Dodaj do ulubionych

PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI

08.10.04, 19:14
Witam
Proszę o podanie wszystkich wiadomości na temat: warunków,opieki,pobytu,co
trzeba mieć,co oferuje szpital,o porodach rodzinnych,o szkole rodzenia no i
bardzo ważne POŁOŻNĄ GODNĄ POLECENIA.

Dzięki
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • vioziel1 Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI 14.11.04, 15:19
      Ja nie polecam starego szpitala, jak coś im nie wyjdzie to przewożą na Winiary.
      Rodziłam na Winiarach i polecam, a swego czasu leżałam na Starym i zwiałam im.
      Najmądrzejsza decyzja w moim życiu!!!
      • Gość: Krysek Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: 148.81.8.* 25.11.04, 15:33
        Z tego co wiem na winiarach jest wielka lipa, o wiele lepiej jest to zrobic na
        kosciuszki
    • vioziel1 Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI 14.11.04, 15:21
      jeśli zdecydujesz się na Winiary to polecam Małgorzatę Stefańską, mojego porodu
      nie odbierałą :(, ale była przy porodzie mojej siostry.
    • Gość: P. Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.norcomisp.pl / 80.50.13.* 17.11.04, 11:08
      rutkam napisała:

> Witam
      > Proszę o podanie wszystkich wiadomości na temat: warunków,opieki,pobytu,co
      > trzeba mieć,co oferuje szpital,o porodach rodzinnych,o szkole rodzenia no i
      > bardzo ważne POŁOŻNĄ GODNĄ POLECENIA.

Winiar nie znam. Na starym najlepszą położną jest Justyna Kaszanek. Wygląda
      młodziutko jak dziecko, ale pracuje w zawodzie prawie 20 lat i jest cudowna.
      Uratowała moje dziecko i dziecko mojej kolezanki.
      P.
    • Gość: asi Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.dls.pl / 217.98.80.* 06.04.05, 21:40
      Ja rodziłam na "starymY szpitalu.Jest OK.Miałam pania położną o ile sie nie
      mylę Jola Kowalska super babka.Bezinteresowna i opieka też w porządku
      • Gość: je Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.class146.petrotel.pl 11.04.05, 19:05
        jeeeeee
    • Gość: tylko Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 07:39
      tylko Kościuszki!!! rodziłam w obydwu, mam porównanie :-)
      • Gość: maria Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.c151.petrotel.pl 18.11.05, 11:54
        A jak sie nazywa oddziałowa na położnictwie?Może z nią warto rodzić?
    • Gość: iza Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:01
      Kolezanka rodzila tydz temu. Wszystko jest ok poza faktem ze miala mieć cesarke
      i byla na to przygotowywana od poczatku ciąży.ńiestety w chwili rodzenia lekarz
      zmienił zdanie. Nie wiedziała co robić bo ma poważną wade wzroku. Skończyło się
      dobrze ale śie zestresowała. Poza tym serdecznie polecam lepsze warunki
      sanitarne większe zainteresowanie pacjentem.
    • Gość: aga Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 12:18
      Rok temu rodziłam na Kościuszki, opieka na porodówce jest super, połóżne
      również, szczególnie Budnicka. Natomiast na położnictwie raczej trzeba liczyć
      na siebie, ale z tego co wiem na Winiarach jest dużo gorzej i na porodówce i na
      położnictwie. Polecam "stary szpitał".
    • kinga341 Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI 21.11.05, 14:54
      aniele mądry wybór tylko na Kościuszki bo na winiarach rodzisz sama jeżeli nie
      zapłacisz, lekarz ma cię gdzieś i śpi sobie pijany.
      dwa razy rodziłam na Kościuszki i opieka była naprawdę profesjonalna, lekarze
      opiekuńczy , czysto miło i bez stresu. było to już jakiś czas temu, ale kochzna
      trzymaj się cieplutko i nie martw się będzie ok. mam nadzieję że uzyskasz
      interesujące cię informacje.
    • Gość: ewucha78 Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:02
      Rodziłam na Kościuszki we wrześniu br. Jestem bardzo zadowolona. Opieka i
      atmosfera w trakcie i po porodzie OK. Położna która ze mną była to Pani Małgosia
      Sadkowska: bardzo miła, sympatyczna i kompetentna osoba. Polecam z całego serca!
      • Gość: beata Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.c151.petrotel.pl 13.12.05, 13:59
        A czy lekarz prowadzący ciążę interesuje się swoimi pacjentkami? (oczywiście
        chodzi mi o pacjentki, które chodziły prywatnie)
        • Gość: Aneta Re: Poród IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.06, 12:37
          Lepiej opłacić lekarza.Połozna nic nie może bez zgody dr-a.
          • Gość: Mika Re: Poród IP: *.c155.petrotel.pl 12.09.06, 08:29
            Zdecydowanie Kościuszki!!!
    • Gość: Beatka Kościuszki a winiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:08
      Zdecydowanie kościuszki ale pamiętaj musisz dać w łapę lekarzowi!
      O położna się nie martw bo lekarz się z nią dogada i będzie cacy.
      Możesz też sobie zażyczyć bezpłatne znieczulenie do porodu , koszt chyba 400zł.
      Jak zapłacisz to lekarz będzie przytomny bo dostał wreszcie kasę i masz duże
      szanse ze nie będzie pijany i że wystoi do końca twego porodu a jak nie dotrwa
      to dostanie potem upomnienie od dyrektora i będzie ci musiał zwrazać 50%
      zawartości koperty.
      No chyba że chcesz mieć zrobione cięcie na życzenie/ czyli poród patologiczny
      to zapraszamy na winiary tam już chyba każdy bierze z tego co słyszałam od
      koleżanek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka