Gość: Alicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:51 szukam kogoś kto uczęszcza na zajęcia do tego klubu i mógłby coś o nich powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A O-P Re: Akademia ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 17:50 Witam, ja uczęszczam od ponad pół roku, ale mam wrażenie że znam instruktorów i ćwiczxących od zawsze. Jest to mój drugi fitness klub i przy nim zostaje. Są bardzo różnorodne zajęcia od podstawowych do zaawansowane. Od lutego przenoszą się na podolankę = lepsze warunki lokalowe...POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holly Re: Akademia ruchu IP: 83.1.81.* 05.03.10, 13:52 Bardzo się zawiodłam na tej szkole, zajęcia prowadzące na "odczepnego" jest grupka "stałych klientek" jak One załapały jakiś krok to "idziemy dalej" nie zwarzając na to, że jakaś część osób jest daleko w tyle. Żadnego indywidualnego podejścia, wytłumaczenia, pomocy, NIC, a za coś chyba płace ? Bo muzyczkę sama mogę sobie włączyć i potańczyć przed lusterkiem ! A pro po luster, tragedia. W dużej sali wąskie lustra łączące ze sobą przez to stojąc np w rogu nie widać odbicia instruktorki. Ja chodziłam na zajęcia dancehallu, w szczególności nie polecam takiej malutkiej, drobniutkiej Pani. Tańczy jakby sama dla siebie. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio Re: Akademia ruchu IP: *.cdma.centertel.pl 06.03.10, 16:25 ty na co ci ten ruch Odpowiedz Link Zgłoś