gregor384 09.08.11, 23:01 Czy ktoś zna może jakieś zespoły weselne z okolic Płocka? Interesują mnie muzycy a nie śpiewający do podkładów partacze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: forum Re: Zespół na wesele IP: *.opera-mini.net 09.08.11, 23:08 Kolego szanowny Forum Płock to forum dla najlepszych na poważne tematy, a nie na to kto będzie grał w pierdziszewie jakimś na wiejskiej potupajce weselu czy innych dożynkach :] Odpowiedz Link Zgłoś
lutyna Re: Zespół na wesele 10.08.11, 09:30 zespół Fantastic z Płocka telefon 723 588 509 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP tu chodzi o reklamę bo im nie idzie IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.11, 09:34 opieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zespół zgrany Re: tu chodzi o reklamę bo im nie idzie IP: *.opera-mini.net 10.08.11, 09:50 Jak coś to za dwa koła mogę wam w tej remizie zanucić np: hej dziewczyno a a spójrz na misia a a który myślał że byłaś dziewicą... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Zespół na wesele - mega glupota IP: *.016.c90.petrotel.pl 10.08.11, 10:42 trzeba nie miec mozgu by wyrzucac kase na wesele zamiast pojechac w pamietana do konca zycia podroz poslubna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karma Re: Zespół na wesele - mega glupota IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.11, 10:46 " mozg" masz ty i kazdemu wystarcza by cie nie czytać, popatrz trzmielu na swoje wpisy, zenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majteczkiwkropeczk Re: Zespół na wesele - mega glupota IP: *.opera-mini.net 10.08.11, 11:00 Proponuję jakieś kasety z disco polo i magnetofon marki grundig, to będzie tak trochę w stylu retro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: planowy umrzyk Re: Zespół na wesele - mega glupota IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.11, 11:43 ja szukam zespołu muzycznego na niekościelny pogrzeb - najlepiej grający jazz w stylu New Orleans (Hot jazz, Easy jazz, Dixieland) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 lekarz ci dał kilka dni życia ? nie dziwie się IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.11, 11:59 opoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: lekarz ci dał kilka dni życia ? nie dziwie si IP: *.119.c86.petrotel.pl 10.08.11, 12:06 miroslaw - spiew, radna- taniec, kolo- beben, wasiata- bas baryton , buc- bałałajka tanio i solidnie ! wiadomo gdzie dzwonic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik zespół na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.11, 16:44 zespół mały ale zgrany: 2 sukienkowych, 4 panny i organy + zapas butelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i now Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 17:04 Ciesze sie, że jest ktos kto bierze ślub niekościelny. Łatwiej bedzie potem z rozwodem. Tym bardziej sie cieszę, że bez zenady moge polecic trzy zespoły które napewno ciebie nie zawiodą" -The Bolden Band -The Original Dixie Jass band -Firehouse Five Plus Two Pozdrawiam i zycze wiele roboty w noc poślubną :) Tylko zony z druhną nie pomyl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seweryn Re: Zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 10:44 niedużo, ale zawsze cos: wesele.plock.pl/bf,dz,12.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zespół na wesele IP: *.plock.mm.pl 10.09.11, 11:37 Polecam zespół Anex z Gostynina, byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniśka Re: Zespół na wesele IP: *.class97.petrotel.pl 03.07.13, 12:58 Polecam ATUTmix. Świetnie bawią gości i grają. Grają na żywo. Widnieją na facebooku. Ich strona: www.atutmix.dbv.pl U mnie na weselu gości jak i my byli zachwyceni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiG Wodzirej + DJ zamiast orkiestry weselnej IP: *.plock.mm.pl 15.08.13, 21:15 Z czystym sumieniem mogę polecić Wodzireja Arka Borawskiego z Olsztyna wodzirejarek.pl Występuję w duecie z dee jayem i oprócz prowadzenia wesela, bawienia gości, animowania zabaw na parkiecie, wchodzi też między stoły i grając na akordeonie robi tzw. biesiadę. Odpowiedz Link Zgłoś