tygrysio_misio 15.11.07, 23:07 przeciw mizianiu na mezczyznie... poziom miziania jest tam teraz gorszy niz kiedys byl tu... i qrwa niech zlinczuja forumowo..ale nagadam im wszytskim rowno Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suczka78 Re: Ide na wojne 15.11.07, 23:30 dziecko kżyż na droge niech cię jeszcze matki moderatorki pobłogosławia i w te pędy na wojne.;P Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Ide na wojne 16.11.07, 16:02 kiedy ktos mizia sie u siebie...albo zaklada swoje miziowate watki to rzeczywiscie nic mi do tego ale jak sie wpiernicza w cudze watki i rozpiernicza je 100 postow ty;lko po to zeby kazdej powiedziec "buzka" to mnie to wku*wia... albo jak pisze byle bzdure niby na temat zeby w watku o czyms zapytac kogos jak w zyciu prywatnym sie jej dzieje Odpowiedz Link
eleni80 Re: Ide na wojne 16.11.07, 22:14 co racja to racja od nadmiaru słodyczy dzieńdoberków i wieczorków może zrobić się mdło :@ Odpowiedz Link
suczka78 Re: Ide na wojne 16.11.07, 19:05 tygrysia i mizianie? no wey ;p tygrysie moze ino Morrrrrfik miziać ;p Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Ide na wojne 16.11.07, 16:03 swinia Pascal wykasowal mi watka a chcialam zaprowadzic normalnosc na forum.. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Ide na wojne 16.11.07, 16:50 Tygrysio > ale czego Ty jeszcze na FM szukasz? Fora prywatne są lepsze > może i uprawiają prywatę, ale na wyższym poziomie, a przynajmniej każdy tam jest zadowolony, bo wie, czego się spodziewać i kto kogo mizia/tarmosi/złorzeczy albo co tam jeszcze innego mu robi;-p A FM? FM to folwark zwierzęcy, przy czym nie umywa się do Orwella. FM jest pełen nudnych powtarzalnych wątków i wiecznie narzekających albo zadających dennie głupie pytania bab. A zwróc im na to uwagę, to Ci oczy tipsami wydrapią > takie trochę harpie ;-p Odpowiedz Link
suczka78 Re: Ide na wojne 16.11.07, 19:07 przecie Ty to lubisz,;pp juz to widze, Tygrysia w akcji i Pascal ktory wycina...wycina z językiem na brodzie ;p Odpowiedz Link