IP: *.009.c82.petrotel.pl 21.07.11, 10:18
Które solarium w Płocku polecacie? Byłam 2 x 5 min. w solarium na ul. Żwirki i Wigury i jeszcze nic mnie nie wzięło. Czy to normalne? Czy trzeba się czymś posmarować przed opalaniem?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: solarium IP: *.083.c64.petrotel.pl 23.07.11, 17:10
      Czy na prawdę nikt z was nie chodzi do solarium i nie może podpowiedzieć co zrobić żeby się ładnie opalić i w którym solarium?
      • Gość: plażowiczka Re: solarium IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 18:38
        a rozebrałaś się chociaż?
        ja, wystarczy że się rozbiorę na plaży i juz mam branie, muszą się tylko włąściwą stroną wystawiać
        • Gość: gość Re: solarium IP: *.class99.petrotel.pl 24.07.11, 22:04
          ale śmieszne!
      • werka86ka Re: solarium 03.08.11, 22:57
        A przygotowałaś skórę do opalania? Teraz szeroko reklamowane są suplementy diety ułatwiające opalanie. Poza tym warto zadbać o prawidłowe nawilżenie skóry całego ciała. A no i jeszcze możesz kupić w solarium jakiś preparat przyspieszający opalanie.
    • Gość: mooni31 Re: solarium IP: *.centertel.pl 25.07.11, 02:15
      Wysmaruj się smołą albo margaryną Delma i po temacie.
    • Gość: lenka Re: solarium IP: *.plock.mm.pl 04.08.11, 09:11
      2x5 min to nikogo nie wezmie, jak masz taki blady tylek to cie wezmie po 8 razach po 10 min i jedz beta karoten ciemna maso
      • werka86ka Re: solarium 12.09.11, 23:21
        Jak są dobre lampy to i 5 minut wystarczy, zeby się poparzyć...
        • doroti1983 Re: solarium 11.10.11, 23:34

No tak- od razu widać ambitne komentarze i rekomendacje. Gratuluję!

A tak na poważnie, to parzą zwykle stare lampy. One parzą zamiast opalać.

Zimą niektórzy polecają solarium na poprawienie nastroju- 5 minut tygodniowo. Warto wtedy zadbać o nawilżenie skóry. Nie polecam przyspieszaczy. Na dobrze nawilżone skórze opalenizna trzyma się dłużej. Najlepszym i najprostszym sposobem jest posmarowanie podrażnionej skóry Panthenolem w Sprayu, który może być też stosowany jak balsam po opalaniu, który dobrze nawilży przesuszoną skórę. Co praktyczne- nie zostawia tłustego filmu na skórze i nie brudzi ubrania jak niektóre środki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka