Gość: g................. IP: *.plock.msk.pl 04.09.06, 18:52 co sądzicie o sexie analnym moj mąż go lubi a ja nie nawidzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polki Re: sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:56 To zależy w jaki sposób partnerka sie do tego przygotuje, obowiązkowo lewatywka i jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:28 mój chłopak namawia mnie na seks analny. Uważam, żę jest to okropne, bolesne i nie przynosi żadnej przyjemności. Ciekawe czy facet byłby zadowolony, gdyby jemu pchało się w .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re: sex IP: *.c158.petrotel.pl 25.09.06, 19:50 to powiedz o tym mężowi a nie na forum wypisujesz że uprawiasz seks analny i nie sprawaia Ci on przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cycek Anal i stópki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:58 Mam znajomych co lubią anal. Ona twierdzi że na początku było to bolesne ale jak już dobracowali technikę i zaczęli używać kremów poślizgowych to teraz twierdzi że nie ma mocniejszego orgazmu jak orgazm podczas stosunku analnego albo drażnienie odbytu z jednoczesnym drażnieniem łechtaczki. A on też lubi jak jego dziewczyna drażni mu jedną ręką odbyt a drugą poleruje pocisk. Ale z tego co mówili to najfajniejsza jazda jest wtedy jak ona zakłada czarne pończochy (nie takie chamskie gładkie na palcach tylko z lekkim wzmocnieniem tak jaki można spotkać na 100% rajstop) i paluszkami w pończoszkach drażni mu odbyt , drugą nogę w nylonach wystawia do lizania/wąchania a w tym czasie reką bawi się jego przyrodzeniem. No to dziewczyny wiecie już co robić więc jazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:22 Po przeczytaniu tego wydawało mi się to nieco extremalne ale pokazałam to mojemu chłopakowi i powiedział ze jedna rzecz w twoim poście go zagrzała- chodzi mianowicie o damskie stopy w czarnych pończoszkach lub rajsopach. Powiedział mi że wielu facetów podniecają zadbane damkie stopy ,zwłaszcza w czerni, tylko że wstydził się do tego przyznać, choć nie wiem czemu, przecież to nic takiego przynajmniej dla mnie. Teraz chodzę tylko w czarnych rajstopach lub pończochach i zawsze kiedy przychodzę do domu mój chłopak czeka tylko aż zdejmę byty i odrazu masuje i całuje moje stopy a ja to naprawdę lubię :) Gdybym wiedziała wcześniej ze takie rzeczy mogą kręcić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misieek Re: Stopy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:44 >...czeka tylko aż zdejmę byty i odrazu masuje i >całuje moje stopy a ja to naprawdę lubię :) Hmm, tak po całym dzionku przebywania stópek w butach??? Nie krępuje Cię to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:36 Na początku krępowałam się ale on mówił ze wygląd i zapach to dwa uzupełniające się afordyzjaki. Jeszcze byś się zdziwiła jak to działa , (jak valeriana na koty);) On uwielbia zapach damskich stóp. Więc teraz noszę tylko czarne rajtki a działanie ich jest naprawdę dla niego niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: sex IP: *.c153.petrotel.pl 19.11.06, 19:14 a może Twój mąż jest gejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owsik Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 23:44 W ostatnik piśmie twój weekend jest artykuł na temat stóp. Wiele ciekawego z niego można się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser pończoszki, szpileczki IP: 88.220.32.* 16.04.07, 00:22 jak bym miał panią przy sobie w pończoszkach i do tego w szpilkach lub bucikach na obcasie to też bym ją woził na wycieczki, nosił na rękach i pieścił jej nóżki cały czas. Jakaś chętna na masażyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 14:24 może warto mu powiedzieć? mnie osobiście obrzydza fakt "brudnego"... Odpowiedz Link Zgłoś