Dodaj do ulubionych

Naciągacze z Killera

IP: *.plock.msk.pl 11.09.06, 14:37
Ilekroć nie byłabym w Kilerze panowie nigdy nie mają wydać reszty (chodzi o
drobne kilkudziesięcio groszowe sumy). A to nie mają 10, 20 czy nawet 50
groszy. Dziwne, bo ruch mają spory, a i sklepów dookoła nie brakuje
(oczywiście żeby rozmienić).
Pewnie nie dostają napiwków i chcą sobie w ten sposób uciułać co nie co do
kieszeni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Re: Naciągacze z Killera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:27
      Pizze robią dobrą, ale mnie wkurza np. że gdy składam zamowienie z dowozem do
      domu, cały zcas cos jest nie tak. A to zamiast ciasta grubego mam pizze na
      ciescie cienkim, innym razem przywożą mi pizze inną od tej która zamowiłam. Do
      tego spotykam się z arogancją ze strony dowożących. zachowują się jakby klient
      był dla nich nie oni dla klienta. Kiedyś zamawiałam pizze na określoną godzine,
      załóżmy 19. Telefon wykonałam o 16. Pizza została przywieziona za pol godziny.
      Nie chciałam jej przyjac, wiec jeden z milych kierowców straszył mnie, że nigdy
      więcej nie zrealizują zadnego mojego zamwienia. Strach się bać. Jakby nie było
      innych pizzeri w miescie. Ich strata, zrezygnowałam z tego lokalu na rzecz
      Cornera i Romy. Tam jestem zawsze należycie obsłużona.
      • Gość: ja Re: Naciągacze z Killera IP: *.cable.ubr01.smal.blueyonder.co.uk 30.09.06, 00:35
        co za buraki, nie pomyslalas ze powinnas dac im napiwek? prosta kobieto?
        • Gość: Ala Re: Naciągacze z Killera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 14:52
          Nie każdy ma ochote dawac napiwek. Tym bardziej, że jakość usług pozostawia
          wiele do życzenia. W samym lokalu zaległy się muszki, wiec radzę omijac
          szerokim łukiem. Byłam na obiedzie tydzień temu i nad talerzem latała mi chmara
          muszek. Horror. Piza tym jak się dzwoni do Kilera, żeby zamówić pizze,
          przyjmujący zamwienie ma zawsze taki głos, jakby robił łaske, że musi odebrac
          telefon. Właściciel tego lokalu powinien zainteresowac się, jak pracują jego
          pracownicy i jak traktują klienta.
          • Gość: Ola Re: Naciągacze z Killera IP: *.c241.petrotel.pl 20.10.06, 17:13
            Ja tez już nie raz przejechałam sie w tym lokalu!!!za pierwszym razem znalazłam
            włosa w swojej pizzy i jak poszlismy do kierownika to sam kierownik
            powiedział:"...prosze nie sprawiac problemów...!!!"no poprostu szok w
            trampkach!!!nastepnym razem przynieśli mi pizze ktorej nie zamawiałam i kelner
            wręcz kłócił sie ze mna ze to ta ktorą zamawiałam!!!jak obsługa ma byc miła i
            kulturalna jak sam szef jest taki a nie inny!!!a jesli chodzi o napiwki to sory
            ale nie kazdy ma ochote zostawiac co kolwiek! ja zawsze zostawiałam i co mi z
            tego przyszło!chamstwo i brak profesjonalności ze strony obsługi!!!
            pozdrawiam
            • Gość: N Re: Naciągacze z Killera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 19:28
              jaki wlasciciel tacy i pracownicy co sie dziwicie
    • Gość: Ola Re: Naciągacze z Killera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:48
      A kto jest właścicielem Killera?
      • de.en.a Re: Naciągacze z Killera 13.11.06, 17:30
        u mnie tez kiedys pomylili pizze, a pozniej na swoją czekałam prawie 30 minut,
        poza tym raz zamaiwając przez telefon w ogóle mi nie przywieżli - banda buraków!

polecam Gemini
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka