Dodaj do ulubionych

Dobrego masażysty/tki...

IP: *.zep.com.pl 18.01.06, 10:46
Szukam. Proszę poradźcie i podajcie jakiś kontakt na wykfalifikowanego
masażystę/tkę, potrzebuję kilku masaży co jest spowodowane bólami kręgosłupa
(rwa kulszowa albo wypadnięcie dysku), ledwo chodzę...
Dziękuję za wszelkie konkretne podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • krzysiek_33 Re: Dobrego masażysty/tki... 18.01.06, 12:56
      To, to!!

przyłączam się do prośby! Polećcie kogoś...
    • Gość: wera Re: Dobrego masażysty/tki... IP: *.range86-144.btcentralplus.com 06.02.06, 20:20
      Polecam Leszka Rogańskiego przychodnia w Płocku na ul. Tysiąclecia (naprawdę
      dobry)
      • Gość: tv Re: Dobrego masażysty/tki... IP: *.plock.mm.pl 07.02.06, 08:08
        zgłoś się do Polsatu.
    • Gość: Grand Re: Dobrego masażysty/tki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:34
      Pan Brzeziński przyjmuję w Nowatorze na Dworcowej.
    • radeqrdemenes Re: Dobrego masażysty/tki... 07.02.06, 13:42
      napisz na moje konto numer swojego telefonu,
      dam ci namiary na dobreych masażystów.
      Radeqrdemenes@gazeta.pl
      • Gość: stokrotka Re: Dobrego masażysty/tki... IP: *.plock.mm.pl 07.02.06, 21:57
        Boze tylkonie do nowatora. Jak chcesz zostac kaleka to idź sie pomasuj do tego
        oszusta.Zdziera kase i na dodatek nic nie potrafi a udaje takiego specjaliste.
        Jedynym dobrym specjalistą, masazysta w Płocku jest pan Piotr, pracuje na
        winiarach, jest rechabilitantem, sprawdzilam, polecam i biore pełna
        odpowiedzialnośc. Przynajmniej gość skończył szkołe i odróznia miesnie. POLECAM
    • Gość: Henryk Re: Dobrego masażysty/tki... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.06, 22:42
      Kiedyś byłem na tysiąclecia z bólem kręgosłupa. Młody chłopak mnie masował, ale
      pożądnie,nazywał się chyba Rogalski czy Rogański. Chodze tam na zabiegi 2 razy
      w roku, można tam zadzwonić na 24 2633639 i zapytać. Prywatnie też chyba robi.
      • Gość: polecam Re: Dobrego masażysty/tki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:53
        po najlepszej szkole w polsce, z własnym łóżeczkiem przyjeżdżał do mnie pan
        wojciech filarski. polecam!!!!!!!
    • olaf860 fizjoterapeuta 21.12.13, 14:04
      Zna ktoś dobrego fizjoterapeutę który używa metody Fascial Distortion Model (FDM)czyli terapia manualna( techniki powięziowe) i ma na to papier w Płocku?
    • Gość: Zbigniew Re: Dobrego masażysty/tki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 07:20
      Bardzo polecam pania magister.tel515091131.Duzo mi pomogla i przy niej nie mozna sie nudzic.
    • Gość: ale Re: Dobrego masażysty/tki... IP: *.086.c70.petrotel.pl 04.01.14, 12:36
      ale
    • kwiatuszek8989 Re: Dobrego masażysty/tki... 18.06.19, 17:33
      Polecam fizjoterapeutę Pana Kamila Druzd. Posiada wieloletnie doświadczenie, pomógł już setkom osób w odzyskaniu pełnej sprawności. Korzysta z różnych metod leczenia, do każdego podchodzi indywidualnie. Warto odwiedzić jego stronę kamildruzd.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka