Dodaj do ulubionych

Hotel Marsel wesele

09.10.13, 09:17
Witam. Poszukuję kogoś kto był lub robił swoje wesle w Hotelu Marsel w Woli Łąckiej. Jesteście zadowoleni? Jak z jedzeniem przede wszystkim? Dobre było? Nasłuchałam się głupot i mam wątpliwości..
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Hotel Marsel wesele IP: 93.154.182.* 07.12.13, 16:33
      czy ktoś organizował lub był gościem na weselu w hotelu marsel? potrzebuję Waszych opinii. Mimo pięknej sali pierwszy kontakt z menadżerem tragiczny....słyszałam, że oszukują na alkoholu.
      • Gość: wiera Re: Hotel Marsel wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 17:08
        Jeżeli uważasz, że to głupoty to skąd masz wątpliwości? A, że oszukują na alkoholu to dobrze. Będziesz nazajutrz zdrowszy, a w ogóle alkohol twój wróg. Zrób wesele bezalkoholowe. Promuj nowoczesne formy rozrywki. Zamiast alkoholu poproś o jakieś zioło.
      • Gość: Piórko Re: Hotel Marsel wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.14, 19:38
        W zeszłym roku (2013) organizowałam wesele w Hotelu Marsel. Nie mogę napisać ani jednego złego słowa na temat tego obiektu. Jedzenie jest bardzo dobre a ilości są nie do przejedzenia, klimat tam panujący jest miły zarówno jak i obsługa. Alkohol jest otwierany przy stolikach gości więc nie ma możliwości oszustwa, resztę alkoholu jaka została odebraliśmy na drugi dzień razem z jedzeniem. Manager - profesjonalny, znający się na rzeczy.

P.S. To była cudowna noc, jesteśmy w pełni usatysfakcjonowana. Polecam
        • Gość: Isia tancerka Re: Hotel Marsel wesele IP: 185.9.125.* 09.02.14, 22:16
          Marsel jest ok
          Ale zobacz Złotą Podkowę i Hotel Podkowa
          Wtedy będzie łatwiejszy wybór
          • Gość: Ja Re: Hotel Marsel wesele IP: *.centertel.pl 10.02.14, 16:24
            Widzialam Podkowy. Właściciele niemili, jakby łaskę robili. I obiekty też takie sobie. Z Marselem się nie równają..
            • Gość: Piórko Re: Hotel Marsel wesele IP: *.plock.mm.pl 10.02.14, 19:39
              ja tak samo nasłuchałam się że jedzenie niedobre ale na rozmowie z managerem poczęstowano nas jednym z dań z oferty weselnej, wtedy zrozumiałam że to tylko głupie gadanie ludzi. Po degustacji od razu zdecydowałam sie na Marsel
              • Gość: Stanowczy Re: Hotel Marsel wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 10:27
                Ile ludzi tyle opinii, moim zdaniem dziś mamy wszystkie piękne sale. Wszystko zalezy od klienta czego oczekuje i za jakie pieniądze chce zorganizować wesele.
                • Gość: Marek Re: Hotel Marsel wesele IP: *.plock.mm.pl 02.07.14, 11:31
                  Hotel ok, obsługa także, sala duża choć trochę za ciemna ale to rzecz gustu, jednak kuchnia słaba, ja wróciłem po weselu z bólem brzucha i nudnościami, ten przypadek odnotowałem u kilku innych gości bawiących się na weselu (alkoholu piłem mało), dlatego nie polecam. Poza tym dania podawane nieregularnie, raz za dużo później nic nie ma i jesteś głodny albo jesz zimne:/
    • Gość: Gość ;) Re: Hotel Marsel wesele IP: *.class103.petrotel.pl 08.07.14, 14:32
      Witam, ja dopiero co byłam tam na weselu mojego brata. Jedzenie pyszne i bardzo dużo, napoje bez ograniczeń, kelnerzy uprzejmi, menadżer również bardzo rzeczowy. Sala piękna, pokoje hotelowe również bardzo przyjemne, codzienna wymiana ręczników, dostawianie wody itd. Na alkoholu raczej nas nie oszukali, poprawinowy grill też polecam. Jedynie co, to barman "dostarczony" przez salę mógłby być bardziej uprzejmy dla gości, ale drinki robił dobre. Wesele na wysokim poziomie, zdecydowanie polecam :)
    • Gość: Malwina Re: Hotel Marsel wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.14, 08:44
      Miałam w Marselu wesele w tym roku (2014r.). Miejsce jest bardzo eleganckie. Jedzenie bardzo smaczne i pięknie podane. Obsługa fantastyczna. Menedżer wspaniały człowiek, z którym można się dogadać bez problemu. Osobom, które planują tam swoje wesele radziłabym słuchać rad Pana Menadżera w sprawach organizacyjnych. Miejsce jak i osoby tam pracujące przyczyniły się do tego, że był to dla mnie i mojego męża cudowny dzień dlatego bardzo polecam ten hotel.
      • Gość: katiatia Re: Hotel Marsel wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.14, 13:02
        Widziałam w tamtym roku bardzo ładne sale weselne w Hotelu Rest w Morach jak byłam na weselu u koleżanki, zdjęcia są do obejrzenia tutaj www.wesele-hotelrest.pl
        Piękny wystrój, piękna sala i świetna obsługa.
    • kubaseh Re: Hotel Marsel wesele 20.09.15, 11:37
      Hotel Marsel Wesele 2015 wrzesien oszukani upadlosc brak wyplaty wplaconego zadatku pilnie prosimy o kontakt oszukanych.
      • Gość: poszkodowany80 Re: Hotel Marsel wesele IP: *.dynamic.mm.pl 22.09.15, 18:06
        My również nie możemy odzyskać zadatku 4000 zł z Hotelu Marsel. Imprezę odwołali bez podania przyczyny. Prosimy o kontakt na adres mailowy poszkodowany80@wp.pl
    • kubaseh Re: Hotel Marsel wesele 28.09.15, 23:43
      Jeszcze raz poszukujemy poszkodowanych ludzi ktorzy wplacili zadatek wysokisci 4 tysiace zl przez hotel Marsel upadlosc brak wyplaconego zadatku mimo obietnic wlasciciela powod pozew zbiorowy mysle ze poszkodowanych jest sporo .Prosimy o kontakt:kubaseh@gmail.com
    • kubaseh Re: Hotel Marsel wesele 04.11.15, 23:24
      Witam jeszcze raz apelujemy do ludzi ktorzy zostali OSZUKANI przez bylego wlasciciela hotelu Marsel.Brak wyplaconego zadatku po upadlosci hotelu.Prosimy o kontakt mailowy na adres :kubaseh@gmail.com Chodzi o.pozew zbiorowy w grupie SILA...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka