Dodaj do ulubionych

Dobry lekarz pogotowia

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.11.11, 22:20
Pozdrrawiam czarnego lekarza "Makumbę" z pogotowia Płockiego - jak chorujesz na nowotwór mózgu to ci wmówi, że jesteś pijany. Zajebiście oby tak dalej - daremne żale, próżny trud - szkoda tych 6 lat studiów i szkoda jeszcze, że w naszym kraju.

Antyrasista
Obserwuj wątek
    • Gość: bialy lekarz Re: Dobry lekarz pogotowia IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.11, 15:27
      nowotwór mózgu pojawia się najczęsciej w stanie upojenia alkolowego lub w jego wyniku - lekarz pogotowia postawił sluszna diagnozę.
      Następnym razem, gdy bedziesz mieć nowotwór mózgu, nie wzywaj pogotowia ratunkowego, weź Alkaprim lub Aklazelzer i prześpij się, powinien się cofnąc i ustąpić juz na drugi dzien.
      • Gość: dr Re: Dobry lekarz pogotowia IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 13:13
        strzerz Panie ludzi przed takimi lekarzami jak wyżej - oj i to mocno
      • Gość: ona Re: Dobry lekarz pogotowia IP: *.plock.mm.pl 30.01.12, 20:50
        szkoda, ze twojej matce ciąża sie nie cofnela po tym jak robila kolejne lody, byloby jednego debila mniej.
    • Gość: ja Re: Dobry lekarz pogotowia IP: *.cdma.centertel.pl 30.01.12, 18:53
      > Pozdrrawiam czarnego lekarza "Makumbę" z pogotowia Płockiego - jak chorujesz na
      > nowotwór mózgu to ci wmówi, że jesteś pijany.

To w Płocku też już mamy lekarza "Makumbę"?
      Ja byłam z psem u warszawskiego "Makumby" - weta, ponoś specjalista najlepszy w Polsce, jak sam o sobie twierdzi. Diagnoza na oko w 3 sekundy - pies zdrowy. Normalnie jasnowidz jakiś. Za cholerę nie widział choroby. Po dokładnych badaniach w Płocku okazało się, że suka ma chorobę cushinga, która pozostawiona bez leczenia prowadzi do śmierci w potwornych męczarniach. Ale według "Makumby" mój pies był zdrowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka