25
                                                    jacko1971 napisał:

> > Praktycznie w każym sezonie odpada - choć podobno to tylko taki mój wymys
                                                    > łwink
                                                    > > Najpierw pracownicywink
                                                    > >
                                                    > jesteś szefową???????????????????????????????????????????????

No, taki ze mnie ojciec chrzestnywink))

>
                                                    > > O pogodzie musi się sprawdzić - inacej walnę tym daremnym synoptykom w zę
                                                    > bywink
                                                    > > Należy im sie za zeszłe "lato stulecia, psiakrewwink
                                                    > >
                                                    > no myslalem ze łapiesz pogodę na łupanie w krzużu ;-P

A co ja, baca jestem, czy co?wink Napływowy baca, jak już cośwink)
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:29
                                                    > No, taki ze mnie ojciec chrzestnywink))
                                                    >
                                                    hmmm ciekawe czy w takim biznesie o którym myslę i..który mógłbym wykorzystać????

> A co ja, baca jestem, czy co?wink Napływowy baca, jak już cośwink)
                                                    >
                                                    bacówka ;-P
                                                  • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:31
                                                    jacko1971 napisał:

> > No, taki ze mnie ojciec chrzestnywink))
                                                    > >
                                                    > hmmm ciekawe czy w takim biznesie o którym myslę i..który mógłbym
                                                    wykorzystać??
                                                    > ??

Jak myślisz o tym, o czym ja myślę, to PUDŁO!!!;-PP

>
                                                    > > A co ja, baca jestem, czy co?wink Napływowy baca, jak już cośwink)
                                                    > >
                                                    > bacówka ;-P

Dobrze, że nie powiedziałeś gaździna;-PPP
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:36
                                                    > Jak myślisz o tym, o czym ja myślę, to PUDŁO!!!;-PP
                                                    >
                                                    hmm ciekawe...ale raczej myslimy chyba o tym samym...szkoda ;-(
                                                    > >
                                                    > Dobrze, że nie powiedziałeś gaździna;-PPP

a co kojarzy Ci się z gadziną?;-P
                                                  • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:01
                                                    jacko1971 napisał:

> >
                                                    > hmm ciekawe...ale raczej myslimy chyba o tym samym...szkoda ;-(
                                                    > > >

Szkoda, że pudło, czy zkoda, że myslimy o tym samym?;-PP

> > Dobrze, że nie powiedziałeś gaździna;-PPP
                                                    >
                                                    > a co kojarzy Ci się z gadziną?;-P

A z taką jedną premiłą sąsiadką;-///
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:04
                                                    No nie,klatke piersiowa mam rozbudowana,ale to nie ten instrument.Zgaduj dalej.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:21
                                                    klawisze..znaczy się keyboard
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:20
                                                    > Szkoda, że pudło, czy zkoda, że myslimy o tym samym?;-PP
                                                    >
                                                    szkoda że pudło jeśli myslimy o tym samym wink

> A z taką jedną premiłą sąsiadką;-///
                                                    >
                                                    he he he daje popalić?;-P
                                                  • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:28
                                                    jacko1971 napisał:

> > Szkoda, że pudło, czy zkoda, że myslimy o tym samym?;-PP
                                                    > >
                                                    > szkoda że pudło jeśli myslimy o tym samym wink

Ładnie z tego wybrnąłeś, dżentelmeniesmile))

>
                                                    > > A z taką jedną premiłą sąsiadką;-///
                                                    > >
                                                    > he he he daje popalić?;-P

I to jak, pinda jednawink)) Mogę Ci ją podesłać, chcesz? Tak w ramach
                                                    dobrosąsiedzkiej wymiany sąsiadówwink)

A teraz papa i dobranoc - idę przyciąć komarawink)
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:30
                                                    Nie klawisze.Zgaduj dalej.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:39
                                                    perkusja?
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:46
                                                    Hi hi hi(przepraszam) Zgaduj dalej.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:55
                                                    no tylko gitara zostaje...solowa, basówka a moze rytmiczna?
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 01:00
                                                    Owszem mam gitarke i troche na niej gram,ale zgaduj dalej.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 01:02
                                                    hmm rzucam - skrzypce!!!!
                                                    jeśli nie konkurs przekładamy na kolejny wieczór..albo na niedziele ..teraz
                                                    musze juz uuuuciekać
                                                    !
                                                    dobranoc....
                                                    mam nadzieje że to jednak skrzypce...a jak nie? może wiolonczela????
                                                  • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 01:05
                                                    Bingo!skrzypce.
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 18:22
                                                    > Bingo!skrzypce.

ufff no to udało się za x razem ale zawszewink
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:37
                                                    > Ładnie z tego wybrnąłeś, dżentelmeniesmile))
                                                    >
                                                    tak, ale to nie zmienia faktu że szkoda.... może kiedys i wejdziesz w ta branżę???
                                                    >
                                                    > I to jak, pinda jednawink)) Mogę Ci ją podesłać, chcesz? Tak w ramach
                                                    > dobrosąsiedzkiej wymiany sąsiadówwink)
                                                    >
                                                    jak fajna to dawaj!!!!!

> A teraz papa i dobranoc - idę przyciąć komarawink)
                                                    >
                                                    Dobranoc!
                                                  • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 15:02
                                                    jacko1971 napisał:

> > Ładnie z tego wybrnąłeś, dżentelmeniesmile))
                                                    > >
                                                    > tak, ale to nie zmienia faktu że szkoda.... może kiedys i wejdziesz w ta
                                                    branżę
                                                    > ???

Przemyślę sugestię, bestio jedna - może w przyszłości rozszerzę działalność??
                                                    Nawet się nie nadęłam za to powyżej;-P

> >
                                                    > > I to jak, pinda jednawink)) Mogę Ci ją podesłać, chcesz? Tak w ramach
                                                    > > dobrosąsiedzkiej wymiany sąsiadówwink)
                                                    > >
                                                    > jak fajna to dawaj!!!!!

Z zemsty za to powyższe chyba Ci ją podeślę;-P A ona ma córkę w Twoich
                                                    rejonach!!;-P

• jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 18:29
                                                    > Przemyślę sugestię, bestio jedna - może w przyszłości rozszerzę działalność??
                                                    > Nawet się nie nadęłam za to powyżej;-P

yes, no to czekam na efekty!
                                                    a za co miałaś się nadąć???wink
                                                    > > >
                                                    > Z zemsty za to powyższe chyba Ci ją podeślę;-P A ona ma córkę w Twoich
                                                    > rejonach!!;-P
                                                    >
                                                    jak ta córka jest w wieku w moich rejonach to poprzestana na córce ;-P
                                                  • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 21:20
                                                    jacko1971 napisał:

>
                                                    > yes, no to czekam na efekty!

Nie omieszkam poiadomić - będzie reklama w prasie ogólnopolskiejwink

> a za co miałaś się nadąć???wink

A tak profilaktycznie, żebyś wiedziałwink

> > > >
                                                    > > Z zemsty za to powyższe chyba Ci ją podeślę;-P A ona ma córkę w Twoich
                                                    > > rejonach!!;-P
                                                    > >
                                                    > jak ta córka jest w wieku w moich rejonach to poprzestana na córce ;-P

Córka może i jest w wieku, ale nie wiem, która gorsza z usposobienia - mamusia
                                                    czy córunia...;-PP
                                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 18:43
                                                    mam nadzieje że nie przegapię reklamy wink
                                                    a córkę w takim razie odeślę skąd przybyła ;-P
              • suczka78 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:26
                no to Wy tu gadojcie o cyckach i nie tylko a ja jak na prawdziwa stewadesse
                przystało jestem przeLOTem ;0
                bay bay
                • asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:31
                  Ojej, juz idziesz?sad(( Leciszwink)

No to papatkiwink)!!!
                • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:36
                  > no to Wy tu gadojcie o cyckach i nie tylko a ja jak na prawdziwa stewadesse
                  > przystało jestem przeLOTem ;0
                  > bay bay

Suniu w taka pogode jaka panuje jesteś uziemiona...żadnych LOTów wieża dzisiaj
                  nie wypuści tongue_out
                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:01
                    no i poleciała...chyba Ryanairem...ciekawe czy jeszzce tu wyladuje dzisiaj?????
    • maximilianna Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:48
      Jerstem, zaraz tylko wyskoczę zjeść kolację i będę do prawie północy, bo potem
      to zapewne odjadę z piosenką na ustach smileOlga Szomańska & Przemysław Branny &
      Piotr Rubik - Niech mówią, że to nie jest miłość
      • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:53
        > Jerstem, zaraz tylko wyskoczę zjeść kolację i będę do prawie północy, bo potem
        > to zapewne odjadę z piosenką na ustach smileOlga Szomańska & Przemysław Branny &
        > Piotr Rubik - Niech mówią, że to nie jest miłość

strasznie pod kobiety to zrobione...ja facet nielubić! to
        • maximilianna Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 10:49
          jacko1971 napisał:

