Gość: Kalin Re: Zespół RODEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:59 Byłem na weselu, na którym grali. Impreza bardzo udanan, potrafili dobrze zabawić towarzystwo. Wyszedłem zadowolony. Mogę śmiało polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbys Re: Zespół RODEO IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.07, 21:45 Ostatnie wesele na którym bylem tak względnie im wyszło. Granie 20/40 - przerwa/gra. Podczas przerw - cisza! A jak ktoś podszedł żeby chociaż jakiś podkład w tle włączyć to rozłożyli ręce - że nie mają :( Huż tak od godz. 2:00 to ledwo na nogach stali - wódeczka zaczęła działać ;> Jak była wywózka to byli już strasznie obruszeni że muszą wyjść poza salę, a wyszło już tylko dwóch (reszta chyba nie miała siły), a już przy wykupieniu młodej to akordeonista ledwo na nogach stał (swoją drogą miałem wrażenie że się za chwilę przewróci). Z czystym sercem raczej poleć nie mogę tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steve Re: Zespół RODEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 15:44 To chyba zespół schodzi delikatnie mówiąc na psy ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Zespół RODEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:57 "Zbys" chyba jesteś z jakiegoś konkurencyjnego zespołu! Bo jakoś na weselu mojego brata w lipcu b.r. żadna z rzeczy, o których napisałeś nie miała miejsca. Cisza w trakcie przerw? Człowieku, dzisiaj żaden zespół tego nie robi. Więc jak coś zmyślasz, to już umiejętnie. Nie chcę tu cukrować na temat tego zespołu, ale powiem tylko jedno, że moi starzy na koniec wesela z pełną satysfakcją zapłacili im za udaną imprezę. Z czystym sumieniem mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna M. Re: Zespół RODEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 23:53 he he a może na to wesel na którym był Zbyś nie wzieli płytek i dltego nie puścili nic :D A skoro u brata sie udało to powinienes sie cieszyć, może nie daliście alkoholu zespołowi? bo chyba to było powodem "zmęczenia" członków zespołu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyś Re: Zespół RODEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 14:18 Nie jestem z konurencyjnego zespołu - po prostu byłem na weselu na którym grali i gdyby grali tak jak ich słyszałem na moim weselu to bym im nie zapłacił pełnej sumy. Z tego co później się dowiedziałem to podobno nie było lidera zespołu - być może dlatego sobie pozwolili troszkę podpić co później spowodowało zmęczenie członków zespołu. A swoją drogą gdyby ktoś mi powiedział, że zespół w dzisiejszych czasach może sie tak nieodpowiedzialnie zachowywać to pewnie też miałbym wątpliwość czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Zespół RODEO IP: 82.177.242.* 28.08.07, 19:24 Ile osób, tyle będzie opini. Jeden powie, że wyszedł zadowolony z wesela, inny powie, że jeśli tamten wyszedł, to było kiepsko, bo po dobrym weselu powinni go wynieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejko Re: Zespół RODEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 00:19 jest wiele zespołów rodeo, jeśli chodzi ci o ten z okolic płocka, to jest całkiem niezły. w postach poniżej piszą, że piją - moim zdaniem to nawet dobrze, bo język wtedy lżejszy i zabawa lepsza. najważniejsze, to nie za dużo, ale to możesz wyregulować - albo dasz im więcej alkoholu, albo mniej, albo wcale nie dasz. u mnie grał inny zespół - też pili i nie było źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Zespół RODEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 10:38 dobrze ze pija ???? dobre! Bylem na imprezie gdzie faktycznie popili i na porwaniu panny młodej nie mieli już sily grac! PORAŻKA! >> albo wcale nie dasz. sami sobie ze stołów flaszki zbierali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zespół RODEO IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.08, 22:59 A Ty w Pracy pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: Zespół RODEO IP: 193.111.166.* 04.03.08, 14:33 ja w pracy nie pije, ale ostatnio jak u siostry na weselu grał inny zespół, to przyjechali już wcięci na wesoło i tak pozostało do końca imprezy (nikt nie zjechał za scenę...) Odpowiedz Link Zgłoś