Dodaj do ulubionych

Camille Albane

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:34
Czy nie sądzicie, że ceny usług w tym salonie są nieco wygórowane? Zresztą,
najlepszym dowodem jest brak kolejek. W zasadzie można się umawiać na
bieżąco.
Obserwuj wątek
    • Gość: KOras Re: Camille Albane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:39
      Drogo i bez rewelacji bylem 2 razy raz jeszcze na kobylinskiego drugi raz juz na
      jarze i stwierdzam z cala stanowczoscia ze zadnej rewelacji , polecam , TRENDY
      na krolewieckiej oraz Ona i ON na kobylinskiego pzdr
    • Gość: viki Re: Camille Albane IP: *.c154.petrotel.pl 06.06.06, 22:04
      Brak kolejek bo drogo, to fakt, ale nikt tak nie obcina włosów jak p. Dorota (
      na jarze). Warto zapłacić trochę więcej ale efekt zawsze wspaniały. Mówię wam.
      Pozdrawiam
      • Gość: Koras Re: Camille Albane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:41
        Taa moja dziewczyna poszla tam przed studniowka , jak babka z nia skonczyla to
        sie poplakala ( taka tragedie jej zrobila ) musiala robic wszystko od poczatku,
        nie polecam
    • Gość: beznadziejna Re: Camille Albane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:36
      Drogo i nieuczciwie. Umówiłam się , że będzie kosztować 120 zł. Potem w
      kantorku siedziała inna babka i chciała 150. Ceny biorą z sufitu, bo
      ostatecznie wzięła 120. Wyszłam niezadowolona z usługi poczynając od złego
      strzyżenia.
    • Gość: IKS Re: Camille Albane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:50
      Również tak uważm, choć jest to jeden z niewielu zakładów gdzie "zrobią mi
      dobrze"... fryzurę oczywiście.
    • Gość: Kinga Re: Camille Albane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:58
      Ostatnio ostro przegięli z cenami. Wiele moich znajomych mysli o tym aby się
      przenieść gdzie indziej. Nie tylko w Camille robia ładną fryzury (zresztą
      niektórym z pracownic jak się uda, nie oszukujmy się).
      • Gość: Patrycja Re: Camille Albane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:52
        No ,ceny faktycznie są wysokie .Umówmy się :za wysokie ,ale z fryzur zawsze
        jestem zadowolona ^___^ .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka