Dodaj do ulubionych

cyfrowy polsat czy n - co wybrać

IP: *.069.c95.petrotel.pl 02.08.12, 21:54
Witam,
Właśnie kończę współpracę z multimediami, koniec umowy a oni przedstawiają jakąś śmieszną ofertę. Zastanawiam się nad "n" lub cyfrowym polsatem. Może wypowie się jakiś użytkownik.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: cyfrowy polsat czy n - co wybrać IP: *.057.c65.petrotel.pl 03.10.12, 18:49
      Świetna decyzja, też nie dawno zakończyłem współpracę z Multimediami. Niestety nawet na tym polu nie obyło się bez niespodzianek. Okazało się że okres wypowiedzenia mojej umowy zwiększył się z miesiąca do 3 miesięcy, a jaśnie państwo poinformowali o tym ULOTKĄ PRMOCYJNĄ!!!! której oczywiście nie czytałem, bo mnie to nie zainteresowało, a jak się okazało, w treści tej że promocji multimedia ukryła informację o zmianie regulaminu dot. okresu wypowiedzenia. Kpiny sobie robią z abonentów i nawet zakończyć współpracy z godnością nie potrafią.
      • Gość: :) multimedia IP: *.dynamic.mm.pl 04.10.12, 10:06
        Zróbcie tak jak ja. Wypowiadam umowę a gdy kończy się okres wypowiedzenia sami do mnie wydzwaniają i dają bardzo dobre oferty jak dla nowych abonentów. Też miałam się z nimi pożegnać ale jak zobaczyłam, że dla "nowych" mają bardzo dobre oferty to zaryzykowałam i jestem zadowolona. Teraz za 2MB płacę niecałe 25zł i nie martwię się, że mam jakiś limit i czy mogę coś obejrzeć czy nie bo limit mi się skończy. Mam od nich sam internet
        • Gość: ubawiony Re: multimedia IP: *.219.c84.petrotel.pl 04.10.12, 16:50
          Prawda. Dzięki tej metodzie mam pełny pakiet kablówki analogowej za 20 zł a nie za 50 parę.
        • Gość: gość Re: multimedia IP: *.class99.petrotel.pl 04.10.12, 19:34
          25 zł za 2 MB? Mam 3 razy tyle (6 MB) i płacę 35 zł. Nadal uważasz że to tanio?
          W MM za analog + cyfre = 50 zł. W ramach przedłużenia umowy zaoferowano mi ten sam pakiet za 75 zł :) Bez komentarza.
          • Gość: - Re: multimedia IP: *.dynamic.mm.pl 06.10.12, 11:37
            a skąd masz internet?? i te 6mb to masz bez limitu czy jak przekroczysz te 6mb to płacisz za dodatkowy transfer??
            • Gość: Gość Re: multimedia IP: *.class99.petrotel.pl 07.10.12, 20:13
              Petrotel - zero limitów, zero dopłat
              • Gość: - Re: multimedia IP: *.dynamic.mm.pl 08.10.12, 08:59
                to ja wolę Multimedia. Jakbym teraz musiała płacić za przyłączenie mnie do sieci to by mnie wyniosło dużo drożej.
    • Gość: gość Re: cyfrowy polsat czy n - co wybrać IP: *.class99.petrotel.pl 04.10.12, 19:39
      Gość portalu: m@m napisał(a):

> Zastanawiam się nad "n" lub cyfrowym polsatem. Może wypowie
      > się jakiś użytkownik.

W kwestii n sie nie wypowiem. Polsat ok, bardzo dobra jakość, fajne menu, małe zgrabne dekodery (w przeciwieństwie do łolopy mm), ciekawe promocje. Jedyna uwaga: nie podpisuj umowy w Nowy Rynku koło TSS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka