Dodaj do ulubionych

goraczka nie chce spasc

IP: *.prio141.trustnet.pl 30.01.07, 16:03
chorowalam w listopadzie wzielam siatke lekow , choroba przeszla ale goraczka ciagle jest ( raz 37,3 raz 37,5 ) madry lekarz powiedzial mi ze to takie powiklania pochorobowe, mysleze nie warto mu wierzyc ... ale co robic?
Obserwuj wątek
    • Gość: a= Re: goraczka nie chce spasc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:09
      idź do innego lekarza, zrób badania, gorączka nie pojawia się bez powodu.
      Życzę zdrowia.
    • Gość: joasia Re: goraczka nie chce spasc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:27
      a co ci dolegalo
    • Gość: ala Re: goraczka nie chce spasc IP: *.prio141.trustnet.pl 30.01.07, 16:34
      jakies wirusowe zapalenie gardla badania zrobilam i wszystko ok
      • Gość: joasia Re: goraczka nie chce spasc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:52
        a robilas wymaz z gardla takie badanie
        • Gość: ... Re: goraczka nie chce spasc IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.01.07, 18:52
          U mojego sasiada tez zaczelo sie od gardla, pozniej niekonczaca sie goraczka i
          nieststy juz nie zyje ..... slyszalam juz o kilku takich przypadkach - lepiej
          idz do innego lekarza a jak ten nie pomoze to do nastepnego ...
          • Gość: zzz Re: goraczka nie chce spasc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:12
            zrob sobie ob to sprawdzisz czy nie masz stanu zapalnego - ropnego
            • Gość: malwing Re: goraczka nie chce spasc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:16
              a nie jesteś w ciąży - tak tylko zapytałam
              zrób badania również na grużlicę - tutaj temp. długimi miesiącami utrzymuje sie
              na poziomie 37,5 - specjalistą w tych sprawach jest szpital na Barbary
              • Gość: aga Re: goraczka nie chce spasc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:35
                od ponad roku szpital na zawodziu sie tym specjalizuje bo oddział przenieśli z
                barbary właśnie tam...
                • Gość: malwing Re: goraczka nie chce spasc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:44
                  w widzisz - nie wiedziałam - moja mama miała właśnie grużlicę i takie
                  objawy... - zaraziła się nia własnie w szpitalu - leczenie trwało pół roku ...
    • Gość: ala Re: goraczka nie chce spasc IP: *.prio141.trustnet.pl 30.01.07, 22:44
      to mnie teraz nastraszyliscie badania na gruzlice nie robilam bo ob i wymaz z gardla nic nie wykazaly
      • Gość: malwing Re: goraczka nie chce spasc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:52
        badanie na grużlicę nie jest straszne - robi się z plwociny (plujesz i już po
        wszystkim) - ale zdecydowanie lepiej chorować na coś, niż być "zdrowym" a czuć
        się chorym
        • Gość: maverick Re: goraczka nie chce spasc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 20:47
          No i jeszcze próbę tuberkulinową na tę gruźlicę. Idź i zrób takie badania.
          Dobrze Ci tu radzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka