Gość: Amelia IP: *.plock.msk.pl 13.08.06, 14:12 co sadzicie o dr Piechnie słyszałam że jest dobry i sympatyczny jaki jest cenowo proszę odpiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lulu Re: ginekolog dr Piechna IP: *.class147.petrotel.pl 15.08.06, 18:37 ja nie polecam. miły jest, owszem. ale mój cykl tak rozregulował prochami, że prawie rok zajęło mi doprowadzenie mojego stanu zdrowia do porządku. u mojej koleżanki stwierdził ćiążę i truł ja lekami na podtrzymanie podczas gdy w ciąży wcale nie była. Ja chodze do Juchnowicza. polecam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejo Re: ginekolog dr Piechna IP: *.c240.petrotel.pl 15.08.06, 21:13 chyba o lekarzu a nie doktorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: ginekolog dr Piechna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:43 nie polecam majac problemy z nieregularna miesiaczka stwierdził po badaniu ze przekwitam w wieku 25 lat i pewnie nie bede miala juz dzieci. zalamalam sie ale dobrze, ze nie jest jedynym lekarzem w tym miescie. dzis jestem w drugim miesiacu ciazy i czuje sie switnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś