Dodaj do ulubionych

Zespół "Paradise"

IP: *.114.c71.petrotel.pl 17.03.11, 17:30
witam szukam zespołu na wesele i chce wziąść zespół "Paradise" bo słyszałem dobre opinie czy ten zespół grał u kogoś?? proszę o pomoc z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: eklektyk Re: Zespół "Paradise" IP: 80.48.4.* 17.03.11, 18:55
      chyba zespół ma się dobrze co????
    • Gość: eklektyk Re: Zespół "Paradise" IP: 80.48.4.* 18.03.11, 12:29
      Piter mam wrażenie że przemawia przez ciebie typowy model Polaka:
      "Gdy wieczorne zgasną zorze,
      zanim głowę do snu złożę,
      modlitwę moją zanoszę,
      Bogu Ojcu i Synowi.
      Dopie...ie sąsiadowi!
      Dla siebie o nic nie wnoszę,
      tylko mu dosrajcie, proszę!
      Kto ja jestem?
      Polak mały! Mały, zawistny i podły!
      Jaki znak mój? Krwawe gały!
      Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
      Zniszczcie tego sku...syna!
      Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
      Żeby mu okradli garaż,
      żeby go zdradzała stara,
      żeby mu spalili sklep,
      żeby dostał cegłą w łeb,
      żeby mu się córka z czarnym
      i w ogóle, żeby miał marnie!
      Żeby miał AIDS-a i raka,
      oto modlitwa Polaka! "
      .............coś dla ciebie do posłuchania i głębokich przemyśleń www.youtube.com/watch?v=zEeuH_VhQDM
      P.S I tak jak na dwie klasy podstawówki masz duży zasób słów. Tak jak wcześniej ktoś napisał forum służy do tego aby poszukać informacji na dany temat. Pozdrawiam
    • Gość: piter Re: Zespół "Paradise" IP: *.plock.mm.pl 18.03.11, 23:32
      odpowiem krótko ten zespół to "dno dna" jeśli rzeczywiście pytasz to masz moja odpowiedź ale sądzę że ten post to jest tylko przykrywka pana z w/w zespołu, ja mam pytanie czy was k.... nie stać na reklamę tylko musicie uprawiać jakieś chore podchody celem upolowania naiwnego klienta. ja sie pytam czymu na tych forach ciagle powtarzają sie takie zespoły jak paradise pretekst, rewanż grand etc.... znam rynek płockich i okolicznych zespołów muzycznych z tytułu iz jestem z branży współpracującej z biznesem weselnym /nie jestem z zespołu ani dj/ a do muzyki mam sentyment gdyż w młodości próbowałem grać na akordeonie :) skończyłem nawet 2 klasy podstawówki muzycznej więc jakieś pojęcie mam niż przecietny kowalski i potrafię odróżnić dobrą muzyke od kaleczenia, wszystkie te "cudowne zespoły polecane przez wszystkich" na takich forach to ściema sami ci patałachy piszą te posty jakoś nie widać żeby ktoś pisał o naprawde dobrych zespołach czyżby ich nie było??? zapewniam wszystkich niezorientowanych - są :) i z pewnością paradise czy pretekst sie do nich nie zalicza, ci to akurat porównując do terminologi piłkarskiej to 3 liga. nikogo nie zamierzam reklamować zresztą ci najlepsi reklamy nie potrzebują

ps ciekawe jak to wczoraj skasowałeś członku zespołu paradiso :)

już teraz bie mam żadnych wątpliwości że to kryptoreklama i na dodatek łajna, ja się nie kryję pod płaszczykiem odpowiadającego ponieważ mogłem napisać że grali u mnie i było to porażką ale szczerze opisuję rzeczywistość tego naciąganego postu. śmieszny jesteś nawet nie potrafisz poprawnie zakamuflować swojej reklamy:) niby to pytasz że szukasz zespołu na wesele ale juz wiesz że chcesz na pewno wziąć paradiso
      • Gość: eklektyk Re: Zespół "Paradise" IP: 80.48.4.* 19.03.11, 07:55
        Piterku mój drogi ja nic skasować nie mogłem bo i po co. Jakbyś popatrzył na ip. tego całego młodego to może byś zajarzył że to nie ja wrzuciłem te zapytanie. Ja zapytałem jak ma się zespół z ciekawości bo.....gryzłem z nimi temat przez 5 lat i za moich czasów tego "dna" jak to określiłeś nie było i daj sobie spokój nie wyzywaj ludzi bo to nieładnie. Tylko zadaj sobie pytanie jak to jest że np. rewanż (jak przypuszczam ) ma pewnie zajęty cały rok.......to gdzie ty tą nędze widzisz nie rozumiem. Pozdrawiam.
    • Gość: dh Re: Zespół "Paradise" IP: *.089.c87.petrotel.pl 13.04.11, 17:04
      grali u mnie na weselu... prawie rok temu....
      dali radę wszyscy goście się bawili. Ok. ale bez rewelacji ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka