Gość: kasia33 IP: *.c156.petrotel.pl 28.12.07, 14:21 czy ktoś się czesał do ślubu w tym salonie? proszę o opinię. kto tam najlepiej czesze, do kogo się zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: salon ONA i ON IP: *.186.c78.petrotel.pl 28.12.07, 15:29 Najlepiej zapisać się do pani Magdy Motyki, robi super fryzury, potrafi doradzić, odradzić czy wymyśleć coś zupełnie nowego. Natomiast trzeba uważać na menadżera zakładu paną LIDIĘ BRONIKOWSKĄ, która potrafi sprawić,że nagle znikniessz z listy zapisanych. I w ogóle bardzo nieprofesjonalna osoba. Aż dziw, że właścicielka ją trzyma. Odstrasza klientów swoją niemiłą postawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: salon ONA i ON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.08, 13:12 Ja też uważam, że pani Lidia jest do kitu. Potrafi dwa dni przed planowaną wiztytą w salonie (na którą się umówiłam dwa miesiące wcześniej) zadzwonić i powiedzieć, że jest szkolenie i dopiero za 3 tyg fryzjerka może mnie przyjąć. Brak profesjonalizmu. Zamiast troszkę pokombinować, kogoś przełożyć na późniejszą godzinę albo nainny dzień, ona bierze pierwszy wolny i wygodny dla niej termin i załatwione. I jeszcze ma pretensje, że nie pasuje a ona się tak stara. KOSZMAR ta pani menadżer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: salon ONA i ON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 20:41 Przykro to powiedzieć ale ten salon to przerost formy nad treścią... I faktycznie dobra jest tam tylko p. Magda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: salon ONA i ON IP: *.090.c94.petrotel.pl 01.01.08, 19:32 Podobno jest tam chłopak który też zna sie na rzeczy. To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: salon ONA i ON IP: *.124.c91.petrotel.pl 14.02.08, 08:12 a gdzie ten salon się mieści Odpowiedz Link Zgłoś