ciapa001 27.06.08, 20:51 Może ktoś doradzi, gdzie w Płocku może w sobotę wieczór pobawić się towarzystwo 30- latków, dyskoteka-tańce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karola Re: 30-latkowie IP: *.123.c90.petrotel.pl 27.06.08, 23:02 enklava jest dla zgredów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekar Re: 30-latkowie IP: *.plock.mm.pl 28.06.08, 12:14 niestety nigdzie, pozostaja imprezy w domach, w plocku nie ma sie gdzie bawic, wszedzie dziaciarnia i brak kultury, enklava to raczej lokalik do upolowania latwej zdobyczy na noc, uwaza sie podobno ze to lokal dla "wyzszych sfer" 30latkow , takich ktorych stac na wiecej niz piwo, ale to tylko etykietka, wszedzie wpuszczaja w koncu byle co zeby tylko zarobic, poziom klienteli sie przestaje liczyc, tak jak bylo w Kinie. zadnego plockiego lokaliku nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: 30-latkowie IP: 80.48.4.* 29.06.08, 11:54 Club Cafe na Płn Podolszycach. Nie byłam, ale ludzie (nie dzieciaki) chwala ten lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
srebrnianka Re: 30-latkowie 05.06.09, 10:52 Nie pamiętam nazwy- ale po drugiej stronie jak 12 tka , po schodach na górze. Jak rezerwowałam - to zaznaczali że tylko po 30 ce - jednak jak tam przyszłam to i młodszych było wiele . Ale nie było dzieci. Muzyka ok - jadło .... sporo mogą jeszcze nadrobić . Ale chodzi przecież o zabawę :) 38 latka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: 30-latkowie IP: *.plock.mm.pl 05.06.09, 13:25 Niestety w Płocku nie ma lokali dla 30-latków na poziomie, przynajmniej ja dla siebie takiego nie widzę, no może Czarny Kot, lubię takie nieco artystyczne klimaty ale obsługa tam jest mało sympatyczna. Enklava to "łowisko" dla panów chciących się zabawić i panienek szukających sponsorów a ja na szczęście nie jestem typem "zdobyczy na jedną noc" z tipsami, sztucznymi włosami i biust też posiadam mój własny no i nie noszę tandetnych ciuszków. ten lokal wygląda niestety jak burdel :-/ , wspomniane wcześniej Alibi naprzeciwko 12-tki to też lokal na dość dziwnym poziomie, obsługa straszna, nie znająca podstawowych zasad kultury, no i wpuszczają też poniżej 30-tce,niestety bo ja lubię towarzystwo ludzi starszych ode mnie, o wysokim poziomie kultury i elokwencji. w Płocku niestety wszystko jest jakieś takie tandetno-dresiarsko-zaściankowe. niby chcą coś zrobić dla "wyższych sfer" ale niestety przerasta to właścicieli, gdyż sami do wyższych sfer nie należą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 30-latkowie IP: *.089.c73.petrotel.pl 05.06.09, 21:11 Sylwia popieram i zgadzam się z tobą nic dodać nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sylwi Re: 30-latkowie IP: *.015.c88.petrotel.pl 06.06.09, 14:39 hahahah o czym Ty mowisz jakie "wyzsze sery" ze masz duzo lat tzn ze wyzsza sera z Ciebie ? haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: 30-latkowie IP: *.124.c67.petrotel.pl 25.06.09, 11:58 ... ta, tym bardziej że często mieliśmy okazję poznać "kulturę" tej pani i "elokwencję" jej wypowiedzi - "wyższa sfera" dobre sobie :D Odpowiedz Link Zgłoś