> strasznie pod kobiety to zrobione...ja facet nielubić! to

Nie zgadzam się.
          Znam mężczyzn, którym się to podoba.
          smile
    • mmagi no wlasnie:O? 05.08.06, 02:01

• swawolny.diabel Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 14:02
      tia jak sie pisze to pirdzielom że to soam jak sie nie pisze to kwiczą że pustki
      • grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 14:10
        Nie jest tak zle.
        • swawolny.diabel Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 15:11
          jest jeszcze gorzej
    • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 19:01
      misiowe pustki cd...;-P
    • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 22:02
      ja jestem, a o co chodzi?smile))
      • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 22:16
        że puściutko tutaj zazwyczaj jest i przez to smutno jakos...
        • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:04
          nie przesadzaj znowu, że tak puściutkosmile parę osób się kręci co jakiś czas
          tutajsmile ja ostatnio nie miałam czas..
          • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:06
            > nie przesadzaj znowu, że tak puściutkosmile parę osób się kręci co jakiś czas
            > tutajsmile ja ostatnio nie miałam czas..

oj ale bez Ciebie to nie to samo....big_grin
            • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:09
              bo się zarumieniłamsmile))
              • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:16
                > bo się zarumieniłamsmile))

na buzi?;-P
                • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:29
                  na buzi, na buzi... a na czym?smile)))
                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:31
                    > na buzi, na buzi... a na czym?smile)))

czasem widuję czerwin n szyi i dekolcie wink no ale to musi byc nie od
                    zawstydzenia chyba ;-P
                    • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:35

>
                      > czasem widuję czerwin n szyi i dekolcie wink no ale to musi byc nie od
                      > zawstydzenia chyba ;-P

nie...to jest wypadek przy pracywink
                      • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:18
                        > nie...to jest wypadek przy pracywink
                        >
                        ha ha ha ....przyjemnej pracy...wink
                        • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:32
                          nie nie, ja teraz nie pracuje, bron boże;P o inną pracę mi chodziłowink
                          • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:34
                            > nie nie, ja teraz nie pracuje, bron boże;P o inną pracę mi chodziłowink

oj wiem....wink dokładnie o ta samą i mi chodziło...wink
        • asia1911 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:06
          Jacko, a co mi napisałeś?
          że się często uśmiechasz, a co ja tu dzisiaj widzę, oj nieładniewink
          • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:18
            > Jacko, a co mi napisałeś?
            > że się często uśmiechasz, a co ja tu dzisiaj widzę, oj nieładniewink

wiesz bo to wszystko zależy od humoru i samopoczucia...wiesz jeżeli są MiSie to
            zazwyczaj jest wesoły gwar tutaj...a smutno mi jak tu pusto jest...wink
            a poza tym chyba nie chcesz żeby od ciągłego uśmiechu zrobiłymi sie zmarszczki
            lub zajady?wink
            • asia1911 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:21
              i na to znajdzie się radawink
              • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:23
                > i na to znajdzie się radawink

drogie kremy czy botox?;-P
                • asia1911 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:25
                  a może tak polubić siebie?
                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:29
                    > a może tak polubić siebie?

umiarkowanie lubię siebie..zawsze mam co poprawić, zwłaszcza w swoim wizerunku wink
                    • asia1911 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:35
                      hmmm..., nie dość, że ciekawie piszesz, to jeszcze dbasz o siebie,
                      niezbyt często spotykane połączeniewink
                      • asia1911 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:36
                        i jeszcze jesteś samokrytyczny, gdzie można znaleźć tkiego facetawink
                        • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:20
                          > i jeszcze jesteś samokrytyczny, gdzie można znaleźć tkiego facetawink

żaden ze mnie ideał....i sama widzisz gdzie można znaleźć - w pracy,
                          odpoczywającego po całodziennym kontakcie z malutkim człowieczkiem (i jego mamą ;-P)
                          • asia1911 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:25
                            to takie męczące?
                            • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:37
                              > to takie męczące?

tak..takie dzień w dzień ...trzeba myśleć o wszystkim, wyprzedzać każdy krok,
                              przewidywać rózne sytuacje no i nie złościc się tak często...to strasznie daje w
                              mózg, tym bardziej ze wieczorem dobijałby mnie kontakt z 4 pustymi scianami
                    • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:35
                      faceci zawsze lubią i mają co poprawiaćwink
                      • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:21
                        > faceci zawsze lubią i mają co poprawiaćwink

poprawiłbym sobie pewna część tak na 20 cm i ze 2, 3 cm w obwodzie ...ale nie
                        zrobiłbym sobie tego dla siebie - tylko dla kobiet!wink
                        • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:31
                          heh nie liczy się wielkość tylko jakość!!;P
                          • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:38
                            > heh nie liczy się wielkość tylko jakość!!;P

wiem, dzieki za pocieszenie...ale swoje i tak wiem wink
                            • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:41
                              ja wcale nie miałam zamiaru pocieszać Cię, piszę co myślęsmile a co wiesz..?bo może
                              wiesz coś czego ja nie wiemwink
                              • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:46
                                > wiesz coś czego ja nie wiemwink

wiem tyle że samo podanie 20 cm powoduje u kobiet nagłe moczenie majtek ;-P
                                no dobrze nie u wszystkich....tej reszcie trzeba zapodac 25 sm wtedy dopiero
                                robi na nich wrażenie wink
                                • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:53
                                  rozumiem, że wiesz to z własnego doświadczenia...smile)) bo ja tak to już mam mokro;P
                                  nie no..żartuję... myślę, że nie u wszystkich samo 20 cm powoduje..
                                  wielkość wielkością, ale 25 cm to dla mojej myszki stanowczo za dużosmile
                                  • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 01:07
                                    > nie no..żartuję... myślę, że nie u wszystkich samo 20 cm powoduje..
                                    > wielkość wielkością, ale 25 cm to dla mojej myszki stanowczo za dużosmile

hmmm to byś sie gibała na samej końcóweczce ;-P
                                    a z własnego doświadczenia wiem że żadnej z wrażenia dechu nie zaparło (na te
                                    moje kilkanaście of course!)
                                    • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 01:11
                                      hehe;P ale żadna chyba Ci nie powiedziała 'o jaki mały ptaszek!'wink
                                      • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 01:17
                                        > hehe;P ale żadna chyba Ci nie powiedziała 'o jaki mały ptaszek!'wink

ha ha ha ....ptaszek?wink nieeee
                                        • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 09:34
                                          no ptaszekwink a jak go nazywasz?big_grin
                                          • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 19:11
                                            > no ptaszekwink a jak go nazywasz?big_grin

no zobacz, ma juz tyle latek a jeszcze nazwy sie nie dorobił ;-P
                                            • rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 21:45
                                              teraz już ma! w końcusmile)
                                              • jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 21:47
                                                ale tylko na Twój użytek ok?;-P
                                              • grzanka23 jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 21:48
                                                i nie wiem o co Wam biega.
                                                • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 21:53
                                                  hmmmmm jak by to wytłumaczyć...Rzęska nadała imie mojemu, dlatego tylko ona może
                                                  się tak do niego zwracac ;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 22:11
                                                    dokładnie!big_grin a czy myślisz, że będzie reagować jak będę zwracać się do niego per
                                                    'ptaszek'?smile jeśli tak to w jaki sposóbsmile
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 22:21
                                                    hmm no nie wiem czy na sam dźwięk Twojego głosu..ale jeśli zaczniesz mi to
                                                    szeptac do uszka...to moze najzwyczajniej na świecie podnieść łepek i
                                                    wyprostować sie celując w Rzęskę wink
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 22:24
                                                    smile)))
                                                    ale w co dokładnie i czym będzie we mnie celować? (tylko, żeby uważał i zębów mi
                                                    nie wybiłwink)
                                                  • grzanka23 Uwazajcie abyscie sie nie pobrudzili. 07.08.06, 22:33
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 22:40
                                                    oj bedzie celował sobą tylko ;-P a o zęby się nie martw..przecież wtedy bedziesz
                                                    szeptać mi jego imie na uszko więc...nie ma zagrożenia...a pobrudzic to się
                                                    mozna potem...oczywiscie jezeli Rzeska zechce sie zapoznac z nim bliżej wink
                                                  • grzanka23 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 22:44
                                                    Zycze milych doznan.
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 22:45
                                                    Thanx! smile
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:00
                                                    ale tak od razu będzie we mnie celował, bez gry wstępnej, kolacji przy święcach
                                                    i romantycznej muzyce, wspólnej kąpieli... szybciego masz ptaszka muszę
                                                    przyznaćsmile))))
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:07
                                                    hmmm no szybki ptaszek, a poza tym ten Twój szept!!! tu jest przyczyna jego
                                                    aktywności....hmmm no dopsze..więc wracamy do punktu - otwieram drzwi przed
                                                    Rzęską...ale ale....kolacja, kąpiel....ptaszek na torturach!!!wink
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:17
                                                    jakich torturach??????? no wiesz!!smile)) otwierasz drzwi... stół jest nakryty,
                                                    świece się palą, muzyczka leci.. odsuwasz mi krzesło i siadam.. no.. gdzie tam
                                                    do kąpieli ;P trzeba coś zjeść najpierw przecież;P
                                                  • grzanka23 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:18
                                                    Moze jakies afrodyzjaki?
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:20
                                                    Grzanciu...raczej melise na uspokojenie ;-P bez nich jest akuratnie, z nimi
                                                    mógłbym kogos zameczyc ;-P
                                                  • grzanka23 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:21
                                                    A to ciekawe.
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:29
                                                    no dobrze, nie tyle melise co papu odpowiednio kalorycznego, żeby potem ani nie
                                                    bulgotało w brzuszku, ani nie burczało z głodu kiedy zacznie wschodzic słońce ;-P
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:19
                                                    brzmi elegancko, klasycznie, stylowo....a tortury to Ty...ptaszek pewnie od
                                                    drzwi chciałby cie juz poznać...wink a co dopiero w kapieli!!!! utopiłby mi sie
                                                    biedak ;-P jakby sie przypadkiem zachłysnął tongue_out
                                                    btw...siadamy i jemy.....na co masz ochotę? a potem dobierzemy do tego
                                                    odpowiedni wine lub cos innego!
                                                  • kolorowa_diablica Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:24
                                                    nie wiem o czym rozmawiacie, ale chciałam sie przyłączyc big_grin
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:27
                                                    rozmawiamy o zapoznaniu Rzęski z ptaszkiem..wersja alternatywna nr. 1wink
                                                  • grzanka23 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:27
                                                    Ale skromny.
                                                  • kolorowa_diablica Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:28
                                                    to może ja jednak nie będe przeszkadzać... smile
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:30
                                                    no to popatrz i ucz sie kobieto ;-P
                                                    a tak na powaznie...Rzeska machneła na ptaszka łapką i sobie chyba poszła...
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:33
                                                    Diabliczko możesz się przyłączyć, co prawda nie lubię trójkątów(bo nie lubię się
                                                    dzielićwink) ale dla Ciebie się poświęcęsmile)

nie uciekłam, robie 5 rzeczy na sekunde.. przepisuję jakieś pieprzone notatki
                                                    których się będę musiała uczyć;/
                                                  • kolorowa_diablica Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:36
                                                    ja to w ogóle jestem nie w temacie i nie wiem osochozi, to nie będę sie wcinać... rozmawiajcie sobie na zdrowie smile
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:43
                                                    wakacje są!!!;-P chyba że masz wrześniowy zjazd all stars;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:46
                                                    hehe tak czeka mnie mała kampania wrześniowa tak więc muszę się teraz pouczyć,
                                                    bo pod koniec sierpnia nad morzesmile)))))))
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:49
                                                    ja też!!!! nad morze, nie kampania...wink z tym że u mnie może się i na wrzesien
                                                    przesunąc..wszystko zalezy tylko od pogody wink
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:52
                                                    to u mnie też może się troszkę przesunąć, a już napewno się przeciągnie do
                                                    września pobut, a gdzie jedziesz??
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:54
                                                    hmmm ciiiiiii tajemnica ;-P w to samo miejsce w którym byłem niedawno ...za
                                                    Jastrzebia Górą ;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 08.08.06, 22:23
                                                    ej!! ja już Ci mówiłam, że z geografii dobra nie byłam!;P czekaj zerknę na
                                                    mapę... już... wiem mniej wiecej gdzie.. to będziesz daleko ode mnie, szkoda! ja
                                                    kołobrzeg, myślałam, że dasz się namówić na kawkęwink))))
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 08.08.06, 22:41
                                                    kawkę? chiba słodkie wino!;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 13:24
                                                    kawka to taki pretekst, żeby wina się napićsmile)))
                                                    to co... mówisz, że do kołobrzegu jedzieszsmile))))))
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:00
                                                    no wiesz....jak będę juz tak blisko to...byc może wpadnę! tongue_out
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:27
                                                    no..to trzymam Cię za słowo!! ja tam będę 27.08-04.09, chyba, żeby pogoda nie
                                                    dopisała to wyjazd się przesunie na wrzesień.
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:34
                                                    jestem za przesunieciem lekkim ;-P chociaż...podobno od 4 mam byc w grodzie
                                                    kopernika ;-P więc musiałbym tam bez przepakowywania jechać ..hmm i największy
                                                    problem odnaleźć Rzęskę w Kołobrzegu! no ja tam bedę w małej miescince, przy
                                                    której kolobrzeg to metropolia ;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:42
                                                    w razie złej pogody to jeszcze nie wiem na kiedy przesunięty by był wyjazd, bo
                                                    ja mam 2 poprawki we wrześniu (choć one będą w jednym dniu) ale liczę na to, że
                                                    będa upały.... tak mi się przynajmniej marzysmile) a gdzie ten gród kopernika? oj
                                                    bez problemu bys mnie znalazł, kolobrzeg nie jest duży, a zresztą mnie od razu
                                                    rozpoznasz hehesmile))))))
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:55
                                                    gród kopernika????? ups to Toruń jest ;-P
                                                    nigdy nie byłem w Kołobrzegu a poza tym - nigdy nie widziałem Rzęski ;-P z
                                                    wizytówki domyslam sie że Rzęska to zgrabna blondi....nothing else ;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:04
                                                    uppppsssss, nie było pytaniawink)))))
                                                    no jak juz tyle się domyślasz to chyba wystarczy?wink)) chyba, że chcesz jeszcze
                                                    coś wiedzieć?;P
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:10
                                                    ha ha ha ...najgorzej jak zobacze kilka zgrabnych blondi...fakt - tylko jedna
                                                    będzie ta naj! ale mijając je nie bedę pewny czy z zza rogu nie wyjdzie jeszcze
                                                    większa bomba ;-P
                                                    co chce wiedzieć-moja odpowiedx na takie pytanie jest zawse tylko jedna -
                                                    WSZYSTKO! big_grin
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:15
                                                    oj to będziesz mieć dylemat, jeszcze zapoznasz się z nierzęską i co będzie,
                                                    chyba bedę Ci musiała przybliżyć mój rysopis, no albo Ty swój, a ja już Cię
                                                    napewno rozpoznam!smile)
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:23
                                                    oj nierzęska jakaś może sie podszyć i wtedy nie będzie az tak
                                                    sympatycznie...Twój rysopis byłby jak najbardziej wskazany, mój cięzko ubrac w
                                                    słowa ;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:28
                                                    a może Ty lepiej.. kurcze..no...czuję się jakbym ogłooszenie matrymonialne
                                                    musiała napisać.. a później zasypią mnie mailami czy coś hehe żartujęwink))))))
                                                    Ty zacznij, mnie to przynajmniej coś widać na zdjęciu, a Ciebie po oczach będzie
                                                    ciążko rozpoznaćsmile)))
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:35
                                                    he he he ..to niby teraz mnie mają zasypać mailami?;-P
                                                    hmmmmm no to wejdź na wizyt.!
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 21:20
                                                    haha ha no i Rzęska poznała rysopis i....załamała sie ..hmm w sumie to nie
                                                    ostrzegalem jej że to widok tylko dla ludzi o mocnych nerwach ;-P a powinienem
                                                    raczej
                                                    no juz dopsze dopsze..nie będę Cie nachodził w Kołobrzegu ;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 10.08.06, 00:50
                                                    hehhehe nie nie;P ja tylko musiałam wyjśćwink))))) z tej wizytówki to powiem Ci
                                                    szczerze, że niczego konkretnego się nie dowiedziałam, mam tylko takie pytanie,
                                                    co to jest ten x-pax??????? no nie bądź taki tajemniczy, powiedz mi coś
                                                    wiecej....wink)
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 10.08.06, 17:46
                                                    ha ha ha tak? więc jak musiałaś wyjść to nic dziwnego - moja podobizna lepsza od
                                                    słownego rysopisu była w linku na wizytówce przez około 10 minut ;-P no ale nic
                                                    nie straciłaś wink
                                                    nie x tylko k-pax to film który niedawno puszczali w tv nawet...zrobił na mnie
                                                    wielkie wrażenie - sama zobacz cos o nim
                                                    k-pax.vision.pl/
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 10.08.06, 23:37
                                                    >więc jak musiałaś wyjść to nic dziwnego - moja podobizna lepsza o
                                                    > d
                                                    > słownego rysopisu była w linku na wizytówce przez około 10 minut ;-P no ale nic
                                                    > nie straciłaś wink

buuuuuuuu ale mam pecha!!! grr! tak ładnie proszę o zamieszczenie tego linku
                                                    ponowniewink)))
                                                    film wydaje się ciekawy, choć ja tam wolę komedie romantycznewink)) ale możliwe,
                                                    że się skuszę obejrzeć skoro mówisz, że taki dobry
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 10.08.06, 23:47
                                                    kolejne 10 min tylko dla Ciebie Rzęsko!
                                                    a jakie np. to komedie romantyczne???? "uciekająca panna młoda"? wink
                                                    hmm no nie wiem czy Ci się spodoba....to takie skrzyzowanie Lotu nad kukułczym z
                                                    opowieściami o zyciu na innej planecie...bez efektów specjalnych, inwazji obcych
                                                    i innych takich...dla mnie rewelka, ale ja dziwny jestem ;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 10.08.06, 23:54
                                                    Misio bardzo fajny i słodki, gratulujęwink)))
                                                    ja komedie romantyczne oglądam wszystkie po kolei jak lecą w kinie, teraz idzie
                                                    'sztuka zrywania' na którą koniecznie muszę iśćsmile)
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 11.08.06, 00:08
                                                    Misio???????????// a ja?????????????????????? sad
                                                    ależ kinomanka z Ciebie!;-P
                                                    a w kołobrzegu jest jakieś kino?
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 11.08.06, 00:10
                                                    no Misio, Twój Misio przecież to chyba jest...smile))) a Ciebie nie widziałam;P
                                                    gdzie się schowałeś??;P
                                                    wiem, że jest jedno, bo byłam nawet, o reszcie nie wiem, ale jedno przecież
                                                    wystarczysmile)
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 11.08.06, 00:12
                                                    Rzęsko! marsz raz jeszzce na wizytówkę!!!!!
                                                    tak mój misio...
                                                    jedno w zupełności wystarczy wink
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 11.08.06, 00:18
                                                    już się napatrzyłamwink)))
                                                    ja też chcę jedno, znaczy jedną córeczkę (ale kiedy to będzie...), to jak coś to
                                                    wiesz... Misia Twojego zapoznamy z moją Misiąsmile)))))))
                                                  • rzesa20 ps! 11.08.06, 00:14
                                                    już widzę!!wink) no...ale wcześniej tego nie byłosmile wyobrażałam sobie Ciebie
                                                    troszkę inaczej (nie myślalam, że taki czarny jesteś;P) ale rozczarowana nie
                                                    jestemsmile))
                                                  • jacko1971 Re: ps! 11.08.06, 00:33
                                                    nooo nareszcie!!! ufff
                                                    czarny? bo w czarnej koszulce??? a jak sobie wyobrażałas?wink
                                                    ehhh gdybym jako czarny-nie czarny miał takiego jak czarny ..to by było!!!;-P
                                                  • rzesa20 Re: ps! 11.08.06, 00:36
                                                    czarny, bo czarne włosy i opalony jesteś!! i kłamczuchem jesteś, bo w wątku obok
                                                    narzekałeś na brak opalenizny;P
                                                    oj, mówiłam Ci już, że technika się liczy,a nie długość, a nie wierzę, że nie
                                                    masz opanowanej techniki;P
                                                  • jacko1971 Re: ps! 11.08.06, 00:45
                                                    kiedy ja mam włosy blond..ciemny, ale blond ;-P czarne są tylko poza czupryna ;-P
                                                    oj opalenizny z solarium...a tak na mój widok dzieciaki mówiły ostatnio Ale
                                                    czarny...i teraz mi się przypomniało ;-P
                                                    technika? ok! zaliczony! na pewno mozna ja jeszcze poprawic ale wszystkie zasady
                                                    i przecwiczenie praktyczne było ;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:31
                                                    ale ten ptaszek niecierpliwy i bardzo bezpośredniwink))
                                                    e tam, nie utopił by się, doskonale robię sztuczne oddychanie, usta-...hmm..no..wink
                                                    jemy pizze, no chyba, że masz ochotę na coś innego?big_grin
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:42
                                                    pizzę???? no nieeeeeeeeeeeeeeeee cos wyszukanego, ale jednoczesnie smacznego
                                                    poza tym potem deser...do picia wino, szampan czy wolisz pivo?
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:49
                                                    ja lubię pizze, deser może być jakiś bardziej wykwintnywink) zdecydowanie słodkie
                                                    wino, piwa nie lubię nic a nic;P
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:53
                                                    no juz dobrze! romantyczna pizza w kształcie serca ;-P do tego półsłodkie
                                                    Lieberfraumilch (to takie całkiem przyjemne wino ;-P)..za to kąpiel...jest juz
                                                    na Twojej głowie ;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:57
                                                    ach! jak romantycznie jestsmile)) pół słodkie uhm..indifferent chce słodkie!!smile))))
                                                    hmmmm pod prysznicem czy wannie?
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 08.08.06, 00:01
                                                    oj i tak jest słodkie...;-P powaznie...zreszta mój usmiech Ci je w razie czego
                                                    osłodzi...no i pocałunki wink
                                                    no więc sama musisz wybrac gdzie Cie zanieść?wink do wanny czy wolisz szybki
                                                    prysznic?wink
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 08.08.06, 22:17
                                                    mmm skoro tak mówisz to nie pozostaje mi nic innego jak Ci zaufaćsmile) tylko upij
                                                    mnie tym winemwink zdecydowanie wanna z dużą ilością piany;P
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 08.08.06, 22:40
                                                    hmmm upita Rzeska jest zabawniejsza? ;-P no to w wannie nie mogę oka z Ciebie
                                                    spuścić..jeszcze zaśniesz, albo zgubisz się w pianie ;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 13:25
                                                    zabawniejsza hmm też napewno..smile))
                                                    zasnąć raczej nie zasnę, ale zanurkować mogę;P
                                                  • grzanka23 Uwazaj 09.08.06, 14:24
                                                    Pod wplywem alkoholu latwo stracic rownowage,wiec Jacko nie tylko oczy,ale i
                                                    swoje silne rece przede wszystkim naszykuj coby Rzeske lapac jak sie poslizgnie
                                                    w tej wannie.Nie wspomne,ze piana jest jeszcz bardziej slzka.
                                                  • jacko1971 Re: Uwazaj 09.08.06, 19:01
                                                    sam do niej wlizę ;-P albo skoczę na główke coby wrażenie na Niej zrobić ;-P
                                                  • grzanka23 Re: Uwazaj 09.08.06, 19:10
                                                    jacko1971 napisał:

> sam do niej wlizę ;-P albo skoczę na główke coby wrażenie na Niej zrobić ;-P
                                                    Obys sobie karczka nie skrecil tym skokiem.
                                                  • jacko1971 Re: Uwazaj 09.08.06, 19:23
                                                    eee ja będę celował w nóżęta Rzęski...zamortyzują ;-P
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 18:56
                                                    zanurkuje z Tobą i damy sobie buzi pod wodą ;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:30
                                                    hihi.. tylko ja nie umiem otworzyć oczów w wodzie i mogę sobie nie trafić w
                                                    Twoje usta;P liczę na Ciebiesmile)))
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:42
                                                    ja tez nie otwieram pod woda ale...poradzimy sobie ;-P zanurkujemy tuż przed
                                                    sobą ;-P i wystarczy kawałeczek przysunąc i już!wink
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:57
                                                    jaki sprytny jesteś;P no dobrze, tylko ja nie umiem jeszcze pływać, więc jak coś
                                                    to ratujjjjsmile))))
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:08
                                                    no nie żartuj? w takim razie załozysz rekawki ;-P a wanna będzie napełniona woda
                                                    do połowy..resztę wypełni się pianą ;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:13
                                                    naprawde!!! no a jak! bez rękawków to ja do wody nie wchodzę i jeszcze poproszę
                                                    taką oponke na brzuszeksmile)))))))
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:21
                                                    ha ha ha z tą oponka to musisz uwazać bo jak zanurkujesz to Ci pupcia pójdzie do
                                                    góry i juz możesz sie nie obrócic...a ja? na widok Twojej pupci moze mnie
                                                    zamurować;-P
                                                  • rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:30
                                                    ojej to nie wiedziałam, że takie efekty epecjalne są z ta oponkąsmile))))))))
                                                    ale to nic, opoonka musi być dla bezpieczeństwa;P a chociaż sobie popatrzysz;P
                                                  • jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:38
                                                    big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                    no bez wątpienia będzie na co!;-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka