Dodaj do ulubionych

CNH Rekrutacja

24.06.12, 00:08
Witam,

Czy ktoś już może uczestniczył w rozmowie kwalifikacyjnej do biura w CNH? Jak wygląda rozmowa,na co zwrócić uwagę,z czego się przygotować.Jakieś testy itp.? Będę wdzięczna za jakąkolwiek informację. Dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: konkurencja Re: CNH Rekrutacja IP: *.31.77.172.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.06.12, 12:51
      wiem, ale nie powiem!!!!!
      też tam startuję - podpowiadanie konkurencji byłoby idiotyczne, przecież to strzelanie sobie w stopę i działanie na swoją niekorzyść, nie oczekuj tego ode mnie, może od kogoś z ilorazem IQ niższym niz twój, czyli i tak skazanych na przegraną.
      mam dobrą radę: wycofaj swoja aplikację, unikniesz niepotrzebnego stresu i nieprzyjemnego rozczarowania - po takiej prośbie jasno widać, że się nie nadajesz do roboty w biurze i nie masz szans na robotę w ŻADNEJ ZACHODNIEJ KORPORACJI, w krajowej zresztą też nie, niestety. Taka jest gorzka prawda.
      • Gość: Ben Re: CNH Rekrutacja IP: *.055.c89.petrotel.pl 24.06.12, 13:38
        Marna prowokacja cieniasie\cieniasko.Po twoim komentarzu można wywnioskować że idąc na rozmowę kwalifikacyjną zabierzesz ze sobą 2 tuby wazeliny i litr oleju aby dac się pakować od tylca lub ewntualnie mieć lżej wsadzać palec w du...innym.Życzę miłej pracy jako wazeliniacz posuwacz.
        • Gość: konkurenacja Re: CNH Rekrutacja IP: *.204.88.201.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.06.12, 20:51
          Ta prowokacja jednak zadziałała - odpowiedź na nią po raz kolejny pokazała poziom aplikantów i potwierdziła moją wcześniejszą ocenę konkurencji: brakuje rzeczowych argumentów, więc pozostają epitety i obelgi, cóż za ubogi arsenał i przerażająca bezradność.
          NB: testy i pytania na rozmowie kwalifikacyjnej służą weryfikacji informacji podanych przez aplikującego oraz własnie ustaleniu poziomu jego IQ, cech charakteru, "inteligencji emocjonalnej" oraz innych kwalifiacaji i "parametrów" niezbędnych do wykonywania określonej pracy.
          Odnośnie zaś wazeliny i oleju trzeba wiedzieć, że osiągnięcie każdego celu wymaga zastosowania odpowiednich środków, mówi się nawet że cel uświęca środki a jak się dobrze smaruje to się dobrze jedzie i nie skrzypi.
          • Gość: Ben Re: CNH Rekrutacja IP: *.075.c78.petrotel.pl 25.06.12, 08:39
            Ta prowokacja jak ci się wydaje nie zadziałała.Nie będę podbudowywał twojego niskiego systemu wartości.Odpowiedź na tę prowokację ma ci uświadomić poziom twojego IQ którym tak się szczycisz i dzięki któremu to ty obrażasz innych.Ta odpowiedź ma ci uświadomić to że czujesz się zagrożony/zagrożna i trzesiesz majtkami.Twoje gadanie w stylu "wiem ale nie powiem" przywodzi na myśl dzieciaka z podstawówki bitego przez równieśników który nie miał pomocy i dlatego teraz odreagowuje swoje nabyte a wręcz marne umiejętności sądząc że są jego atutami.Ale tak naprawdę to ciebie pożera stres i czujesz to.W głebi myśli i za pomocą klawiatury bronisz się nieszczęsnie przed kolejnym niepowodzeniem jakim jest wyśmianie twojego komentarza.A odnośnie oliwienia dobrej jazdy i nie skrzypienia po twojej dzisejesze wypowiedzi stwierdziłem że jednak nie weźmiesz 2 tub wazeliny i litra oleju.Dla ciebie trzeba zamówić specjalny automat który będzie ci wykonywał lewatywę ze smaru do łożysk.A wiedz że w pracy tacy mają powodzenie.Zresztą ty tego nie zrozumiesz bo pewnie mając wyskoi iloraz inteligencji znasz takie przysłowie "mów do słupa a słup jak dupa".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka