Dodaj do ulubionych

dr piech_Terapia

IP: *.centertel.pl 25.05.12, 15:24
zdecydowanie nie polecam pani stomatolog PIECH, jest nie kompetenta, nie sympatyczna, pracuje za karę? To niech przyjmuje tylko prywatnie!
CZy w Polsce nie można się dostać do stomatologa nie prywatnie i być godziwie i uczciwie obsłużonym?
Obserwuj wątek
    • Gość: do 1234 Re: dr piech_Terapia IP: *.147.227.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.05.12, 14:36
      zdecydowanie odradzam ci posługiwać się na piśmie słowem NIE - zdecydowanie zalecam zajrzenie do podręcznika/słwonika ortografii polskiej w sprawie POPRAWNEGO PISANIA słowa NIE z przymiotnikami, rzeczownikami, przysłówkami, imiesłowami itd.
    • Gość: gość Re: dr piech_Terapia IP: *.plock.mm.pl 10.06.12, 00:42
      A co Ci nie podpasowało u dr Piech? Jestem jej pacjentką razem z całą rodziną od ponad siedmiu lat. Tylko i wyłącznie na nfz. Miałam poważne problemy z zębami i jedynie ta pani dr zrobiła z tym porządek. Jest dokładna, nic się nie dzieje z plombami jej dzieła. Może trafiłeś na zły dzień? ;) Wiem, że to żadne usprawiedliwienie, dr czasem ma dziwny humor, ale znam bardzo wiele osób zadowolonych z jej leczenia. Ty jesteś pierwszym niezadowolonym.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka