Dodaj do ulubionych

Salon Ona i On

IP: *.attu.pl 29.10.06, 11:41
co sądzicie o tym salonie? czy robią tam ładny makijaż ślubny i paznokcie
akrylowe? a jak tak to kto. A fryzura ślubna? kogo byście poleciły? dzięki za
wszystkie rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewita Re: Salon Ona i On IP: 89.100.21.* 29.10.06, 19:49
      Widziałam tam koki i inne fryzury w wykonaniu Magdy..takiej blondyneczki i
      bardzo mi sie podobały!!! Moja przyjaciółka jest jej stałą klientką i czesała ja
      miedzy innymi na jej slub.Super fryzjerka,jak chciałam się umówic do niej na
      cięcie,to czekałam ponad 2 tyg.bo nie miała miejsc! Paznokcie i makijaz robiła
      jej Agnieszka! Widziałam i polecam i jedna i druga !!
    • Gość: monika Re: Salon Ona i On IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:56
      Nie jestem zadowolona z żadnej fryzjerki (m.in. uczesanie fryzury ślubnej).
      Moja mama też tam była i ma takie samo zdanie.Może inne klientki są zadowolone,
      ja nie. Poza tym znam podobne opinie innych osób. Pozdrawiam.
      • Gość: Koras Re: Salon Ona i On IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:48
        Ich najlepsza fryzjerka zalozyla jakis zas temu wlasny salon na zielonym jarze ,
        na przeciwko alberta. DLugo sie czeka na wolny termin ale naprawde warto , pelen
        profesjonalizm.
        • Gość: nina Re: Salon Ona i On IP: 89.100.21.* 31.10.06, 22:01
          hmm..chyba ci sie cos pokręciło..ja mieszkam na przeciwko alberta ,a i owszem
          otworzyła tam salon fryzjerka..ale z Camilla !! Faktycznie bardzo dobra!! Co do
          Ona i On ,to faktycznie polecam P.Madzię :)
    • Gość: jaga Re: Salon Ona i On IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.06, 20:38
      Fryzjerzy szkoda słow, jesli prosisz o podcięcie włosów o 1 centymetr a ci
      ścoinaja 5, a balejaż wypłukuje sie po 2 tygodniach mio uzywania
      profesjonalnych kosmetyków. Paznkokcie akrylowe pani Ewy odpadaja po trygodniu
      a na rekonstrukcję trzeba czeka ć tydzien, no cóż.... osobiście nie polecam
    • Gość: ania Re: Salon Ona i On IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:01
      Witam,

Makijażu ślubnego w salonie Ona i On nie polecam! Nie mają tam profesjonalnych
      kosmetykó do makijażu a i umiejętnośći pani Ewy i Moniki nie są zbyt duże.
      Byłam tam na makijażu próbnym i wyszłam przerażona!
    • Gość: ania Re: Salon Ona i On IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:03
      A fryzurę ślubną jak najbardziej można tam wykonać! Ale tylko i wyłącznie u
      pani Magdy Motyki! Sprawdziłam na własnej głowie!
    • Gość: jp Re: Salon Ona i On IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 01:00
      najlepszej i najfajniejsze paznokcie zrobią Ci Aga i Gosia na ul. Królewieckiej
      w pawilonach.
      • Gość: bebe Re: Salon Ona i On IP: *.c246.petrotel.pl 20.01.07, 16:49
        To Gosia już się przyuczyła do robienia paznokci? Przecież ani ona, ani Aga z
        Królewiecjkiej nie skończyły nawet żadnej szkoły kosmetycznej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka