Gość: kasia IP: *.attu.pl 29.10.06, 11:41 co sądzicie o tym salonie? czy robią tam ładny makijaż ślubny i paznokcie akrylowe? a jak tak to kto. A fryzura ślubna? kogo byście poleciły? dzięki za wszystkie rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewita Re: Salon Ona i On IP: 89.100.21.* 29.10.06, 19:49 Widziałam tam koki i inne fryzury w wykonaniu Magdy..takiej blondyneczki i bardzo mi sie podobały!!! Moja przyjaciółka jest jej stałą klientką i czesała ja miedzy innymi na jej slub.Super fryzjerka,jak chciałam się umówic do niej na cięcie,to czekałam ponad 2 tyg.bo nie miała miejsc! Paznokcie i makijaz robiła jej Agnieszka! Widziałam i polecam i jedna i druga !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Salon Ona i On IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:56 Nie jestem zadowolona z żadnej fryzjerki (m.in. uczesanie fryzury ślubnej). Moja mama też tam była i ma takie samo zdanie.Może inne klientki są zadowolone, ja nie. Poza tym znam podobne opinie innych osób. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koras Re: Salon Ona i On IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:48 Ich najlepsza fryzjerka zalozyla jakis zas temu wlasny salon na zielonym jarze , na przeciwko alberta. DLugo sie czeka na wolny termin ale naprawde warto , pelen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Salon Ona i On IP: 89.100.21.* 31.10.06, 22:01 hmm..chyba ci sie cos pokręciło..ja mieszkam na przeciwko alberta ,a i owszem otworzyła tam salon fryzjerka..ale z Camilla !! Faktycznie bardzo dobra!! Co do Ona i On ,to faktycznie polecam P.Madzię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Salon Ona i On IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.06, 20:38 Fryzjerzy szkoda słow, jesli prosisz o podcięcie włosów o 1 centymetr a ci ścoinaja 5, a balejaż wypłukuje sie po 2 tygodniach mio uzywania profesjonalnych kosmetyków. Paznkokcie akrylowe pani Ewy odpadaja po trygodniu a na rekonstrukcję trzeba czeka ć tydzien, no cóż.... osobiście nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Salon Ona i On IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:01 Witam, Makijażu ślubnego w salonie Ona i On nie polecam! Nie mają tam profesjonalnych kosmetykó do makijażu a i umiejętnośći pani Ewy i Moniki nie są zbyt duże. Byłam tam na makijażu próbnym i wyszłam przerażona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Salon Ona i On IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:03 A fryzurę ślubną jak najbardziej można tam wykonać! Ale tylko i wyłącznie u pani Magdy Motyki! Sprawdziłam na własnej głowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp Re: Salon Ona i On IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 01:00 najlepszej i najfajniejsze paznokcie zrobią Ci Aga i Gosia na ul. Królewieckiej w pawilonach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Salon Ona i On IP: *.c246.petrotel.pl 20.01.07, 16:49 To Gosia już się przyuczyła do robienia paznokci? Przecież ani ona, ani Aga z Królewiecjkiej nie skończyły nawet żadnej szkoły kosmetycznej. Odpowiedz Link Zgłoś