Gość: kasia33 IP: *.c156.petrotel.pl 12.12.07, 16:34 jeśli ktoś ma zamiar zrezygnowac z sali weselnej"Dworek" w 2008 (maj- wrzesień)chetnie odkupię za zwrot wpłaconej zaliczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kam Re: DWOREK- sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 09:04 Wszystko wyjaśni się w przeciągu misiąca.ale jest prawdopodobieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: DWOREK- sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.08, 10:57 wesele.plock.pl/komis-3.html Tu są informacje jak coś na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: DWOREK- sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 15:53 Jesli jest Pani zainteresowana terminem czerwcowym to prosze o kontakt pod numerem 506393434 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: DWOREK- sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 21:41 jeśli termin czerwcowy jest nadal aktualny to proszę dać znać 694296511 (smsem), a wtedy oddzwonię. Interesuje Mnie data ? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: DWOREK- sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 12:52 termin to 14.06.2008, a na ile osob planujesz wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: DWOREK- sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 11:42 czy nie sądzicie że sali załatwianie forum publicznym to trochę dziwne jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: DWOREK- sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 10:44 a nie lepiej do sali zadzwonic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: DWOREK- sala weselna IP: *.124.c91.petrotel.pl 14.02.08, 08:03 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: DWOREK- sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 23:51 Nie podniecajcie się tak tą salą. Byłam tam na weselu u mojej siostry w ubiegłym roku, jedna wielka kicha. Sala może i ładna bo nowa z resztą wszystkie nowe sale są ładnie zrobione ale jedzenie i obsługa tragedia, JEDZENIA BARDZO MAŁO!!! Właściciel pięknie mówi i zachwala przed a na weselu nie ma co jeść. Ogólnie drogo, daleko od centrum Płocka (taxi 50zł), nie polecam. Ja tam swojego wesela na pewno nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: DWOREK- sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 08:14 buhahaha - "daleko od centrum" - a czego ty się spodziewałaś - przecież to poza Płockiem jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DWOREK- sala weselna IP: *.spray.pl 03.08.08, 20:56 to jakieś bzdury...ja byłam w tym roku i jedzenia było tyle,że nie było nawet szans spróbować wszystkiego...wystarczy spojrzeć na menu dostępne na stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiss Re: DWOREK- sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 00:30 Jaka ładna sala. Podłoga w obrzydliwą kratkę jak na komunistycznej stołówce. Kamerzyści narzekają na światło, różne kolory jak w cyrku. Jedzenie może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: DWOREK- sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 10:00 Jesli idac na wesele siedzisz i patrzysz na podloge to mi Ciebie zal troszke:) a kamerzysta jak ma za malo swiatla to powinien dostawiac swoje lampy jakos na wszystkich weselach jakich do tej pory bylam tak robili i nikt im nie zabranial:) Kolory....nie sadze zebys sie swietnie bawil w sali ktora ma biale sciany. Jak w szpitalu. Buziczaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: DWOREK- sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 15:46 Chodzi zapewne o kolory oświetlenia, nie ścian. A kratkowana podłoga właśnie fajnie wychodzi na video. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaśka Re: DWOREK- sala weselna IP: *.plock.mm.pl 27.08.08, 16:17 widocznie twoja siostra jest bardzo skapa i malo zamowila, poza tym trzeba bylo jejowiedziec by zrobila wesele blisko twego domu,zebys nie musiala az tak fatygowac by dojechac na wesele, chyba to nie wina wlascieli ze dla ciebie dworek za daleko, mogla siostra inne miejsce wybrac , w centrum plocka, wiec do niej zglos pretensje ze tak daleko wybrala :)))))))))))))))))) smieszna jestes :)))))))))))))))))) nikt jej tam nie kazal robic, a wlascieciel zrobil dom weselny tak gdzie on chcial, jak komus tak DALEKO nie pasuje to po co tam organizuje wesele? :)))))))) wesele poza miastem jest fajne bo mozna swobodnie wyjsc na zewnatrz, bylam na weselu w CENTRUM i to byla katorga, bo wprost z budynku wychodzilo sie na ruchliwa ulice, tragedia, ale dla Ciebie to super rozwiazanie bo blisko centrum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: DWOREK- sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 13:43 O czyżby właściciel sali się obudził?. Owszem jedzenie spoko, na wyższym poziomie ale super (beznadzieja)kratka na dole i super niebieskie świetlówki na górze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaśka Re: DWOREK- sala weselna IP: *.plock.mm.pl 28.08.08, 19:40 to tylko wlasciciele moga moga krytykowac klientow ? ja wlascicielem nie jestem, naszczescie , bo uzerac sie klientami to raczej trzeba miec anielska cierpliwosc, poza tym ja nigdzie nie napisalam nic co by bronilo tego lokalu, stwierdzilam tylko fakt ze skoro jedzenia bylo za malo to trzeba zlozyc zazalenie raczej do pary mlodej i rodzinki a nie do lokalu, bo ile zamowili tyle dostali, a to ze daleko? to stwierdzenie jest tak smieszne ze az tragiczne, skoro bylo ZA DALEKO to mozna bylo urzadzic tam gdzie byloby blisko :)))))))))))))) przeciez to panstwo mlodzi wybierali lokal :)))))))))))))))))wlasciciel chyba nie przyszedl,nie przystawil im pistoletu do skroni by u niego urzadzili???? mysleli ze na czas ich wesela wlasciciel przesunie dworek do centrum????? skoro za daleko trzeba bylo zrobic blizej :)))))))))))) zazalenia nalezy skladac do siostrzyczki ze tak daleko musiala az jechac i az 50 zl na taxi wydac :)))))) takije to nikt niedogodzi :)))))))))))))))))) w centrum by narzekala ze halas :)))))))))))))))))))))))))))))) to tak jak z ludzmi wyjezdzajacymi w tropiki i narzekajacymi ze goraco :))))))))))))))))) zenujace, wspolczuje wlascicielom takich klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrwa Re: DWOREK- sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 11:19 Czy ogólnie sali nie polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DWOREK- sala weselna IP: *.052.c76.petrotel.pl 20.01.09, 07:49 Ja polecam jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś