suczka78 07.03.08, 14:03 zakatrupić jedna taka torbe!!! no wkurza mnie babsztyl jeden. Chyba zaproponuje jej kawe z jakims paskudztwem co to zagoni ją tam gdzie król.... tfu tfu ..torba jedna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek5001 Re: mam ochote 24.03.08, 09:20 Mam nadzieję że dzieła zakatrupienia dokonałaś z powodzeniem Pozdrawiam.. Odpowiedz Link
suczka78 Re: mam ochote 27.03.08, 23:51 no właśnie,że nie. Torba żyje sobie nadal, mam nadzieje że nie prędko ją zobaczę, unikam babsztyla. Chociaż wiem ze niestety jeszcze nie raz ja zobacze. na razie udaje mi sie z nia nie spotykac, jak mam cos dla niej to przekazuje przez taka jedna pania Małgosię, albo rozmawiam z nia przec telefon...wrryy niech by juz przezzła ta mendopałzę bo nas wykoczy!!! ech. btw. ja tez pozdrawiam. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: mam ochote 29.03.08, 19:49 poszło dalej... Dzis mnie jedna na nerwy zadziałała... Czułam, jak policzki robią mi się gorące z emocji - gotowało się we mnie. Chyba z wiekiem trace cierpliwosc do niektorych ludzi. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: mam ochote 03.04.08, 09:48 no nie....no Ty Kopytko tylko o jednym )) buziaki Odpowiedz Link