rutkam 08.10.04, 19:14 Witam Proszę o podanie wszystkich wiadomości na temat: warunków,opieki,pobytu,co trzeba mieć,co oferuje szpital,o porodach rodzinnych,o szkole rodzenia no i bardzo ważne POŁOŻNĄ GODNĄ POLECENIA. Dzięki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vioziel1 Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI 14.11.04, 15:19 Ja nie polecam starego szpitala, jak coś im nie wyjdzie to przewożą na Winiary. Rodziłam na Winiarach i polecam, a swego czasu leżałam na Starym i zwiałam im. Najmądrzejsza decyzja w moim życiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysek Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: 148.81.8.* 25.11.04, 15:33 Z tego co wiem na winiarach jest wielka lipa, o wiele lepiej jest to zrobic na kosciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
vioziel1 Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI 14.11.04, 15:21 jeśli zdecydujesz się na Winiary to polecam Małgorzatę Stefańską, mojego porodu nie odbierałą :(, ale była przy porodzie mojej siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.norcomisp.pl / 80.50.13.* 17.11.04, 11:08 rutkam napisała: > Witam > Proszę o podanie wszystkich wiadomości na temat: warunków,opieki,pobytu,co > trzeba mieć,co oferuje szpital,o porodach rodzinnych,o szkole rodzenia no i > bardzo ważne POŁOŻNĄ GODNĄ POLECENIA. Winiar nie znam. Na starym najlepszą położną jest Justyna Kaszanek. Wygląda młodziutko jak dziecko, ale pracuje w zawodzie prawie 20 lat i jest cudowna. Uratowała moje dziecko i dziecko mojej kolezanki. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.dls.pl / 217.98.80.* 06.04.05, 21:40 Ja rodziłam na "starymY szpitalu.Jest OK.Miałam pania położną o ile sie nie mylę Jola Kowalska super babka.Bezinteresowna i opieka też w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.class146.petrotel.pl 11.04.05, 19:05 jeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 07:39 tylko Kościuszki!!! rodziłam w obydwu, mam porównanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.c151.petrotel.pl 18.11.05, 11:54 A jak sie nazywa oddziałowa na położnictwie?Może z nią warto rodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:01 Kolezanka rodzila tydz temu. Wszystko jest ok poza faktem ze miala mieć cesarke i byla na to przygotowywana od poczatku ciąży.ńiestety w chwili rodzenia lekarz zmienił zdanie. Nie wiedziała co robić bo ma poważną wade wzroku. Skończyło się dobrze ale śie zestresowała. Poza tym serdecznie polecam lepsze warunki sanitarne większe zainteresowanie pacjentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 12:18 Rok temu rodziłam na Kościuszki, opieka na porodówce jest super, połóżne również, szczególnie Budnicka. Natomiast na położnictwie raczej trzeba liczyć na siebie, ale z tego co wiem na Winiarach jest dużo gorzej i na porodówce i na położnictwie. Polecam "stary szpitał". Odpowiedz Link Zgłoś
kinga341 Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI 21.11.05, 14:54 aniele mądry wybór tylko na Kościuszki bo na winiarach rodzisz sama jeżeli nie zapłacisz, lekarz ma cię gdzieś i śpi sobie pijany. dwa razy rodziłam na Kościuszki i opieka była naprawdę profesjonalna, lekarze opiekuńczy , czysto miło i bez stresu. było to już jakiś czas temu, ale kochzna trzymaj się cieplutko i nie martw się będzie ok. mam nadzieję że uzyskasz interesujące cię informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewucha78 Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:02 Rodziłam na Kościuszki we wrześniu br. Jestem bardzo zadowolona. Opieka i atmosfera w trakcie i po porodzie OK. Położna która ze mną była to Pani Małgosia Sadkowska: bardzo miła, sympatyczna i kompetentna osoba. Polecam z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: PORÓD W SZPITALU NA KOŚCIUSZKI IP: *.c151.petrotel.pl 13.12.05, 13:59 A czy lekarz prowadzący ciążę interesuje się swoimi pacjentkami? (oczywiście chodzi mi o pacjentki, które chodziły prywatnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Poród IP: *.c157.petrotel.pl 30.08.06, 12:37 Lepiej opłacić lekarza.Połozna nic nie może bez zgody dr-a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Poród IP: *.c155.petrotel.pl 12.09.06, 08:29 Zdecydowanie Kościuszki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Kościuszki a winiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:08 Zdecydowanie kościuszki ale pamiętaj musisz dać w łapę lekarzowi! O położna się nie martw bo lekarz się z nią dogada i będzie cacy. Możesz też sobie zażyczyć bezpłatne znieczulenie do porodu , koszt chyba 400zł. Jak zapłacisz to lekarz będzie przytomny bo dostał wreszcie kasę i masz duże szanse ze nie będzie pijany i że wystoi do końca twego porodu a jak nie dotrwa to dostanie potem upomnienie od dyrektora i będzie ci musiał zwrazać 50% zawartości koperty. No chyba że chcesz mieć zrobione cięcie na życzenie/ czyli poród patologiczny to zapraszamy na winiary tam już chyba każdy bierze z tego co słyszałam od koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś