stukam_kopytkami Re: Teraz ja rozdaję karty... 07.06.07, 20:36 jak to tarot to wyciągnij dla mnie kartę "kochanków", przydaloby sie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Teraz ja rozdaję karty... 07.06.07, 20:46 > a kto będzie grać??) a moze, o jaką stawkę? ) Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Teraz ja rozdaję karty... 07.06.07, 22:25 anx, stawka nie jest ważna ja zawsze przegrywam, dlatego nie gram Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Teraz ja rozdaję karty... 07.06.07, 22:47 > ja zawsze przegrywam, dlatego nie gram w takim razie masz chyba szczescie w milosci ;P Pamietam, jak grałam w pokera z byłym. Niby na punkty...W sumie, kto przegrał sumarycznie, ten musiał wykonac polecenie wygranego. Przegrałam, gdyby nie to, ze sama tasowałam, to zastanawiałabym sie, jak to jest mozliwe Hmm...Nie powiem, co mi sie dostało do wykonania ;P dodam tylko ,ze nastepnego dnia, on przegrał z kretesem ) Odpowiedz Link
arsmenik Re: Teraz ja rozdaję karty... 07.06.07, 23:02 > Hmm...Nie powiem, co mi sie dostało do wykonania ;P LODZIK ?? > dodam tylko ,ze nastepnego dnia, on przegrał z kretesem ) Bylas pasywna?? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Teraz ja rozdaję karty... 07.06.07, 23:58 po pierwsze, nie powiem, co to było ;p po drugie > Wam jedno w glowie ) Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Teraz ja rozdaję karty... 07.06.07, 23:56 anxiety3 napisała: > > ja zawsze przegrywam, dlatego nie gram > > w takim razie masz chyba szczescie w milosci ;P > > Pamietam, jak grałam w pokera z byłym. Niby na punkty...W sumie, kto przegrał > sumarycznie, ten musiał wykonac polecenie wygranego. Przegrałam, gdyby nie to, > ze sama tasowałam, to zastanawiałabym sie, jak to jest mozliwe > Hmm...Nie powiem, co mi sie dostało do wykonania ;P > dodam tylko ,ze nastepnego dnia, on przegrał z kretesem ) > lepiej byłoby grać na pieniądze)) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Teraz ja rozdaję karty... 07.06.07, 23:59 > lepiej byłoby grać na pieniądze)) Nie...Dobrze było tak, jak było ) Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Teraz ja rozdaję karty... 08.06.07, 00:03 Hmmmm skoro tak mówisz Ciekawe jak by bło gdyby na obcego trafiło;P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Teraz ja rozdaję karty... 08.06.07, 00:08 Ciekawe jak by bło gdyby na obcego trafiło;P Z obcym nie grałabym w ten sposób Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Teraz ja rozdaję karty... 08.06.07, 00:12 anxiety3 napisała: > Ciekawe jak by bło gdyby na obcego trafiło;P > > Z obcym nie grałabym w ten sposób > Ale mogło by być ciekawie))) A może by tak spróbować? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Teraz ja rozdaję karty... 08.06.07, 06:23 > Ale mogło by być ciekawie))) > A może by tak spróbować? Zacznij próbować, a potem wydaj na tej podstawie książkę ) Gwarantuję bestseller, komedię albo thriller, w zależności od tego, na kogo trafisz ;P Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Teraz ja rozdaję karty... 08.06.07, 09:57 anxiety3 napisała: > > Ale mogło by być ciekawie))) > > A może by tak spróbować? > > Zacznij próbować, a potem wydaj na tej podstawie książkę ) > Gwarantuję bestseller, komedię albo thriller, w zależności od tego, na kogo > trafisz ;P > > książkę jak książkę, ale seria artykułów mogła by wyjść z tego niezła)))) a znając moje "zezowate szczęście" to z pewnością o zabarwieniu kryminalnym;P Odpowiedz Link