Dodaj do ulubionych

doktor Teresa Kowalczyk -Korba

IP: *.budinet.info 14.07.06, 18:22
Hej.
mam pytanie, co sądzicie o tej pani doktor, jak ją oceniacie?
Wczoraj byłam u niej i stwierdziła u mnie nadżerke i maleńkie torbiele?
Zaleciła mi przypalankę. Moge jej wierzyc, czy chce mnie tylko naciągnąć na
kase? Bardzo prosze o poważne odpowiedzi. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • magdziolek87 Re: doktor Teresa Kowalczyk -Korba 14.07.06, 19:50
      ja do niej chodze. U mnie też stwierdziła nadżerke. Też zleciła mi przypalanke.
      Zgodziłam się i tą przypalanke mi zrobiła. Jestem zadowolona i sądzę że jest to
      bardzo dobry ginekolog
      • Gość: Vikinia Re: doktor Teresa Kowalczyk -Korba IP: *.budinet.info 14.07.06, 19:57
        hej. DZięki za odp. mam pytanie; ile taka przypalanka kosztuje i gdzie i jak to
        sie odbywa? czy jest to zabieg bolesny, bomi p. doktor powiedziała, ze nie, ale
        jak naczytałam sie tego co pisza w necie, to zaczęłam się bac... no i te
        późniejsze komplikacje z ciążą.... już sama nie wiem... odpisz jesli możesz
        • Gość: Pati Re: doktor Teresa Kowalczyk -Korba IP: *.c154.petrotel.pl 15.07.06, 06:40
          Najlepiej idź do jeszcze 1 lekarza niech potwierdzi diagnozę!!!Może inny
          stwierdzi co innego.Ja miałam przypalankę (może niepotrzebnie, bo z tego co
          wiem to przed ciążą nie jest wskazana, ale z innym lekarzem sie nie
          konsultowałam, to było ok 7 lat temu), BOLI!!!
          • Gość: kika Re: doktor Teresa Kowalczyk -Korba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:40
            od przypalanek już sie odchodzi, bo są dość poważne komplikacje. Polecam
            krioterapię "przymrażanie azotem" bezpieczne i również malobolesne, a napewno
            bezpieczne!!! A ta Korba to nie potrafila u mojej siostry zobaczyć mięśniaka
            wielkosći główki dziecka.
    • Gość: Moli Re: doktor Teresa Kowalczyk -Korba IP: *.zep.com.pl 18.07.06, 07:23
      Tej Pani doktor bym tak bardzo nie ufała. U mnie tez stwierdziła nadżerkę i
      zaleciła przypalanke od razu. Niestety nie mogłam ze wzgledu na wyjazd w
      delegacje a kiedy udałam się po pół roku do innego lekarza żadnej nadżerki nie
      znalazł.
      Pani doktor ta też nie potrafiła wykryć obumarłej w 6 tygodniu ciąży i dopiero
      w trakcie pobytu w szpitalu na własne żądanie w 14 tygodniu !!! to wykryto.
      Radzę ostrożnie podchodzić do oppinii pani dokrotor.
      • Gość: Vikinia Re: doktor Teresa Kowalczyk -Korba IP: *.budinet.info 19.07.06, 20:30
        DZiewczyny dzieki serdeczne za wszystkie wasze opinie. Przedwczoraj odebrałam
        cytologię- mam I grupę, więc powiedziałam, ze chcę z ta przpalanką troche
        poczekac, i rzeczywiście pójde na innego lekarza, ale najpierw chyba zrobię
        sobie USG i będe miała wszystko jasne, co o tym sądzicie?
        • Gość: madzia Re: doktor Teresa Kowalczyk -Korba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:15
          Najlepiej idz do jeszcze 1-2 lekarzy i sprawdz czy to napewno to. Ja tez mialam
          pewien problem i gdybym sluchala sie jednej lekarki to nie wiem czy moglabym
          jeszcze kiedys zostac mama. Teraz przez to mam problemy i trace troche czasu i
          pieniedzy a do tego nerwowo jestem wykonczona. Teraz chodze do jednego lekarza
    • Gość: aga Re: doktor Teresa Kowalczyk -Korba IP: *.ump.pl / *.c149.petrotel.pl 01.08.06, 15:20
      nie polecam badań wykonanych przez Tą PANIĄ DOKTOR!
    • Gość: Vikinia Re: doktor Teresa Kowalczyk -Korba IP: *.budinet.info 27.10.06, 20:11
      hej,
      Długo sie nie wpisywałam, ale teraz jest najwyższa pora. Taj jak pisałam
      wcześniej - poszłam do innego lekarza (dr. Sabatowskiej) . Nie stwierdziła u
      mnie ŻADNEJ nadżerki ani torbieli!!!! ZADNEJ!!! I nie ma podobno nawet cienia
      sladu aby takowa była!! Pani dr. Sabatowska zrobiła mi dodatkowo USG, któte
      także wykluczyło istnienie jakiejkolwiek zmiany chorobowej. JESTEM ZUPEŁNIE
      ZDROWA! A Korba chciała mnie przypalac i wydrzec ode mnie pieniądze (aha, taka
      impreza u niej kosztuje 300 zł!!!). Także bardzo proszę i ostrzegam - uważajcie
      na tą pania, bo kiedys może się okazać, ze za własną naiwność zapłaci się zbyt
      wysoką cenę..., ale wtedy będzie już za późno!!
      Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie
    • pchelka_81 Re: doktor Teresa Kowalczyk -Korba 27.10.06, 21:11
      Na pewno chcę cię naciągnąć!

Dziewczyno puknij się w łeb zanim zaczniesz wypisywać takie bzdury.

Jeśli nie masz zaufania do tej pani doktur to idź do innej.
      • Gość: Vikinia Re: doktor Teresa Kowalczyk -Korba IP: *.budinet.info 28.10.06, 10:03
        Dzieki za uwagę,
        Rzeczywiście nie byłam przekonana co do słuszności do postawionej przez nią
        diagnozy i poszłam do innego ginekologa. Wiem, ze jest wszystko OK. I nie
        nazwałabym tego co pisze bzdurami, bo jak inaczej wytłumaczyć cały ten
        przypadek? Czy nadżerka i torbiel mogą się samoistnie wyleczyć przez 3
        miesiące? Raczej nie ( przynajmniej wg. tego co mówi większość lekarzy).
        Pisząc na tym forum, moją jedyną intencją jest ostrzec inne dziewczyny, by do
        końca nie wierzyły postawionym przez panią Korbę diagnozom, bo jak wskazuje mój
        przypadek (i kilka innych opisanych w postach powyżej), pani DOKTÓR ( bo tak
        sie to pisze!!!!!) często zdarza się pomylić...
        Pozdrawiam
    • Gość: monisia Re: doktor Teresa Kowalczyk -Korba IP: *.budinet.info 25.11.06, 09:04
      ja tez słyszałam o niej niezbyt dobre rzeczy- u mojej znajomej nie zauwazyła 2
      miesięcznej ciązy ;) Powiedziała , że nie tym razem, dopiero jak znajoma poszła
      do niej w 5 m-cu z widocznym już brzuszkiem, spojrzała na nią z wielkim
      zdziwieniem. Także sugeruje uważać na diagnozy tejże pani doktór

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka