Dodaj do ulubionych

FIGARO- na małe przyjęcie weselne.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 09:41
No właśnie kto poleci? Czy to odpowiedni lokal? Jakie jedzenie, czy miła
obsługa itp. Ile chcą od osoby. Przyjęcie ma myć krótkie powiedzmy od 18.00
do 24.00. Myślimy też o restauracji "Piast" na Kobylińskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: FIGARO- na małe przyjęcie weselne. IP: *.c151.petrotel.pl 23.01.06, 07:20
      Również szukam czegoś podobnego na małe przyjęcie, tylko nie wiem czy do 24. W
      sumie różnica w cenie niewielka (ok. 30 zł), a moze trochę głupio gosci
      wyprosić o 24. Ja myslałam jeszcze o Rybakach, mają salkę na 20-30 osób.
      • Gość: Magda Re: FIGARO- na małe przyjęcie weselne. IP: 69.177.149.* 23.01.06, 14:48
        Ja mialam wesele w Piascie. Bardzo polecam to miejsce, jedzenie pyszne, obsluga
        rewelacja. Naprawde warto
        • ziabuchna Re: FIGARO- na małe przyjęcie weselne. 23.01.06, 20:49
          ja rownież "weseliłam" się w piaście. Jestem bardzo zadowolona, goście też byli-
          chwalę za całokształt. Mnie ten lokal polecili inni- ci, którzy organizowali w
          nim imprezy rodzinne i ci, co się w nim bawili jako goście
          • Gość: mjm Re: FIGARO- na małe przyjęcie weselne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:17
            A ile płaciłaś w Piaście za osobę? Jaka obsługa, dużo było jedzienia i czy
            smaczne ?
            • Gość: Magda Re: FIGARO- na małe przyjęcie weselne. IP: 69.177.149.* 24.01.06, 14:44
              Jedzenia bylo bardzo duzo, masz do wyboru wiele zestawow. Zrobia to, o co
              poprosisz.My placilismy we wrzesniu 120 zl od osoby, ale alkohol, ciasta,
              napoje i owoce musisz kupic sama. Obsluga swietna, polecam zmiane z kelnerka
              Renata. Pozdrawiam i powodzenia
              • Gość: Kaśka Re: FIGARO- na małe przyjęcie weselne. IP: *.c151.petrotel.pl 26.01.06, 07:26
                A co powiecie o domu Martus, w Borowiczkach.Interesuje mnie czy miał ktos
                przyjecie weselne na małej 30-osobowej sali, bo taka mają.
    • enaka Re: FIGARO- na małe przyjęcie weselne. 26.01.06, 10:58
      Jesli chcesz wiedziec, czy maja dobre jedzenie, wybierz sie tam na kolacje - mi
      smakowalo.
      Koszt wesela (cala noc, moze krotsze bedzie tansze) to 130zl od osoby, w tym
      ciasta i owoce + 150 zl "korkowego".
    • Gość: Jan Re: FIGARO- na małe przyjęcie weselne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:16
      Za małe spotkanie 7 osób (obiad) zapłaciłem 250 zł. Obsługa wględnie dobra.
      Jedzenie zależy jak im się uda ogólnie tak na 4+

sms.free.plock.pl
    • Gość: eSTe FIGARO IP: 193.59.95.* 09.02.06, 11:37
      mają tam bardzo miła obsługę i bardzo smaczne jedzenie, polecam!

moja siostra miała tam przyjecie weselne...
      Elegancko i naprawdę pysznie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka