Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 15:40 Czy ktoś mial tam przyjęcie weselne? Na ile osób jest sala, ile od talerzyka? Może mają strone internetowa, ja nie moge znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Wisełka-Borowiczki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:55 Wisełka? Dla mnie to rzulernia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wisełka-Borowiczki. IP: *.c244.petrotel.pl 25.10.06, 14:50 A właśnie się mylisz!!!rzulernia to była tam kiedyś!!!teraz sa nowi wlasciciele ktorzy bardzo dbaja o lokal!!!świetnie jest urządzony!!!w niedziele przychodza rodziny z dziećmi(a raczej rodzice do rzulerni by dzieci nie zabierali!)a jesli chodzi o wesela badz inne imprezy to z autopsji wiem ze jedzonko jest super a właściciele nie oszczedzają!!!z tego co pamietam to na weselu na ktorym się bawiłam było 60os a od talezyka płaci sie w zależnosci od tego co chcesz w menu! polecam ta knajpkie bo wiem jak jest w innych salach weselnych zimne zarcie, kradna kwiaty, nie oddaja jedzenia i takie tam inne!!! Nie mozna oceniac czegoś na podstawie dawnych dzieji!wisełka juz nie jest taka jak kiedyś!jest o wiele przyjemniejsza, klimatyczna i w spokojnym miejscu!a włascicielka jest przemiła osobą z ktora da się dogadać!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Wisełka-Borowiczki. IP: *.c244.petrotel.pl 25.10.06, 16:42 lokal jest ok! bardzo w porzadku i klimatyczny. Miałem tam wieczór kawalerski świetne jedzonko miła obsługa i zabawa do rana a jesli chodzi o wesela to cene mi dali niższą niż w hotelu angielskim a słyszałem że wesela wychodzą im nieźle Ogólnie lokal godny polecenia! A kontakt to 242648317 chyba Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś