Dodaj do ulubionych

śłub & wesele - opinie o usługodawcach

IP: *.tktelekom.pl 03.08.15, 11:11
witam,
planuję w przyszłym roku wesele.
Bardzo proszę o OPINIE (te złe, jak i dobre), co do usługodawców (fotograf, zespół, ew. też makijaż & fryzury) na tę okazję w okolicach Płocka. Jeśli ma ktoś jakieś doświadczenia, bardzo będę wdzięczna za podzielenie się własnym zdaniem (gorąco proszę o uzasadnianie)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: śłub & wesele - opinie o usługodawcach IP: *.plock.mm.pl 05.08.15, 01:36
      fotografa polecam Jakuba Szczepańskiego, słucha sugestii, sam ma fajne pomysły, na jego fotkach wygląda się naturalnie, robi piękne ujęcia, ma stronę www i na FB, fryzurę polecam w salonie Alexandria, ul. Królewiecka 25, parter, mega trwała, gdybym nie chciała umyć włosów na drugi dzień to pewnie ze 2 dni jeszcze by wytrzymała :-) a przy tym nie miałam kasku ;-) do makijażu nie polecam salonu Venus, bardzo się zawiodłam, mimo sugestii, że chce by makijażem powiększyć mi dość małe oczy, to miałam na dolnej powiece, całej, zrobioną kreskę czarną kredką... nawet fotograf powiedział, że źle mi umalowała oczy. zespołu nie mogę polecić bo my mieliśmy eleganckie przyjęcie bez zespołu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka