Dodaj do ulubionych

ubezpieczenie samochodu OC - jaka firma?

IP: *.063.c84.petrotel.pl 17.02.12, 15:59
Kupiłem samochód, gdzie najlepiej wykupić ubezpieczenie OC? Pierwsza myśl - pzu, ale może polecacie kogoś innego?
Obserwuj wątek
    • Gość: changa Re: ubezpieczenie samochodu OC - jaka firma? IP: *.centertel.pl 27.02.12, 14:04
      Ja mam liberty. pomogł mi wybrać agent z multiagencji. ;oliczyl rozne opcje w roznych TU i w LD wyszlo mi najkorzystniej
      • marselka83 Re: ubezpieczenie samochodu OC - jaka firma? 04.03.13, 20:06
        my tez mamy Liberty od kilku lat i nie narzekamy. nie mam porównania z innymi ubezpieczycielami, ale też nie zamierzam zmieniać obecnego. liberty ma na stronie kalkulator, więc możesz sprawdzić sobie od razu składkę:www.libertydirect.pl/libertyapp/kalkulator-OC-AC.html#Obliczenie_skladki
    • piotr.1111 ubezpieczenie samochodu OC - jaka firma? Liberty 22.05.12, 21:38
      Liberty Direct - oferta specjalna dla nowych klientów

Instrukcja jak skorzystać z 3 rabatów na ubezpieczenia komunikacyjne w Liberty Direct.

promocje-oc.pl/
      Najtańszy kalkulator OC AC z dodatkowymi promocjami aż (3 zniżki na raz).
      · -5% za zakup online
      · -5% za płatność kartą
      · -100zł za zakup OC + AC, lub -50zł za zakup OC (Kod Promocyjny: 88615646 )

Jak kupić tańsze ubezpieczenie - poradnik "krok po kroku"

1. Skopiuj Kod Promocyjny: 88615646

2. Otwórz poniższy link, aby przejść do promocyjnego kalkulatora i wykorzystać wszystkie promocje:

www.libertydirect.pl/partnerzy/20110715c/?partner_portal_id=211&tduid=mgm
      3. Wybierz markę pojazdu i kliknij Oblicz składkę (naliczona zostanie zniżka) -5% za zakup online

4. W polu "Kod promocyjny" wklej: 88615646 (naliczona zostanie zniżka) od -50zł (OC) do 100zł (OC+AC)

5. Wybierz płatność kartą (naliczona zostanie zniżka) -5% za płatność kartą

Polecam sprawdzone ubezpieczenie
      zapraszam do skorzystania z rabatów
      AGENT UBEZPIECZENIOWY
      LIBERTY DIRECT
      Piotr Polański
      789-045-582

Dane zawarte w tym ogłoszeniu mają jedynie charakter podglądowy i nie stanowią oferty handlowej
      • Gość: ja Re: ubezpieczenie samochodu OC - jaka firma? Libe IP: *.plock.mm.pl 23.05.12, 13:24
        idź na Kobylińskiego niedaleko basenu. Tam bezpłatnie porównają ci ofery kilkunastu firm i wybierzesz tą, któa dla ciebie będzie najodpowiedniejsza.
        • Gość: Ania Re: ubezpieczenie samochodu OC - jaka firma? Libe IP: *.189.218.66.skyware.pl 08.02.13, 12:08
          jest kilka dobrych firm, no ale każdy ma inne wymagania
          warto skorzystać z pomocy na banki.finansefakty.pl/ubezpieczenieauta/ brałam tam ostatnio OC
    • Gość: ven Re: ubezpieczenie samochodu OC - jaka firma? IP: *.kalisz.mm.pl 28.02.13, 01:08
      no to może sprawdź jeszcze HDI. Mało się reklamują ale ceny mają niskie. Nie zaszkodzi sprawdzić.
    • espi0 Re: ubezpieczenie samochodu OC - jaka firma? 01.10.13, 13:03
      Widze też ze dyskutujecie na temat taniego ubezpieczenia wiec może jako Osoba pracująca w tej branży wypowiem się to tak:
      Każdy mówi żeby brać OC tam gdzie najtaniej. Owszem to prawda tylko mało kto zwraca uwagę że niektóre towarzystwa za szkodę zabierają 20% zniżki a inne tylko 10%.( oczywiście jeśli wcześniej miało się pełne zniżki gdy są niepełne wtedy nawet więcej nam odejmą ) warto zwrócić też uwagę na czy w pakiecie jest mini assistans, teraz większość typowo directów dodaje je w pakiecie do OC, a naprawdę warto dopłacić czasami 10-20zł i je mieć , przydaje się.
      Teraz najistotniejsze gdzie najtaniej? Wiadomo ciężko uogólnić bo to zależy od wieku, marki, szkodowości i itp . Ale jeśli mam już uogólniać to tak:
      Proama, MTU, Mbank- jeśli jesteś już bardzo doświadczonym kierowcą i posiadasz 60%zniżki
      YCD, Axa- najlepsze dla młodych ponieważ nie liczą zwyżki za wiek
      Link4- dają zniżki za doświadczenie nieudokumentowane ( czyli nie musisz posiadać historii ubezpieczenia),
      liberty, Axa, link4- jeśli współwłaścicielami jest młody niedoświadczony i starszy doświadczony( biorą pod uwagę kierowcę który ma największe zniżki)
      ogólnie jak by ktoś miał jakieś pytania lub chciał porównać towarzystwa zapraszam na obliczpolise.pl , można również skorzystać z czatu z agentem oblicz-polise.pl/czat/client.php?locale=pl
      pozdrawiam; 516-783-805,
      PS.posiadam dużą multiagencje dzięki czemu możemy przyznawać dodatkowe zniżki więc jestem w stanie zaproponować ceny korzystniejsze niż przez internet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka