anxiety3 05.12.06, 14:01 Piję herbatę za herbatą, zanim jeszcze wystygną. Nie wiem, gdzie mi się to mieści (chociażby tyle, ile już wypiłam Chyba prognozę sprawdzę... nie mam szczęscia ostatnio > ile razy się pojawiam, cisza na forum >> dajecie mi coś do zrozumienia??? ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacko1971 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 14:07 mróz? na biegunie zimna melduję że deszcz pada! cisza na forum to dziwny zbieg okoliczności, naprawdę Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 14:28 > cisza na forum to dziwny zbieg okoliczności, naprawdę Ja to jeszcze zaobsrwuję... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 14:44 notuj pilnie w notatniku ;-P btw. a widzisz jak teraz sie forum rozgadało? wystarczyło że przyszłaś?;-P to tylko pozorna cisza.... dodaj to do Twoich wniosków z obserwacji;-P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 14:48 > notuj pilnie w notatniku ;-P hmm...te badania to na swistkach jakichś opisuję. Pewnie i tak zginą gdzieś w stercie moich notatek ;/ btw. a widzisz jak teraz sie forum rozgadało? wystarczyło że przyszłaś?;-P aż nie nadążam z odpisywaniem na posty !!! ;0)) to > tylko pozorna cisza.... Czyli umawiacie się na to milczenie, jak tylko się zjawię? ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Idzie mróz? 06.12.06, 11:49 notatki cenna rzecz;-P ale świstki same sie prosza o gubienie ;-P no widzisz..a z Twoim tempem stukania w klawiaturę to az niewiarygodne ;-P tak...taka zmowa, cisza a potem.....niespodzianka ! uuuu wszyscy są, wszyscy piszą...co było widać na załączonym obrazku, a nawet jak tak nie było to widać jesteś niezłym katalizatorem sytuacji postowej na MiSiu ;-P Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 14:12 Zarobieni jestesmy. Za smierć ;/ Bedziesz sikać, oj będziesz sikać Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 14:29 > Zarobieni jestesmy. Za smierć ;/ Chyba na FM Bedziesz sikać, oj będziesz sikać Po nogach, po nogach bo dobiec nie zdążę Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 14:38 > Chyba na FM Jednym okiem. Połową. Ćwiartką oka > Po nogach, po nogach bo dobiec nie zdążę Uroki pięćsetmetrowego domu? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 14:39 Jednym okiem. Połową. Ćwiartką oka A któro-oczny jesteś? Prawo- czy lewo-? poważnie pytam. > Uroki pięćsetmetrowego domu? To jakaś wróżba czy jak? Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 14:52 > A któro-oczny jesteś? Prawo- czy lewo-? poważnie pytam. To ja poważnie nie wiem. Oba mam śliczne )) > To jakaś wróżba czy jak? Życzenia noworoczne Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 14:59 > To ja poważnie nie wiem. Oba mam śliczne )) Zielone....)) A chcesz sprawdzić, któro-oczny jesteś? > Życzenia noworoczne A, to dziękuję, ale mam nadzieję, że pomoc domowa uwzględniona, bo jeśli mam sie sprzątaniem takiego metrażu zajmować...) Skoro Ty poradzisz sobie z pokojem do pracy umieszczonym między domową salą kinową a kręgielnią, to ja też jakos dam radę u siebie Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 15:06 > Zielone....)) Tylko czasami > A chcesz sprawdzić, któro-oczny jesteś? A jak? > A, to dziękuję, ale mam nadzieję, że pomoc domowa uwzględniona, bo jeśli mam > sie sprzątaniem takiego metrażu zajmować...) Gosposia included > Skoro Ty poradzisz sobie z pokojem do pracy umieszczonym między domową salą > kinową a kręgielnią, to ja też jakos dam radę u siebie A kto będzie zmieniał wodę w basenie i u rybek? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 15:13 Tylko czasami A jakie kiedy indziej? > A jak? W kartce wytnij na srodku mały kwadracik , o boku 1-2 cm. 3maj kartkę w odległości ok 30 cm od oczu i spójrz przez kwadrat, skup wzrok na jakims detalu (na scianie, meblach etc), popatrz chwilę na niego, a potem spojrz na zmianę prawym i lewym okiem, zamykając w tym czasie drugie. Kiedy obraz zniknie/ zmieni się, znaczyć to będzie, ze zamknąłeś własnie oko, którym `patrzy` Twoj mózg. Gosposia included Lubisz mnie jednak > A kto będzie zmieniał wodę w basenie i u rybek? W basenie poolman, a rybki...Sam chcesz to robić czy wolisz, zeby ktos zmieniał im wodę za Ciebi? Ostatecznie podepniesz to pod obowiązki związane z basenem Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 15:24 > A jakie kiedy indziej? Niebieskie, szare... chyba zależnie od tego na co patrzę > Kiedy obraz zniknie/ zmieni się, znaczyć to będzie, ze zamknąłeś własnie oko, > którym `patrzy` Twoj mózg. THX! Jestem lewooczny. To coś znaczy? > Lubisz mnie jednak Poznałaś po gosposi? > W basenie poolman, a rybki...Sam chcesz to robić czy wolisz, zeby ktos > zmieniał im wodę za Ciebi? > Ostatecznie podepniesz to pod obowiązki związane z basenem Własnie, woda jest woda, a jak szaleć to szaleć! A dom i tak nad brzegiem morza Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 15:32 Niebieskie, szare... chyba zależnie od tego na co patrzę ;-D hmm... THX! > Jestem lewooczny. To coś znaczy? Nie jestem az tak biegła w fizjologii i biochemii mózgu, a moze i w neurologii,zeby Ci to wyjaśnić Hipotez jest wiele > najprostsza to taka, ze Twoje prawe oko moze być słabsze / gorzej widzieć. Też jestem lewnooczna, a do tego leworęczna i chyba lewonożna > u mnie wniosek nr 1 to > dominuje prawa półkula ;p Poznałaś po gosposi? Jednym słowem > sypnęła Cię gosposia. Ale nie zwolnisz jej chyba, hmm? Własnie, woda jest woda, a jak szaleć to szaleć! > A dom i tak nad brzegiem morza Chyba juz kiedyś na ten temat rozmawialiśmy Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 16:08 > ;-D hmm... Czyżby się nadawały? )) > najprostsza to taka, ze Twoje prawe oko moze być słabsze / gorzej widzieć. To już wiem które ewentualnie mogę komuś oddać > Też jestem lewnooczna, a do tego leworęczna i chyba lewonożna > u mnie wnio > sek nr 1 to > dominuje prawa półkula ;p Artystka > Jednym słowem > sypnęła Cię gosposia. > Ale nie zwolnisz jej chyba, hmm? No jakże bym mógł???!!!! tn3-1.deviantart.com/fs10/300W/i/2006/080/8/d/French_Maid_by_Banzchan.jpg > Chyba juz kiedyś na ten temat rozmawialiśmy Zgadza się, tylko morza jeszcze nie wybraliśmy Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 16:17 Czyżby się nadawały? )) Zależy do czego ) To już wiem które ewentualnie mogę komuś oddać Czytałeś przypadkiem `Oślepienie ` Cook`a? Artystka Jest wielu leworęcznych artystów ( tych wybitnych mam na myśli ) ale co na to praworęczna reszta? No jakże bym mógł???!!!! Chyba musimy się jednak nad nią zastanowić, nie jestem zadowolona z tego, jak sprząta, poza tym jest niegrzeczna... Poszukam innej Zgadza się, tylko morza jeszcze nie wybraliśmy A masz ulubione? Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 16:37 > Zależy do czego ) Do patrzenia w > Czytałeś przypadkiem `Oślepienie ` Cook`a? Nie. Dobre? > Jest wielu leworęcznych artystów ( tych wybitnych mam na myśli ) Właśnie > ale co na to praworęczna reszta? Nikt nie jest doskonały > Chyba musimy się jednak nad nią zastanowić, nie jestem zadowolona z tego, jak > sprząta, poza tym jest niegrzeczna... Ale to był tylko jeden raz, a była taka roztrzęsiona bo akurat rzuciła narzeczonego. Nie chcesz wyrzucić biednej sierotki na bruk, przecież nie jesteś taka > Poszukam innej To może ta?: www.spirithalloween.com/images/spirit/products/processed/00773945.zoom.a.jpg > A masz ulubione? Śródziemne mi nie smakowało, Północne za zimne... a może ocean? Wybrzeża Australii? Odpowiedz Link
eleni80 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 14:30 anxiety3 napisała: > Piję herbatę za herbatą, zanim jeszcze wystygną. A Ty w jaskini siedzisz????????? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 14:31 > A Ty w jaskini siedzisz????????? Nie...Ale ja nie napisałam, że mi zimno, tylko że piję dużo...)) A to podobno oznaka, że mróz ma nadejść ) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 16:26 u mnie była czerwona, dopoki się nie skończyla ;P teraz mam czarną z aromatem truskawkowym Odpowiedz Link
krambambulia Re: Idzie mróz? 05.12.06, 16:28 mmmmm truskawki, mniam zaraz pójdę po jogurt z truskawkami ) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Idzie mróz? 05.12.06, 16:32 zdrowo rybki i jogurciki Tez tak będę..Od przyszlego roku Uciekam teraz pewnie wieczorem jeszcze wpadnę <papa> Odpowiedz Link