Dodaj do ulubionych

pizzeria Killer - coraz gorzej

IP: *.plock.msk.pl 26.11.07, 19:15
o tym, że obsługa w tym lokalu pozostawia wiele do życzenia wiemy
nie od dziś, ale o tym, że ich pizze ostatnio nie nadaja się do
spożycia ...

W sobotę zamówiliśmy sobie wieczorkiem pizze. Pomijam fakt, że nikt
nie raczył poinformować o znacznych podwyżkach za wszystko: pizza,
dodatki, sosy, pudełka i transport. Zapłaciłam ok 5 zł więcej niż
zazwyczaj. To smak samej pizzy pozostawiał wieeele do życzenia. Sam
ser był beznamiętny - czytaj bezsmaku, natomiast wszystkie dodatki
smakowały jak jakaś paćka bleee.

Jeśli to nowa idea smaku ... to ja wysiadam.

Do tej pory była to nasza ulubiona pizzeria. Teraz musimy poszukać
nowej :((

A jakie są Wasze odczucia?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ninka Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 11:32
      Tak samo mam ostatnio zastrzezenia do tej pizzerii. Z kolezankami urzadzilysmy
      babski wieczor....zamowilysmy pizze nie dosc ze ser poprostu byl....smierdzacy
      (widac taka odmiana) to byla zimna niedopieczona, biala , na brzegach bylo pelno
      maki. Zawsze lubilam tam zamawiac przewaznie jak byla wieksza impreza.
      czyby sie zmienil facet od wypieku tej pizzy?

Zastanowie sie nastepnym razem dluzej czy zamowic pizze z Killera... !
    • Gość: dex Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: *.plock.mm.pl 02.02.08, 12:03
      a sprobuj zobaczyc co sie dzieje na zapleczu .....pan robiacy pizze
      z papierosem w reku.....gosciu scierajacy ser z tatuazami przy
      oczkach .....
      • Gość: blee Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: 80.48.4.* 03.02.08, 13:31
        i muchy latające po lokalu ...
    • Gość: Monika Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: *.014.c67.petrotel.pl 20.03.08, 11:35
      ja tam od dawna nie chodzę.
    • Gość: marta Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 11:44
      Kelnerzy do bani!!!!!!!!!! Ostatnio zapanowała tam samoobsługa. Sam
      musisz iść po menu, po rachunek także. Jeszcze troszkę a będziesz
      musiał sam robić sobie pizzę. Jedym słowek porażka!!!!!1
      • Gość: aa Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: *.245.c68.petrotel.pl 20.03.08, 23:33
        kelner z killera (szczerze powiedziawszy- najgorszy baran z klasy z
        podstawowki zreszta chyba na tym szczeblu edukacji sie zatrzymal, no
        ewentualnie zawodowka) ostatnio jak spotkal mojego facet w miescie
        opowiadal jak to dodaja "cos od siebie" do ciasta i sosow
        to straszne
        ale znam przyglupa i wiem ze jest do tego zdolny
        wiec do killera juz nigdy wiecej
        przydalyby sie odwiedziny sanepidu...
        • Gość: mili Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: *.224.c75.petrotel.pl 22.03.08, 01:19
          jadłam tam 2 razy pierwszym razem jak z tam tąd tylko wyszłam to po ich pizzy
          wymiotowałam ja po jednej stronie chodnika mąż po drugiej ohyda nie wiem czego
          oni tam dodali ze od razu nam zaszkodziło natomiast drugim razem zamówiliśmy ze
          znajomymi kebab z dowozem miałam mieszane uczucia co do nich po tej pizzy ale
          jaką jedyni chyba dowożą kebab bynajmniej wtedy tak nam się wydawało no i stało
          się ból brzucha biegunka było to w pracy w 9 osób je zamówiliśmy a później
          biegaliśmy do łazienki jedno przez drugie dlatego killerowi to dziękujemy
          trzymajcie się od nich z daleka
      • Gość: GG Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.08, 18:25
        niewiem co sie stalo z pizzeria killer ale sie strasznie popsula od momentu
        kiedy odszedl chlopak od wypieku <moj kumpel> terazniejszy od wypieku niema
        pojecia o robieniu pizzy bo ostatnim razem jak tylko ja zjadlam to nie moglam
        wytrzymac na niesamowity bol brzucha tak wiec krzysiek wracaj do nas bo inaczej
        stracicie klientow niestety to przykre ale takie sa opinie ludzi to byla moja z
        jednych ulubionych pizzeri ale juz od pewnego czasu niejest
        • Gość: agatka Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: 80.48.4.* 30.03.08, 21:11
          Tą pizzerią powinien zainteresowac się sanepid. Pizze są niejadalne,
          nie smaczne, powodujące złe samopoczucie, a do tego w "restauracji"
          latają muchy.
      • Gość: Gucio Re: pizzeria Killer - chamstwo co wy tu mygadujeci IP: *.border.plocman.pl 13.04.08, 13:11
        Pie..cie glupoty pracowalem tam 2 lata nie widzialem by ktos robil pizze z
        papierosem w reku by jakis koles z kropa pod oczyma scieral ser co wy
        wygadujecie glupoty szczyt chamstwa z waszej strony
      • Gość: luk Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: *.dynamic.mm.pl 01.01.14, 13:00
        Nie od dzis wiadomo ze obsługa to zwykłe chamy i prostaki, zreszta sam właściciel chyba daje taki przykład pracownikom, nie chce tu zbyt obrazac ale pizza killera nie nadaje sie nawet jako papier toaletowy, nisko upadli i siegaja coraz nizej, polecam dowozorro ale glownie pizze na grubym ciescie, i nawet mozna przy dowozie zaplacic karta, nie pobieraja oplat za dowoz, pudla czy sosy, placisz tylko za pizze.
        • Gość: emka Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: 185.9.127.* 01.01.14, 15:46
          a ja jem pizze z Abrakadabry i nie mam niestrawności. A są jeszcze inne pizzerie normalne.
          • Gość: zdymer Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: *.c149.petrotel.pl 05.06.14, 19:42
            jest nas sześcioro składamy zamówienie czekamy prawie godzinę na pizze , zamiast pizzy podchodzi do nas kelnerka po raz drugi ta sama i pyta czy chcemy coś zamówić dobrze że mi nerwy nie puściły k.....y
            • john113 Re: pizzeria Killer - coraz gorzej 31.01.15, 20:37
              Bardzo dobra pizza. Czepiacie się powiem wam ciekawostkę pizza dowozorro jest robiona w garażu bo ich nie stać na lokal ani " nie miłą" obsługę.
            • Gość: Paula Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: *.plock.mm.pl 15.02.15, 11:25
              Byliśmy w weekend. Cała sala ludzi i obsługiwała JEDNA kelnerka! Masakra! To nie wina kelnerki bo uwijała się jak w ukropie. Wyszliśmy nie składając zamówienia. Pizza coraz gorsza, skladniki średniej jakości. Kiedyś super pizzeria dziś nie wróżę im sukcesów. Bynajmniej ja tam więcej nie pójdę i coraz więcej moich znajomych również.
    • gosc407 Re: pizzeria Killer - coraz gorzej 07.02.15, 16:21
      prawda
      • Gość: gość Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: *.class145.petrotel.pl 22.02.15, 23:15
        Nie wiem, kto tam jeszcze chodzi. Ja przestałem jakieś 2 lata temu. Po bardzo słabej obsłudze, która dobrze bawiła się we własnym towarzystwie, a klientów miała w dup...ie. Pizza bardzo przecięta. Wolę już Cornera czy da Grasso.
        • Gość: M Re: pizzeria Killer - coraz gorzej IP: *.centertel.pl 07.05.15, 12:45
          Masakra.na burgera czekalam prawie 40minut!!! Fakt byl duzy ale niedalo sie go zjesc,okropienstwo. Ostatni raz tam bylam
    • roro47 Re: pizzeria Killer - coraz gorzej 28.08.16, 18:49
      Byłem z rodziną w Killer pizza zamówiliśmy 4 steki wołowe były okropne po prostu tak nie smacznego steku nigdy nie jadłem. Już więcej tam żadnego steku nie zjem. Miały być lekko wysmażone a były tak twarde że widelec się giął gdy chciałem w niego wbić widelec. Tak więc odradzam jedzenie w Killer pizza STEKU !!!!.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka