Gość: gość IP: *.c240.petrotel.pl 10.08.06, 10:59 potzrebuje firmę niedrogą która udekoruje sale na wesele znacie może jakieś???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_plock Re: dekoracje sal 10.08.06, 16:58 Ja tez poprosze o namiary, moze adresy stron www jak ktos ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dekoracje sal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:49 www.suknieplock.com.pl/aktual.htm Jest tam do ściągnięcia ulotka z wieloma firmami ślubnymi. Są też i jakieś dekoracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plej_dekor Re: dekoracje sal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:30 a jaki termin i jaka sala? bo ja serdecznie zapraszam do siebie... proszę o kontakt na maila plej_dekor@wp.pl wymienimy nr telefonów i porozmawiamy o szczególach... pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: dekoracje sal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 09:32 witam, Zapraszam tez do wysłania maila do mnie. Odpiszę co i jak . Pozdrawiam Krzysztof krzysztof.kolibczynski@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasandra Re: dekoracje sal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:38 Wykonuję dekoracje sal weselnych, kościołów, aut do ślubu, posiadam szeroką bazę danych o zespołach muzycznych, kamerzystach i osobach wypożyczających auta do ślubu i wiele innych ciekawych propozycji na urozmaicenie tego wyjątkowego dnia. Zapraszam Ola 504-24-00-59 e-mail: as25@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: dekoracje sal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 13:44 wesele.plock.pl/?id=bf&dz=7 Odpowiedz Link Zgłoś