asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:06 Chyba tylko ja.. Nie wiem, czy będziesz chciał ze mną rozmawiać... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:10 żartujesz ....o czym?;-P oj pewnie że chcę! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:14 To miło, że chcesz) Tematyka dowolna - panowie mają pierwszeństwo;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:16 nowa tradycja? ;-P to znowu o cyckach gadamy???? Odpowiedz Link
suczka78 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:19 cycki teściowej ;p ostatnio jadłam takie ciasto heloł misie ;-] Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:20 A smaczne było? Bo nazwa nieszczególna Odpowiedz Link
suczka78 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:24 pycha co do nazwy, ciasto nazywaja też cycki murzynki ;p Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:27 Cycki murzynki?) Takie..hm..rozciągliwe, cy cóś??) No i dziwne - cycek teściowej, a dobry Dziwny jest ten świat) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:29 suczka78 napisała: > pycha > co do nazwy, ciasto nazywaja też cycki murzynki ;p nooo ta druga nazwa zdecydowanie jest lepsza....chyba że to ma oznaczać takie dłuuugie obwiśnięte...ble ;-P wtedy na jedno wychodzi Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:20 suczka78 napisała: > cycki teściowej ;p > ostatnio jadłam takie ciasto > heloł misie ;-] WOW! kogo ja widzę - Sunia we własnej osobie a to ciasto chiba strasznie obwisłe było co?;-P Odpowiedz Link
suczka78 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:25 heheeh z galaretka wiec troche sie trzesło ;p Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:35 > heheeh z galaretka wiec troche sie trzesło ;p a na górze jedna truskawka/wisienka????? ;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:19 jacko1971 napisał: > nowa tradycja? ;-P "narodziła się nowa świecka tradycja";-P to znowu o cyckach gadamy???? No jasne - z facetem tylko o cyckach!!) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:26 > No jasne - z facetem tylko o cyckach!!) albo o pupciach...... albo o czymś tam fajowskim ;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:29 Dobrze, zaczynam - uwielbiam tyłek Ahonena) W tym kombinezonku wygląda strasznie mniamniuśnie)) Już nie mogę się doczekać sezonu!!;-PPP Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:32 > Dobrze, zaczynam - uwielbiam tyłek Ahonena) W tym kombinezonku wygląda > strasznie mniamniuśnie)) Już nie mogę się doczekać sezonu!!;-PPP > no weź....tfu....męskie pupy o no! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:36 No i jak się święcie oburzył)) Kiedy mnie to straaaasznie interesuje)) Sa powiedz, nie ma nic lepszego niż fajna pupcia męska odziana w dżinsy) Teraz możesz mnie wytarmosić za uszy za sianie "gorszenia"na forum;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:40 > No i jak się święcie oburzył)) Kiedy mnie to straaaasznie interesuje)) nie oburzyłem się..po prostu skrzywiłem na myśl męskiej pupy! ;-P > Sa powiedz, nie ma nic lepszego niż fajna pupcia męska odziana w dżinsy) ? sa miliony lepszych rzeczy..np. kobieca pupcia odziana w ...no moze nieodziana być, za to w stringach > Teraz możesz mnie wytarmosić za uszy za sianie "gorszenia"na forum;-P nieeee, a nawet powiem więcej kiedyś ogłoszono konkurs na MiSiu na pokaz pup facetów...chyba byłem jedyny który udostępnił fotki pupy, za to w dzinsach Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:46 jacko1971 napisał: > nie oburzyłem się..po prostu skrzywiłem na myśl męskiej pupy! ;-P Rozumiem, wylazł z Ciebie hetero mężczyzna. Mój facet tez nie rozumie tej fascynacji > ? sa miliony lepszych rzeczy..np. kobieca pupcia odziana w ...no moze nieodzian > a > być, za to w stringach Uuuuu, stringi, najwygodniejsze mantki na świecie)) I love it!!) > > > Teraz możesz mnie wytarmosić za uszy za sianie "gorszenia"na forum;-P > > nieeee, a nawet powiem więcej kiedyś ogłoszono konkurs na MiSiu na pokaz pup > facetów...chyba byłem jedyny który udostępnił fotki pupy, za to w dzinsach :- P No i gdzie ja wtedy byłam?? Nic nie zobaczyłam!;-(((( Chyba się załamię;-((( W dzinsach!!!;-((( Nie przeboleję tego!)) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:49 > Uuuuu, stringi, najwygodniejsze mantki na świecie)) I love it!!) i najwięcej odkrywające majtki na świecie ;-P > No i gdzie ja wtedy byłam?? Nic nie zobaczyłam!;-(((( Chyba się załamię;-((( W > dzinsach!!!;-((( Nie przeboleję tego!)) > hmmm no masz pecha, ale...czy ja wiem czy to było godne oglądania???? Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:55 jacko1971 napisał: > > i najwięcej odkrywające majtki na świecie ;-P Szczególnie w stroju kąpielowym!! Nie ma faceta, którego by to nie ruszyło) > > > hmmm no masz pecha, ale...czy ja wiem czy to było godne oglądania???? Jaki skromny!!! Jak w dżinsach, to na pewno warte obejrzenia)) Faceci się nie znają) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:58 > Szczególnie w stroju kąpielowym!! Nie ma faceta, którego by to nie ruszyło) > oj....jest te kilka % których takie widoki zupełnie nie kręcą;-P > Jaki skromny!!! Jak w dżinsach, to na pewno warte obejrzenia)) Faceci się > nie znają) no weź...bo ci jeszcze podeśle i ...kolacji nie będziesz mogła zjeść z zepsutym apetytem Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:01 jacko1971 napisał: > > > oj....jest te kilka % których takie widoki zupełnie nie kręcą;-P A nie tak? "brunetki, blondynki, ja wszystkie was, dziewczynki..."..;-PP > > no weź...bo ci jeszcze podeśle i ...kolacji nie będziesz mogła zjeść z zepsutym > apetytem Chyba dostałabym ślinotoku na sam widok, chciałeś powiedzieć)) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:06 > A nie tak? "brunetki, blondynki, ja wszystkie was, dziewczynki..."..;-PP > no ja myslałem o tych których kręcą męskie tyłki ...a na damskie nie lookaja z zainteresowaniem ;-P > Chyba dostałabym ślinotoku na sam widok, chciałeś powiedzieć)) oj, to też mogłoby być szkodliwe!!!;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:19 jacko1971 napisał: > > A nie tak? "brunetki, blondynki, ja wszystkie was, dziewczynki..."..;-PP > > > no ja myslałem o tych których kręcą męskie tyłki ...a na damskie nie lookaja z > zainteresowaniem ;-P > A, to insza inszość)) Taki na damski tyłek zerka z obrzydzeniem!!) Chociaż widziałam dzisiaj śliczna laskę płci żeńskiej - miała cudny tyłeczek, mały zgrabny, jędrny, jak jabłuszko Aż sama się zdziwiłam, że patrzę!! > > Chyba dostałabym ślinotoku na sam widok, chciałeś powiedzieć)) > > oj, to też mogłoby być szkodliwe!!!;-P No tak, mogłabym się odwodnić;-PP Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:31 > Chociaż widziałam dzisiaj śliczna laskę płci żeńskiej - miała cudny tyłeczek, > mały zgrabny, jędrny, jak jabłuszko Aż sama się zdziwiłam, że patrzę!! widzisz! tak jak pisałem kobiece pupcie są the best ;-P > > No tak, mogłabym się odwodnić;-PP zwłaszcza teraz, latem...zaryzykuje jak się troszke ochłodzi Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:36 jacko1971 napisał: > > widzisz! tak jak pisałem kobiece pupcie są the best ;-P Najlepiej jest poznać temat organoleptycznie) Aż mnie korci... a tu trza czekać do jutra...(( > > > > No tak, mogłabym się odwodnić;-PP > > zwłaszcza teraz, latem...zaryzykuje jak się troszke ochłodzi Ach!! Się wzruszyłam!!) Wielkie dzięki za troskę!!;-PP Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:50 > Najlepiej jest poznać temat organoleptycznie) Aż mnie korci... a tu trza > czekać do jutra...(( jutro ja podotykasz??????????????? > > Ach!! Się wzruszyłam!!) Wielkie dzięki za troskę!!;-PP > oj, dbam o forumowiczki jak tylko mogę.... Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:56 jacko1971 napisał: > > Najlepiej jest poznać temat organoleptycznie) Aż mnie korci... a tu tr > za > > czekać do jutra...(( > jutro ja podotykasz??????????????? Swoją moge już dziś, ale co to za frajda samemu Tą, którą mi chodzi, mogę dopiero jutro) No i dupa blada > > > > Ach!! Się wzruszyłam!!) Wielkie dzięki za troskę!!;-PP > > > oj, dbam o forumowiczki jak tylko mogę.... Dżentelmen starej daty!!) Myślałam, że tacy wyginęli!!) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:07 > Swoją moge już dziś, ale co to za frajda samemu Tą, którą mi chodzi, mogę > dopiero jutro) No i dupa blada no Twoja to też bym podotykał ;-P..a ta o która Ci chodzi to ta kobieca????? > Dżentelmen starej daty!!) Myślałam, że tacy wyginęli!!) > no widzisz że jeszcze wyjątki egzystuja i zaśmiecaja swoimi postami forum;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:14 jacko1971 napisał: > > no Twoja to też bym podotykał ;-P A ja Twoją;-P No to jesteśmy w komplecie;-PP ..a ta o która Ci chodzi to ta kobieca????? Jaki dociekliwy)) Bardziej chodzi mi o męską, tą ulubioną, ale wiesz - z braku laku dobry kit;-PPP > > > Dżentelmen starej daty!!) Myślałam, że tacy wyginęli!!) > > > no widzisz że jeszcze wyjątki egzystuja i zaśmiecaja swoimi postami forum;-P I bardzo dobrze!!! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:27 > A ja Twoją;-P No to jesteśmy w komplecie;-PP ups jak swojsko, przytulnie i milusio sie zrobiło..... > I bardzo dobrze!!! > no nie wie, i tak pewnie nie długo zostanę zresetowany na forumowa emeryturę coby MiS tryskał młodością a nie ramolstwem ;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:36 witaj Grzańciu! opowiadaj jak urlop ? Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:43 Nad nasze morze tak,a drugi wyjazd to prawdopodobnie Rumunia. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:45 ja ponawiam swój wyjazd nad morze tez w to samo miejsce już za 4-5 tygodni ;-P mam nadzieję że pogoda się w miarę utrzyma, a przynajmniej zeby temp. wody była pow. 20 st. Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:49 Przedwczoraj sie kapalam-woda cieplutka,a pogoda okropna.Zostawilam tam dziecko z babcia i chyba na plaze juz nie pojda. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:52 > z babcia i chyba na plaze juz nie pojda. ha ha ha ja chodziłem do wczoraj nad jezioro na spacery, tylko misia wrzucałem do wody sam stałem przy brzegu - młody jest niech sie hartuje ;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:52 Urlop...fajna rzecz...szkoda, że całkowicie u mnie odpada w sezonie...;-((( Niech przynajmniej inni korzystają!!!) A piękna pogoda ma być podobno do października... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:54 > Urlop...fajna rzecz...szkoda, że całkowicie u mnie odpada w sezonie...;-((( w zimowym także??????????????? > A piękna pogoda ma być podobno do października... > no przepowiadac pogode musisz potrafić Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:58 Nad morzem teraz jest zimno ale od 15 lipca,kiedy to pojechalysmy az do 1sierpnia bylo upalnie,wiec skorzystalysmy i sie kapalysmy. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:01 > Nad morzem teraz jest zimno ale od 15 lipca,kiedy to pojechalysmy az do > 1sierpnia bylo upalnie,wiec skorzystalysmy i sie kapalysmy. nooo wtedy to było!!! najlepszy termin chociaz natłok ludzi pewnie niezły... a teraz powrót do codzienności - praca itd.? Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 22:59 Praktycznie w każym sezonie odpada - choć podobno to tylko taki mój wymysł Najpierw pracownicy O pogodzie musi się sprawdzić - inacej walnę tym daremnym synoptykom w zęby Należy im sie za zeszłe "lato stulecia, psiakrew Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:01 Najbardziej wiarygodny jest Zalweski na jeynce radiowej co dzien 8.55. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:03 > Najbardziej wiarygodny jest Zalweski na jeynce radiowej co dzien 8.55. eeee najbardziej to indianie..a Zalweski może podgląda ich tylko kiedy i ile chrustu na zime zbierają ;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:03 Mówisz? Mnie się sprawdzał Marek Omelan z TVP3, ale po zeszłorocznym lecie nie wierzę w żadne przepowiednie Pogodowe Nie wiem, czemu sie tak uczepiłam tego października... Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:09 Wczoraj bylam pierwszy raz w pracy.Niezle boki byly.Caly tydz.mam wolny bo granie mam dopiero za tydzien. Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:12 Babcia z dzieckiem nad morzem ,moge pobalangowac....no i troche odzipnac. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:15 no tak, chata wolna... a tak z ciekawosci to co spiewasz? własne kawałki czy ...? Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:34 A zebys wiedzial,cisza,spokoj... a spiewam wszystko co sie ludziom podoba.Biesiadne,ludowe,poezja spiewana,cyganszczyzna,goralskie,muza rozrywkowa. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:37 a śpeiwasz w językach czy tylko po polsku? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:46 i wszystko śpiewasz z głowy?????????????????? Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:48 Czasami trzeba miec sciage,ale na scenie spiewam nie duzo.Wiecej gram,ale w domu to sobie lubie pospiewac. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:02 > Praktycznie w każym sezonie odpada - choć podobno to tylko taki mój wymysł > Najpierw pracownicy > jesteś szefową??????????????????????????????????????????????? > O pogodzie musi się sprawdzić - inacej walnę tym daremnym synoptykom w zęby > Należy im sie za zeszłe "lato stulecia, psiakrew > no myslalem ze łapiesz pogodę na łupanie w krzużu ;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:25 jacko1971 napisał: > > Praktycznie w każym sezonie odpada - choć podobno to tylko taki mój wymys > ł > > Najpierw pracownicy > > > jesteś szefową??????????????????????????????????????????????? No, taki ze mnie ojciec chrzestny)) > > > O pogodzie musi się sprawdzić - inacej walnę tym daremnym synoptykom w zę > by > > Należy im sie za zeszłe "lato stulecia, psiakrew > > > no myslalem ze łapiesz pogodę na łupanie w krzużu ;-P A co ja, baca jestem, czy co? Napływowy baca, jak już coś) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:29 > No, taki ze mnie ojciec chrzestny)) > hmmm ciekawe czy w takim biznesie o którym myslę i..który mógłbym wykorzystać???? > A co ja, baca jestem, czy co? Napływowy baca, jak już coś) > bacówka ;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:31 jacko1971 napisał: > > No, taki ze mnie ojciec chrzestny)) > > > hmmm ciekawe czy w takim biznesie o którym myslę i..który mógłbym wykorzystać?? > ?? Jak myślisz o tym, o czym ja myślę, to PUDŁO!!!;-PP > > > A co ja, baca jestem, czy co? Napływowy baca, jak już coś) > > > bacówka ;-P Dobrze, że nie powiedziałeś gaździna;-PPP Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 23:36 > Jak myślisz o tym, o czym ja myślę, to PUDŁO!!!;-PP > hmm ciekawe...ale raczej myslimy chyba o tym samym...szkoda ;-( > > > Dobrze, że nie powiedziałeś gaździna;-PPP a co kojarzy Ci się z gadziną?;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:01 jacko1971 napisał: > > > hmm ciekawe...ale raczej myslimy chyba o tym samym...szkoda ;-( > > > Szkoda, że pudło, czy zkoda, że myslimy o tym samym?;-PP > > Dobrze, że nie powiedziałeś gaździna;-PPP > > a co kojarzy Ci się z gadziną?;-P A z taką jedną premiłą sąsiadką;-/// Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:04 No nie,klatke piersiowa mam rozbudowana,ale to nie ten instrument.Zgaduj dalej. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:20 > Szkoda, że pudło, czy zkoda, że myslimy o tym samym?;-PP > szkoda że pudło jeśli myslimy o tym samym > A z taką jedną premiłą sąsiadką;-/// > he he he daje popalić?;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:28 jacko1971 napisał: > > Szkoda, że pudło, czy zkoda, że myslimy o tym samym?;-PP > > > szkoda że pudło jeśli myslimy o tym samym Ładnie z tego wybrnąłeś, dżentelmenie)) > > > A z taką jedną premiłą sąsiadką;-/// > > > he he he daje popalić?;-P I to jak, pinda jedna)) Mogę Ci ją podesłać, chcesz? Tak w ramach dobrosąsiedzkiej wymiany sąsiadów) A teraz papa i dobranoc - idę przyciąć komara) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:55 no tylko gitara zostaje...solowa, basówka a moze rytmiczna? Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 01:00 Owszem mam gitarke i troche na niej gram,ale zgaduj dalej. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 01:02 hmm rzucam - skrzypce!!!! jeśli nie konkurs przekładamy na kolejny wieczór..albo na niedziele ..teraz musze juz uuuuciekać ! dobranoc.... mam nadzieje że to jednak skrzypce...a jak nie? może wiolonczela???? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 18:22 > Bingo!skrzypce. ufff no to udało się za x razem ale zawsze Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 00:37 > Ładnie z tego wybrnąłeś, dżentelmenie)) > tak, ale to nie zmienia faktu że szkoda.... może kiedys i wejdziesz w ta branżę??? > > I to jak, pinda jedna)) Mogę Ci ją podesłać, chcesz? Tak w ramach > dobrosąsiedzkiej wymiany sąsiadów) > jak fajna to dawaj!!!!! > A teraz papa i dobranoc - idę przyciąć komara) > Dobranoc! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 15:02 jacko1971 napisał: > > Ładnie z tego wybrnąłeś, dżentelmenie)) > > > tak, ale to nie zmienia faktu że szkoda.... może kiedys i wejdziesz w ta branżę > ??? Przemyślę sugestię, bestio jedna - może w przyszłości rozszerzę działalność?? Nawet się nie nadęłam za to powyżej;-P > > > > I to jak, pinda jedna)) Mogę Ci ją podesłać, chcesz? Tak w ramach > > dobrosąsiedzkiej wymiany sąsiadów) > > > jak fajna to dawaj!!!!! Z zemsty za to powyższe chyba Ci ją podeślę;-P A ona ma córkę w Twoich rejonach!!;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 18:29 > Przemyślę sugestię, bestio jedna - może w przyszłości rozszerzę działalność?? > Nawet się nie nadęłam za to powyżej;-P yes, no to czekam na efekty! a za co miałaś się nadąć??? > > > > Z zemsty za to powyższe chyba Ci ją podeślę;-P A ona ma córkę w Twoich > rejonach!!;-P > jak ta córka jest w wieku w moich rejonach to poprzestana na córce ;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 21:20 jacko1971 napisał: > > yes, no to czekam na efekty! Nie omieszkam poiadomić - będzie reklama w prasie ogólnopolskiej > a za co miałaś się nadąć??? A tak profilaktycznie, żebyś wiedział > > > > > > Z zemsty za to powyższe chyba Ci ją podeślę;-P A ona ma córkę w Twoich > > rejonach!!;-P > > > jak ta córka jest w wieku w moich rejonach to poprzestana na córce ;-P Córka może i jest w wieku, ale nie wiem, która gorsza z usposobienia - mamusia czy córunia...;-PP Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 18:43 mam nadzieje że nie przegapię reklamy a córkę w takim razie odeślę skąd przybyła ;-P Odpowiedz Link
suczka78 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:26 no to Wy tu gadojcie o cyckach i nie tylko a ja jak na prawdziwa stewadesse przystało jestem przeLOTem ;0 bay bay Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:31 Ojej, juz idziesz?(( Lecisz) No to papatki)!!! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 20:36 > no to Wy tu gadojcie o cyckach i nie tylko a ja jak na prawdziwa stewadesse > przystało jestem przeLOTem ;0 > bay bay Suniu w taka pogode jaka panuje jesteś uziemiona...żadnych LOTów wieża dzisiaj nie wypuści Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:01 no i poleciała...chyba Ryanairem...ciekawe czy jeszzce tu wyladuje dzisiaj????? Odpowiedz Link
maximilianna Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:48 Jerstem, zaraz tylko wyskoczę zjeść kolację i będę do prawie północy, bo potem to zapewne odjadę z piosenką na ustach Olga Szomańska & Przemysław Branny & Piotr Rubik - Niech mówią, że to nie jest miłość Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 04.08.06, 21:53 > Jerstem, zaraz tylko wyskoczę zjeść kolację i będę do prawie północy, bo potem > to zapewne odjadę z piosenką na ustach Olga Szomańska & Przemysław Branny & > Piotr Rubik - Niech mówią, że to nie jest miłość strasznie pod kobiety to zrobione...ja facet nielubić! to Odpowiedz Link
maximilianna Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 10:49 jacko1971 napisał: > strasznie pod kobiety to zrobione...ja facet nielubić! to Nie zgadzam się. Znam mężczyzn, którym się to podoba. Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Misiowe pustki..... 05.08.06, 14:02 tia jak sie pisze to pirdzielom że to soam jak sie nie pisze to kwiczą że pustki Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 22:16 że puściutko tutaj zazwyczaj jest i przez to smutno jakos... Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:04 nie przesadzaj znowu, że tak puściutko parę osób się kręci co jakiś czas tutaj ja ostatnio nie miałam czas.. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:06 > nie przesadzaj znowu, że tak puściutko parę osób się kręci co jakiś czas > tutaj ja ostatnio nie miałam czas.. oj ale bez Ciebie to nie to samo.... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:31 > na buzi, na buzi... a na czym?))) czasem widuję czerwin n szyi i dekolcie no ale to musi byc nie od zawstydzenia chyba ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:35 > > czasem widuję czerwin n szyi i dekolcie no ale to musi byc nie od > zawstydzenia chyba ;-P nie...to jest wypadek przy pracy Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:18 > nie...to jest wypadek przy pracy > ha ha ha ....przyjemnej pracy... Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:32 nie nie, ja teraz nie pracuje, bron boże;P o inną pracę mi chodziło Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:34 > nie nie, ja teraz nie pracuje, bron boże;P o inną pracę mi chodziło oj wiem.... dokładnie o ta samą i mi chodziło... Odpowiedz Link
asia1911 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:06 Jacko, a co mi napisałeś? że się często uśmiechasz, a co ja tu dzisiaj widzę, oj nieładnie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:18 > Jacko, a co mi napisałeś? > że się często uśmiechasz, a co ja tu dzisiaj widzę, oj nieładnie wiesz bo to wszystko zależy od humoru i samopoczucia...wiesz jeżeli są MiSie to zazwyczaj jest wesoły gwar tutaj...a smutno mi jak tu pusto jest... a poza tym chyba nie chcesz żeby od ciągłego uśmiechu zrobiłymi sie zmarszczki lub zajady? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:23 > i na to znajdzie się rada drogie kremy czy botox?;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:29 > a może tak polubić siebie? umiarkowanie lubię siebie..zawsze mam co poprawić, zwłaszcza w swoim wizerunku Odpowiedz Link
asia1911 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:35 hmmm..., nie dość, że ciekawie piszesz, to jeszcze dbasz o siebie, niezbyt często spotykane połączenie Odpowiedz Link
asia1911 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:36 i jeszcze jesteś samokrytyczny, gdzie można znaleźć tkiego faceta Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:20 > i jeszcze jesteś samokrytyczny, gdzie można znaleźć tkiego faceta żaden ze mnie ideał....i sama widzisz gdzie można znaleźć - w pracy, odpoczywającego po całodziennym kontakcie z malutkim człowieczkiem (i jego mamą ;-P) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:37 > to takie męczące? tak..takie dzień w dzień ...trzeba myśleć o wszystkim, wyprzedzać każdy krok, przewidywać rózne sytuacje no i nie złościc się tak często...to strasznie daje w mózg, tym bardziej ze wieczorem dobijałby mnie kontakt z 4 pustymi scianami Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 06.08.06, 23:35 faceci zawsze lubią i mają co poprawiać Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:21 > faceci zawsze lubią i mają co poprawiać poprawiłbym sobie pewna część tak na 20 cm i ze 2, 3 cm w obwodzie ...ale nie zrobiłbym sobie tego dla siebie - tylko dla kobiet! Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:31 heh nie liczy się wielkość tylko jakość!!;P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:38 > heh nie liczy się wielkość tylko jakość!!;P wiem, dzieki za pocieszenie...ale swoje i tak wiem Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:41 ja wcale nie miałam zamiaru pocieszać Cię, piszę co myślę a co wiesz..?bo może wiesz coś czego ja nie wiem Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:46 > wiesz coś czego ja nie wiem wiem tyle że samo podanie 20 cm powoduje u kobiet nagłe moczenie majtek ;-P no dobrze nie u wszystkich....tej reszcie trzeba zapodac 25 sm wtedy dopiero robi na nich wrażenie Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 00:53 rozumiem, że wiesz to z własnego doświadczenia...)) bo ja tak to już mam mokro;P nie no..żartuję... myślę, że nie u wszystkich samo 20 cm powoduje.. wielkość wielkością, ale 25 cm to dla mojej myszki stanowczo za dużo Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 01:07 > nie no..żartuję... myślę, że nie u wszystkich samo 20 cm powoduje.. > wielkość wielkością, ale 25 cm to dla mojej myszki stanowczo za dużo hmmm to byś sie gibała na samej końcóweczce ;-P a z własnego doświadczenia wiem że żadnej z wrażenia dechu nie zaparło (na te moje kilkanaście of course!) Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 01:11 hehe;P ale żadna chyba Ci nie powiedziała 'o jaki mały ptaszek!' Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 01:17 > hehe;P ale żadna chyba Ci nie powiedziała 'o jaki mały ptaszek!' ha ha ha ....ptaszek? nieeee Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Misiowe pustki..... 07.08.06, 19:11 > no ptaszek a jak go nazywasz? no zobacz, ma juz tyle latek a jeszcze nazwy sie nie dorobił ;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 21:53 hmmmmm jak by to wytłumaczyć...Rzęska nadała imie mojemu, dlatego tylko ona może się tak do niego zwracac ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 22:11 dokładnie! a czy myślisz, że będzie reagować jak będę zwracać się do niego per 'ptaszek'? jeśli tak to w jaki sposób Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 22:21 hmm no nie wiem czy na sam dźwięk Twojego głosu..ale jeśli zaczniesz mi to szeptac do uszka...to moze najzwyczajniej na świecie podnieść łepek i wyprostować sie celując w Rzęskę Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 22:24 ))) ale w co dokładnie i czym będzie we mnie celować? (tylko, żeby uważał i zębów mi nie wybił) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 22:40 oj bedzie celował sobą tylko ;-P a o zęby się nie martw..przecież wtedy bedziesz szeptać mi jego imie na uszko więc...nie ma zagrożenia...a pobrudzic to się mozna potem...oczywiscie jezeli Rzeska zechce sie zapoznac z nim bliżej Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:00 ale tak od razu będzie we mnie celował, bez gry wstępnej, kolacji przy święcach i romantycznej muzyce, wspólnej kąpieli... szybciego masz ptaszka muszę przyznać)))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:07 hmmm no szybki ptaszek, a poza tym ten Twój szept!!! tu jest przyczyna jego aktywności....hmmm no dopsze..więc wracamy do punktu - otwieram drzwi przed Rzęską...ale ale....kolacja, kąpiel....ptaszek na torturach!!! Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:17 jakich torturach??????? no wiesz!!)) otwierasz drzwi... stół jest nakryty, świece się palą, muzyczka leci.. odsuwasz mi krzesło i siadam.. no.. gdzie tam do kąpieli ;P trzeba coś zjeść najpierw przecież;P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:20 Grzanciu...raczej melise na uspokojenie ;-P bez nich jest akuratnie, z nimi mógłbym kogos zameczyc ;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:29 no dobrze, nie tyle melise co papu odpowiednio kalorycznego, żeby potem ani nie bulgotało w brzuszku, ani nie burczało z głodu kiedy zacznie wschodzic słońce ;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:19 brzmi elegancko, klasycznie, stylowo....a tortury to Ty...ptaszek pewnie od drzwi chciałby cie juz poznać... a co dopiero w kapieli!!!! utopiłby mi sie biedak ;-P jakby sie przypadkiem zachłysnął btw...siadamy i jemy.....na co masz ochotę? a potem dobierzemy do tego odpowiedni wine lub cos innego! Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:24 nie wiem o czym rozmawiacie, ale chciałam sie przyłączyc Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:27 rozmawiamy o zapoznaniu Rzęski z ptaszkiem..wersja alternatywna nr. 1 Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:28 to może ja jednak nie będe przeszkadzać... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:30 no to popatrz i ucz sie kobieto ;-P a tak na powaznie...Rzeska machneła na ptaszka łapką i sobie chyba poszła... Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:33 Diabliczko możesz się przyłączyć, co prawda nie lubię trójkątów(bo nie lubię się dzielić) ale dla Ciebie się poświęcę) nie uciekłam, robie 5 rzeczy na sekunde.. przepisuję jakieś pieprzone notatki których się będę musiała uczyć;/ Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:36 ja to w ogóle jestem nie w temacie i nie wiem osochozi, to nie będę sie wcinać... rozmawiajcie sobie na zdrowie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:43 wakacje są!!!;-P chyba że masz wrześniowy zjazd all stars;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:46 hehe tak czeka mnie mała kampania wrześniowa tak więc muszę się teraz pouczyć, bo pod koniec sierpnia nad morze))))))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:49 ja też!!!! nad morze, nie kampania... z tym że u mnie może się i na wrzesien przesunąc..wszystko zalezy tylko od pogody Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:52 to u mnie też może się troszkę przesunąć, a już napewno się przeciągnie do września pobut, a gdzie jedziesz?? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:54 hmmm ciiiiiii tajemnica ;-P w to samo miejsce w którym byłem niedawno ...za Jastrzebia Górą ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 08.08.06, 22:23 ej!! ja już Ci mówiłam, że z geografii dobra nie byłam!;P czekaj zerknę na mapę... już... wiem mniej wiecej gdzie.. to będziesz daleko ode mnie, szkoda! ja kołobrzeg, myślałam, że dasz się namówić na kawkę)))) Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 13:24 kawka to taki pretekst, żeby wina się napić))) to co... mówisz, że do kołobrzegu jedziesz)))))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:00 no wiesz....jak będę juz tak blisko to...byc może wpadnę! Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:27 no..to trzymam Cię za słowo!! ja tam będę 27.08-04.09, chyba, żeby pogoda nie dopisała to wyjazd się przesunie na wrzesień. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:34 jestem za przesunieciem lekkim ;-P chociaż...podobno od 4 mam byc w grodzie kopernika ;-P więc musiałbym tam bez przepakowywania jechać ..hmm i największy problem odnaleźć Rzęskę w Kołobrzegu! no ja tam bedę w małej miescince, przy której kolobrzeg to metropolia ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:42 w razie złej pogody to jeszcze nie wiem na kiedy przesunięty by był wyjazd, bo ja mam 2 poprawki we wrześniu (choć one będą w jednym dniu) ale liczę na to, że będa upały.... tak mi się przynajmniej marzy) a gdzie ten gród kopernika? oj bez problemu bys mnie znalazł, kolobrzeg nie jest duży, a zresztą mnie od razu rozpoznasz hehe)))))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:55 gród kopernika????? ups to Toruń jest ;-P nigdy nie byłem w Kołobrzegu a poza tym - nigdy nie widziałem Rzęski ;-P z wizytówki domyslam sie że Rzęska to zgrabna blondi....nothing else ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:04 uppppsssss, nie było pytania))))) no jak juz tyle się domyślasz to chyba wystarczy?)) chyba, że chcesz jeszcze coś wiedzieć?;P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:10 ha ha ha ...najgorzej jak zobacze kilka zgrabnych blondi...fakt - tylko jedna będzie ta naj! ale mijając je nie bedę pewny czy z zza rogu nie wyjdzie jeszcze większa bomba ;-P co chce wiedzieć-moja odpowiedx na takie pytanie jest zawse tylko jedna - WSZYSTKO! Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:15 oj to będziesz mieć dylemat, jeszcze zapoznasz się z nierzęską i co będzie, chyba bedę Ci musiała przybliżyć mój rysopis, no albo Ty swój, a ja już Cię napewno rozpoznam!) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:23 oj nierzęska jakaś może sie podszyć i wtedy nie będzie az tak sympatycznie...Twój rysopis byłby jak najbardziej wskazany, mój cięzko ubrac w słowa ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:28 a może Ty lepiej.. kurcze..no...czuję się jakbym ogłooszenie matrymonialne musiała napisać.. a później zasypią mnie mailami czy coś hehe żartuję)))))) Ty zacznij, mnie to przynajmniej coś widać na zdjęciu, a Ciebie po oczach będzie ciążko rozpoznać))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:35 he he he ..to niby teraz mnie mają zasypać mailami?;-P hmmmmm no to wejdź na wizyt.! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 21:20 haha ha no i Rzęska poznała rysopis i....załamała sie ..hmm w sumie to nie ostrzegalem jej że to widok tylko dla ludzi o mocnych nerwach ;-P a powinienem raczej no juz dopsze dopsze..nie będę Cie nachodził w Kołobrzegu ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 10.08.06, 00:50 hehhehe nie nie;P ja tylko musiałam wyjść))))) z tej wizytówki to powiem Ci szczerze, że niczego konkretnego się nie dowiedziałam, mam tylko takie pytanie, co to jest ten x-pax??????? no nie bądź taki tajemniczy, powiedz mi coś wiecej....) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 10.08.06, 17:46 ha ha ha tak? więc jak musiałaś wyjść to nic dziwnego - moja podobizna lepsza od słownego rysopisu była w linku na wizytówce przez około 10 minut ;-P no ale nic nie straciłaś nie x tylko k-pax to film który niedawno puszczali w tv nawet...zrobił na mnie wielkie wrażenie - sama zobacz cos o nim k-pax.vision.pl/ Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 10.08.06, 23:37 >więc jak musiałaś wyjść to nic dziwnego - moja podobizna lepsza o > d > słownego rysopisu była w linku na wizytówce przez około 10 minut ;-P no ale nic > nie straciłaś buuuuuuuu ale mam pecha!!! grr! tak ładnie proszę o zamieszczenie tego linku ponownie))) film wydaje się ciekawy, choć ja tam wolę komedie romantyczne)) ale możliwe, że się skuszę obejrzeć skoro mówisz, że taki dobry Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 10.08.06, 23:47 kolejne 10 min tylko dla Ciebie Rzęsko! a jakie np. to komedie romantyczne???? "uciekająca panna młoda"? hmm no nie wiem czy Ci się spodoba....to takie skrzyzowanie Lotu nad kukułczym z opowieściami o zyciu na innej planecie...bez efektów specjalnych, inwazji obcych i innych takich...dla mnie rewelka, ale ja dziwny jestem ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 10.08.06, 23:54 Misio bardzo fajny i słodki, gratuluję))) ja komedie romantyczne oglądam wszystkie po kolei jak lecą w kinie, teraz idzie 'sztuka zrywania' na którą koniecznie muszę iść) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 11.08.06, 00:08 Misio???????????// a ja?????????????????????? ależ kinomanka z Ciebie!;-P a w kołobrzegu jest jakieś kino? Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 11.08.06, 00:10 no Misio, Twój Misio przecież to chyba jest...))) a Ciebie nie widziałam;P gdzie się schowałeś??;P wiem, że jest jedno, bo byłam nawet, o reszcie nie wiem, ale jedno przecież wystarczy) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 11.08.06, 00:12 Rzęsko! marsz raz jeszzce na wizytówkę!!!!! tak mój misio... jedno w zupełności wystarczy Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 11.08.06, 00:18 już się napatrzyłam))) ja też chcę jedno, znaczy jedną córeczkę (ale kiedy to będzie...), to jak coś to wiesz... Misia Twojego zapoznamy z moją Misią))))))) Odpowiedz Link
rzesa20 ps! 11.08.06, 00:14 już widzę!!) no...ale wcześniej tego nie było wyobrażałam sobie Ciebie troszkę inaczej (nie myślalam, że taki czarny jesteś;P) ale rozczarowana nie jestem)) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: ps! 11.08.06, 00:33 nooo nareszcie!!! ufff czarny? bo w czarnej koszulce??? a jak sobie wyobrażałas? ehhh gdybym jako czarny-nie czarny miał takiego jak czarny ..to by było!!!;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: ps! 11.08.06, 00:36 czarny, bo czarne włosy i opalony jesteś!! i kłamczuchem jesteś, bo w wątku obok narzekałeś na brak opalenizny;P oj, mówiłam Ci już, że technika się liczy,a nie długość, a nie wierzę, że nie masz opanowanej techniki;P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: ps! 11.08.06, 00:45 kiedy ja mam włosy blond..ciemny, ale blond ;-P czarne są tylko poza czupryna ;-P oj opalenizny z solarium...a tak na mój widok dzieciaki mówiły ostatnio Ale czarny...i teraz mi się przypomniało ;-P technika? ok! zaliczony! na pewno mozna ja jeszcze poprawic ale wszystkie zasady i przecwiczenie praktyczne było ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:31 ale ten ptaszek niecierpliwy i bardzo bezpośredni)) e tam, nie utopił by się, doskonale robię sztuczne oddychanie, usta-...hmm..no.. jemy pizze, no chyba, że masz ochotę na coś innego? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:42 pizzę???? no nieeeeeeeeeeeeeeeee cos wyszukanego, ale jednoczesnie smacznego poza tym potem deser...do picia wino, szampan czy wolisz pivo? Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:49 ja lubię pizze, deser może być jakiś bardziej wykwintny) zdecydowanie słodkie wino, piwa nie lubię nic a nic;P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:53 no juz dobrze! romantyczna pizza w kształcie serca ;-P do tego półsłodkie Lieberfraumilch (to takie całkiem przyjemne wino ;-P)..za to kąpiel...jest juz na Twojej głowie ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 07.08.06, 23:57 ach! jak romantycznie jest)) pół słodkie uhm.. chce słodkie!!)))) hmmmm pod prysznicem czy wannie? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 08.08.06, 00:01 oj i tak jest słodkie...;-P powaznie...zreszta mój usmiech Ci je w razie czego osłodzi...no i pocałunki no więc sama musisz wybrac gdzie Cie zanieść? do wanny czy wolisz szybki prysznic? Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 08.08.06, 22:17 mmm skoro tak mówisz to nie pozostaje mi nic innego jak Ci zaufać) tylko upij mnie tym winem zdecydowanie wanna z dużą ilością piany;P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 08.08.06, 22:40 hmmm upita Rzeska jest zabawniejsza? ;-P no to w wannie nie mogę oka z Ciebie spuścić..jeszcze zaśniesz, albo zgubisz się w pianie ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 13:25 zabawniejsza hmm też napewno..)) zasnąć raczej nie zasnę, ale zanurkować mogę;P Odpowiedz Link
grzanka23 Uwazaj 09.08.06, 14:24 Pod wplywem alkoholu latwo stracic rownowage,wiec Jacko nie tylko oczy,ale i swoje silne rece przede wszystkim naszykuj coby Rzeske lapac jak sie poslizgnie w tej wannie.Nie wspomne,ze piana jest jeszcz bardziej slzka. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Uwazaj 09.08.06, 19:01 sam do niej wlizę ;-P albo skoczę na główke coby wrażenie na Niej zrobić ;-P Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Uwazaj 09.08.06, 19:10 jacko1971 napisał: > sam do niej wlizę ;-P albo skoczę na główke coby wrażenie na Niej zrobić ;-P Obys sobie karczka nie skrecil tym skokiem. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Uwazaj 09.08.06, 19:23 eee ja będę celował w nóżęta Rzęski...zamortyzują ;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 18:56 zanurkuje z Tobą i damy sobie buzi pod wodą ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:30 hihi.. tylko ja nie umiem otworzyć oczów w wodzie i mogę sobie nie trafić w Twoje usta;P liczę na Ciebie))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:42 ja tez nie otwieram pod woda ale...poradzimy sobie ;-P zanurkujemy tuż przed sobą ;-P i wystarczy kawałeczek przysunąc i już! Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 19:57 jaki sprytny jesteś;P no dobrze, tylko ja nie umiem jeszcze pływać, więc jak coś to ratujjjj)))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:08 no nie żartuj? w takim razie załozysz rekawki ;-P a wanna będzie napełniona woda do połowy..resztę wypełni się pianą ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:13 naprawde!!! no a jak! bez rękawków to ja do wody nie wchodzę i jeszcze poproszę taką oponke na brzuszek))))))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:21 ha ha ha z tą oponka to musisz uwazać bo jak zanurkujesz to Ci pupcia pójdzie do góry i juz możesz sie nie obrócic...a ja? na widok Twojej pupci moze mnie zamurować;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:30 ojej to nie wiedziałam, że takie efekty epecjalne są z ta oponką)))))))) ale to nic, opoonka musi być dla bezpieczeństwa;P a chociaż sobie popatrzysz;P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: jak zwykle sie wcinam 09.08.06, 20:38 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no bez wątpienia będzie na co!;-P Odpowiedz Link